Oana

Despre mine pot spune că sunt o căutătoare pasionată, o exploratoare a potențialului ființei umane, fapt care a dus inevitabil la o experiență de viață bogată și diversă.

Mânată de pasiune și de curiozitatea de a afla ce se întâmplă în lume, am schimbat domenii de activitate, locuri de muncă, orașe, țări, am cunoscut oameni, am format oameni, am fost formată de oameni, m-am dezvoltat continuu prin alegere conștientă.

M-am reinventat, m-am avântat în noi începuturi, în necunoscut, ori de câte ori ajungeam în punctul zonei de confort.

Am căutat în permanență noi provocări din dorința de a-mi cunoaște limitele și astfel am înțeles că nu există limite sau limitele sunt cele pe care ți le stabilești tu.

Am vrut să mă cunosc pe mine și astfel am cunoscut o parte din complexitatea și potențialul ființei umane.

Am vrut să descopăr lumea, să o cunosc, să o înțeleg și astfel am ajuns să-i cunosc frumusețea, să accept unicitatea fiecărui om și am conștientizat importanța diversității în creație.

Dacă ar fi să concluzionez într-o singură frază ce m-a condus unde sunt, aș spune că :

Dorința și curajul Omului de a căuta se naște din pasiunea sufletului de a experimenta.

Acum, din dorința de a fi în serviciul Oamenilor, caut căi prin care să împărtășesc și să utilizez cunoașterea acumulată, prin metode care îmbinate, îmi dau posibilitatea de a aborda ființa umană în întregul ei – fizic, energetic, mental, emoțional și spiritual.

Scopul muncii mele cu tine este :

  • conștientizarea
  • echilibrul tău interior
  • starea de sănătate și abundență.

Fiecare Om, deci și Tu, este înzestrat cu potentialul de a trăi în aceste 3 coordonate de bază. Manifestarea acestui potențial își are punctul de pornire în trezirea interioară a Omului.