Afirmatia zilei!

Bine te regasesc!

Cum percepi tu viata si mai ales cum o traiesti?

Divinitatea ne-a daruit viata din iubire fata de creatie dar si din dorinta de a experimenta. Este o teorie pertinenta si inteleapta. Oricum ar fi, viata este un dar primit, un dar sacru incarcat cu esenta divina – iubirea.

La un moment dat calatoria noastra prin viata se va incheia si ne vom intoarce la cel care ne-a creat. Cand ne vom intoarce vom avea si noi daruri pentru Creator : experientele pe care le-am trait in cadrul darului pe care ni l-a oferit – viata.

Inchipuie-ti ca ai parasit planul terestru si ajungi in fata Divintatii care te va intreba : cum este pe pamant, cum ai trait, ce ai facut cu darul pe care ti l-am oferit? Ce vei raspunde? Ii vei spune o poveste care reprezinta experienta privita prin perceptiile tale, prin intermediul programelor si credintelor pe care le-ai dobandit – modul in care tu ai invatat sa traiesti? Dar care este adevarul? Daca ar fi sa dam la o parte perceptia limitata de credinte si programe, frici si neincredere, ce ar mai ramane? Daca ar fi sa pleci maine, ce i-ai spune Divinatii?

Cred ca ceea ce conteaza cu adevarat sunt clipele frumoase pe care le-ai trait, cu cata maiestrie ai stiut sa-ti traiesti viata, cat te-ai bucurat, cat ai iubit, cat bine ai facut pentru tine si cei di jurul tau, cat ai iertat, cat ai acceptat, cat ai daruit si cat ai primit…cu alte cuvinte cat de frumos ti-ai trait viata. Nu conteaza cat ai suferit, cat te-ai zbatut, cat ai renuntat la tine, cat de nefericit/a ai fost, cat te-ai straduit sa traiesti confortul sigurantei, ci daca ai trait plenar aspectele iubirii – dragoste, blandete, compasiune, intelegere, daruire, intelepciune, rabdare, pasiune, creativitate, armonie, iertare, bucurie, loialitate, devotament, libertate, abundenta, inocenta, incredere, pace, prosperitate, evolutie.

Darul te va sustine intotdeauna sa traiesti frumos tocmai pentru ca este incununat de iubire – iubirea fata de tot ceea ce este. Iubirea sta la baza creatiei si tot ce este iubire va fi hranit si va inflori, tot ceea ce este lipsit de iubire, se va ofili deoarece nu are substanta.

Frecventa imaginii de azi te va ajuta sa alegi iubirea, sa te conectezi cu tot ceea ce este iubire si cu cei care aleg iubirea.

In sustinerea subiectului de azi, ti-am pregatit doua puncte de interes :
Povestea unui baiat care a ramas fara vedere in urma unui accident cu parasuta.
Audiobook-urile : Invataturile iubirii

Cu mult drag,
Oana

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

ADN – MerKaBa

Activarea ADN-ului este un subiect vast ce-si are locul si este discutat/cercetat atat in domeniul stiintei cat si in domeniul spiritual. Prin prisma celor doua abordari au luat nastere metode prin

Read More »