Afirmatia zilei!

Bine te regasesc!

Ne aflam la pragul inceputului de an nou astfel ca, probabil, toti ne dorim sa facem schimbari, sa initiem un proiect, sa ne indeplinim noile dorinte, sa pasim pe urmatoarea treapta a evolutiei etc. Ne dorim sa incheiem cat mai repede cu tot ce a fost anul trecut si consideram ca nu ne mai foloseste pe drumul vietii sau pur si simplu trebuie incheiat. Suntem fiinte constiente si creatoare iar scopul fiecarui ciclu evolutiv este sa ne ofere lectiile sale, are treptele sale de urcat, are o anumita „cantitate” de intelepciune de adunat, s.a.

Desi am pasit in noul an, poate ca lectiile celui trecut nu s-au incheiat, poate ca nu am adunat intelepciunea necesara pentru a merge mai departe, poate ca nu am urcat toate treptele „initierii” din ciclul trecut sau poate ne simtim blocati intr-o situatie, lectie ori pur si simplu ne dorim sa trecem repede mai departe. In principiu, totul curge natural si este nevoie de timp – aici lectia rabdarii isi spune intotdeauna cuvantul.

Noul, schimbarea iti va bate la usa atunci cand ai trecut toate testele, atunci cand esti pregatit/a sau si atunci cand te decizi.

Azi iti propun frecventa transcenderii timpului linear care te ajuta sa accelerezi ciclul tau curent pe calea evolutiei, astfel incat sa poti incepe cat de curand un nou ciclu.

Totul este relativ, mai ales timpul. Nu o zic eu, a zis-o Einstein. Cu toate acestea, suntem invatati ca timpul exista, iar sistemul nostru mental care opereaza in aceasta dimensiune, este unul bazat pe linearitate sau altfel spus modelul binar dupa care functioneaza computerele. Dar stii bine ca noi nu suntem doar mintea noastra.

Asadar, daca te simti pregatit/a sa accelerezi experientele ciclului prezent pentru a trece la urmatorul, priveste imaginea si rosteste afirmatiile cu voce tare.

Sa-ti fi de folos!

Iti doresc un an magnific!
Cu drag,
Oana

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

Cum arată iubirea pentru tine?

Noi toți avem așteptări de la lume dar mai ales de la cei dragi – mama, tata, frați, prieteni, iubiți, etc. Iubirea și modul în care aceasta este împărtășită generează cel mai

Read More »