Afirmatia zilei!

Bine te regasesc!

Cu totii avem tendinta sa cream parti ale personalitatii noastre care nu au nici o legatura cu cine suntem cu adevarat. Sunt mastile ego-ului, unele necesare pentru a vietui pe pamant. Nu sunt bune, nu sunt rele. Totusi, adesea ne identificam cu aceste masti si astfel uitam cine si ce suntem cu adevarat, uitam de natura noastra adevarata si astfel riscam sa ne pierdem pe noi insine.

Iti ofer azi un instrument care te va ajuta sa te vezi pe tine asa cum esti : minunat/a, frumos, /oasa, divin/a; o creatie pura, luminoasa plina de iubire, bunatate, compasiune, intelepciune.

Atunci cand te cunosti cu adevarat devii constient/a de personalitatea ta, construita pentru a te potrivi acestei lumi, pentru a functiona in aceasta lume. Devii constient/a si de faptul ca tu nu esti personalitatea ta si in cele din urma vei intelege ce au vrut sa spuna marii intelepti si invatatori ai lumii prin: „Sa fii in lume dar sa nu-i apartii”!

De ce avem nevoie de masti? Mastile sunt constructul uman al personalitatii. Nu putem exista pe pamant si nici nu ne putem invata lectiile fara acest construct uman. Cu toate acestea, personalitatea umana nu este tot ceea ce esti tu, este doar o parte, cea mai mica parte din fiinta complexa care esti. Cand devii constient de tine, de natura ta spirituala, iti vei rafina si cizela personalitatea imbogatind-o cu aspectele tale divine, devii autentic/a, astfel vei pune personalitatea in slujba binelui tau si al celor din jur.

Este un moment bun pentru o introspectie, pentru intelegerea mastilor, pentru a te vedea pe tine cu adevarat in profunzimea fiintei tale si a manifesta constient spiritul tau in constiinta umana. Aceasta este iluminarea! 🙂

Imaginea contine frecventa cuvantului „demascarea”. Privind imaginea, iti reamintesti ca porti o masca ( sau mai multe) si intelegi ca puterea de a scoate masca sau a o purta, este in tine, alegerea iti apartine in totalitate.
Rosteste afirmatiile si priveste imaginea. Observa ce simti, cum simti, ce vezi, ce percepi in interiorul tau.

Acestea sunt vremurile in care traim – epoca in care spiritualitatea este redescoperita la nivel global, in sensul ei propriu(fara limitari) si este manifestata pentru a evolua, pentru a intelege ca exista mai mult decat poti percepe prin intermediul aspectelor tale umane, pentru a te (re)intregi ca fiinta. Spiritul este parte integranta a tot ceea ce este. A ignora si a nu dezvolta deloc cunoasterea in acest sens, este ca si cum ti-ar lipsi un membru ( o mana, un picior,etc ).

Foloseste intelepciunea interioara in interactiunile tale cu sine si celelalte fiinte – daruieste si primeste, iubeste si lasa-te iubit/a, bucura-te de viata si de natura ta divina.

Sa-ti fie de folos!
Cu mult drag,
Oana

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si: