Seminarii de dezvoltare personala si spirituala – Bucuresti, 2016

Autocunoasterea este prioritara cunoasterii. Fara sa te cunosti pe tine insuti/insati, nu poti cunoaste nimic cu adevarat. Fara sa intelegi cine esti si cum “functionezi”, traiesti in baza programelor create de ceilalti, de societate, etc. Fara a intelege cum functionezi, ramai in “reactiune” si astfel vei pasa altora responsabilitatea vietii tale. In loc sa iti descoperi potentialul si sa-l manifesti, traiesti la intamplare.

Schimbarea ta si a lumii  se produce ca urmare a intelegerii modului de functionare a vietii pe pamant.

Viata este foarte pretioasa. Poti sa traiesti si sa experimentezi multitudine de aspecte ale sale, este fascinanta daca o traiesti constient, este fascinanta oricum dar te fascineaza daca esti constient/a de cat de minunata este. A trai in armonie cu tine, cu semenii tai, cu fiintele naturii, cu fiinta numita Geea sau Gaia (Mama Pamant), este ceva fantastic care nu poate fi exprimat in cuvinte. Pentru a ajunge la acest nivel de armonie este nevoie sa te cunosti, sa stii cine si ce esti si sa intelegi ca ai puterea si capacitate de a trai frumos, armonios, in conformitate cu cele mai profunde nazuinte ale sufletului tau.

Seminariile pe care le sustin sunt menite sa-ti deschida portile autocunoasterii si sa iti ofere bazele cunoasterii de sine. Eu vin cu informatii usor de asimilat, cu aplicabilitate practica, tu te deschizi si experimentezi informatiile in cadrul seminariilor si ulterior. Nu este suficient sa deschizi usa, este necesar sa intri si sa continui sa mergi pe drumul care ti se asterne in fata.

Nimeni nu detine adevarul suprem pentru ceilalti dar poate sa afle si sa traiasca adevarul pentru sine. Imi doresc sa te conduc spre sinele tau adevarat, sa vezi tu singur/a cat de minunat(a) esti, sa descoperi o forta nebanuita si astfel sa treci de la “ a reactiona” la “a actiona”. Aceasta este puterea ta adevarata si nimeni nu ti-o poate da, nimeni nu ti-o poate lua. Este intre tine si cel ce te-a creat.

Mai multe despre activitatea mea poti afla accesand : www.trezireainterioara.com

Modulul 1 – Structura fizica si energetica a fiintei umane

Partea 1

Sistemul energetic si fizic

Corpul fizic este purtator de inteligenta. Inveti sa te conectezi cu corpul fizic, ii intelegi complexitatea si cum poti comunica constient cu el.

Meditatie ghidata de autovindecare(echilibrare) a corpului fizic

Sesiune de vindecare utilizand forta grupului de canalizare a energiei(cu acceptul participantilor).

Partea a 2-a

Centrii energetici principali – sistemul de chakre

Meditatii ghidate pentru activare, echilibrare, curatare si armonizare a centrilor energetici principali

Partea a 3-a

Canalele energetice principale

Respiratie constienta

Respiratie pranica

Activarea canalelor energetice Ida si Pingala ( feminin-masculin, solar-lunar, yin-yang )

Ridicarea in inima a energiei Kundalini

Inscrierile se fac la oana@trezireainterioara.com

Datele in care voi sustine acest modul:

9 Aprilie, 30 Aprilie, 14 Mai

Costul: 200 lei

Durata : ora 10.00 – 18.00, cu pauza de pranz 1 ora

Adresa se va comunica celor inscrisi.

 

 

Modulul 2  – Structurile subtile ale fiintei umane ( campul auric)

Partea 1

Corpul emotional

Meditatie ghidata de vindecare si integrare a experientelor traumatizante din copilarie

In corpul emotional sunt stocate cele mai dureroase experiente care de regula au loc in copilarie, atunci cand nu avem discernamant, cand nu avem maturitatea necesara interpretarii evenimentelor din viata noastra. In copilarie tendinta este de exacerbare a evenimentelor prin ganduri si emotii distructive, care isi pun amprenta pe intreaga viata a fiintei. Aceste experiente raman in subconstient pe tot parcursul vietii fiintei ( foarte putine sunt constientizate) si produc de regula “reactii” la stimuli externi.

In cadrul acestui exercitiu se lucreaza cu vindecarea copilului interior – pentru a cuprinde o paleta larga de traume din copilarie, de regula cele depozitate adanc in subconstient, prin folosirea vizualizarii, formulelor/afirmatiilor vindecatoare si prin experimentarea liniei temporale dorite.

Corpul mental

Meditate ghidata pentru echilibrarea emisferelor creierului

Caruselul emotional ori ratiunea in exces, dauneaza existentei fiintei umane. Echilibrul este ceea ce intreaga creatie ne demonstreaza. A fi in echilibru inseamna a fi in armonie cu tot ceea ce este. De aceea, echilibrarea emisferelor precum si manifestarea in echilibru a ratiunii in colaborarea cu emotionalul (sau invers), sprijina si creeaza o evolutie armonioasa a fiintei umane.

Meditatie ghidata de constientizare si eliminare a programelor si credintelor negative/limitative

Corpul mental stocheaza, asemenei unui computer, toate programele si credintele care ne ghideaza perceptiile si atitudinea fata de viata. In mintea noastra ruleaza programe si credinte negative sau care ne limiteaza perceptiile, preluate sau acceptate care nu ne (mai) sunt de folos. Pe acestea din urma le putem sterge din structura noastra mentala folosind intentia.

Conectarea nivelului mental uman la mintea Divina sau Frecventa Geniu

Divinitatea a creat structura mentala a fiintei umane pentru a-i putea comunica acesteia creatia sau cum sa co-creeze prin idei, inspiratie, ganduri, etc. Dupa curatarea structurii mentale de balast, mintea umana ramane libera, astfel se poate conecta la mintea Universala, la mintea creatoare, la frecventa geniu, inteligenta cosmica. Vom face asta impreuna prin meditatie ghidata.

Partea a 2-a

Corpul Cauzal

(Re)Conectarea cu sufletul si accesarea unor vieti anterioare

In structura cauzala avem stocate informatii din vieti anterioare. Desi acele vieti nu ne apartin noua, s-ar putea ca sufletul sa acceseze informatiile din aceasta structura ( care-i apartine in totalitate), deoarece ii folosesc in aceasta existenta. Asadar, cu acceptul sufletului si doar cu intentia de a vindeca ori a primi infomatii utile acestei existente, vom accesa vieti anterioare prin intermediul unei strai de meditatie profunda in care participantii sunt perfect constienti atat de prezent, cat si de informatiile care le survin in cadrul exercitiului.

Corpul Spiritual

Meditatie ghidata de refacere si reintregire a energiei spirituale

Suntem fiinte spirituale care au o experienta umana. Toti suntem spirituali prin insasi natura faptului ca suntem “purtatori” de spirit sau ca avem o structura subtila care se numeste corp spiritual. Cat suntem constienti de acest fapt si cat manifestam sau am ales sa manifestam spiritualitatea noastra, vom afla prin intermediul aacestei meditatii si prin intelegerea si constientizarea acestui aspect.

Corpul Atmic

Reconectarea cu Sinele Divin, reconectarea la Sursa

In mod natural noi suntem conectati la doua surse, asemenea computerelor ( de exemplu ). Pe de-o parte primim energie de la pamant ( alimentarea cu energie electrica ), pe de alta parte primim energie universala de la Sursa centrala( conexiunea la internet ). Furnizorul de internet, cel care ne conecteaza la toate informatiile este asociat aici Sinelui Divin, adica un fel de Romtelecom al meu, daca vreti. Sursa reprezinta centrul de comanda al intregii creatii. Atunci cand uitam cine si ce suntem cu adevarat, devenim fiinte de sine statatoare prin intermediul perceptiilor trunchiate de neadevar. Asfel ca ne “legam” la alte generatoare de energie, cum ar fi oamenii ( si asa apar dependentele, vampirismul energetic, etc). In masura in care ne reamintim cine si ce suntem si care este originea noastra, intelegem de unde ne vine forta (energia), intelegem ce inseamna sa fii o fiinta suverana, integra, libera, independenta.

Prin exercitiul de reconectare ne (re)intoarcem la Sursa si astfel la izvorul vietii si al creatiei.

Inscrierile se fac la oana@trezireainterioara.com

Datele in care voi sustine acest modul:

23 Aprilie, 28 Mai, 4 Iunie

Costul: 200 lei

Durata : ora 10.00 – 18.00, cu pauza de pranz 1 ora

Adresa se va comunica celor inscrisi.

Conditii de participare : participarea la modulul 1 sau cunoasterea informatiilor de la modulul 1.

 

Modulul 3 – Care este scopul meu aici? Plan de viata pe toate aspectele

Detaliile vor fi anuntate incepand cu luna Mai.