Afirmatia zilei!

2 mai 2017

Bine te regasesc!

Devotamentul fata de sine este un ingredient nelipsit al fericirii. A fi devotat viselor, obiectivelor tale, vietii tale, dezvoltarii tale, investitiei in tine si evolutia ta, creeaza starea de independenta.
Este minunat sa poti oferi, darui celorlalti oameni din ceea ce esti, ai, faci, dar cand acest lucru devine obisnuinta si devine focusul tau principal, se cheama sacrificiu iar sacrificiul duce inevitabil la suferinta. Sau altfel spus, fiinta ta striga din interior : si randul meu cand vine? Pentru mine cand fac ce am de facut?

A fi devotat/a tie insuti/insati, face ca ceea ce daruiesti tu lumii sa fie din iubire, din prea plinu-ti iar in acest caz ai o atitudine fireasca, echitabila, oferi dintr-o pozitie de echilibru interior.

Nu este suficient sa ai un vis, este necesar sa crezi in el, sa nu renunti si sa faci tot ceea ce iti sta in putinta pentru a-l implini. Este necesar sa fim devotati noua insine pentru a ne putea manifesta in lume armonios. Este impotriva firii sa investesti in ceilalti, fara a te dedica mai intai tie. Nu stii ce inseamna sa fii devotat/a celuilalt pana ce nu iti esti devotat/a tie. Totul porneste din interior.

Frecventa imaginii de azi contine tiparul devotamentului fata de sine. Priveste imaginea ori de cate ori simti nevoia si rosteste afirmatiile alaturate imaginii sau creaza-ti unele care simti ca ti se potrivesc.
Cu mult drag,
Oana

Scrie un comentariu

Trezirea Interioara
Trezirea Interioara