Afirmatia zilei – Armonie

Bine te-am gasit!

Este nevoie sa intelegem ca suntem in vizita pe planeta pamant si ca nu ne apartine nimic de aici. Nu suntem stapani pe nimic decat pe viata noastra si pe modul in care ne comportam cu noi si cu ceilalti.

Suntem fiinte universale venite sa experimenteze viata pe pamant. Fiecare individ este o picatura din creatie iar aici pe pamant – o veriga din marele lant al umanitatii. Fiecare veriga influenteaza lantul si este influentat de acesta.

Cu cat te armonizezi cu principiile universale, cu atat creezi o viata traita in adevar, iubire, colaborare, compasiune, armonie, pace, pentru tine si cei din jur. Impreuna suntem totul! Toti suntem una!

Gandeste-te cum ar fi sa traiesti singur pe aceata planeta? Cine ti-ar cultiva graul, cine ti-ar face painea, de unde ai procura hrana, de unde hainele, cum ti-ai face casa, etc. Exact, vorbim despre evolutie.

Din perspectiva tehnologica am evoluat foarte mult la nivel de umanitate, datorita unor oameni geniali. Acum este momentul sa evoluam in constiinta. Evoluam in constiinta atunci cand facem pasi de la gandirea competitionala – eu, la cea bazata pe colaborare – noi.

Imaginea de azi contine frecventa armoniei care te ajuta sa te conectezi la sentimentul de noi – ca sistem global si sa intelegi perspectiva mai mare a vietii pe pamant.

Iti recomand sa citesti articolele de mai jos. Apoi privirea pe imagine si rosteste cu voce tare afirmatiile. Observa ce simti. Stii deja ca iti poti crea propriile afirmatii.

Cu mult drag,
Oana

 
Sursa de inspiratie : janosh.com
Recomand :
Belaginele-Legile frumoase
Deepak Chopra – cele 7 legi ale Universului
Legile Universale 

P.S. Pentru noii veniti – aveti mai jos istoricul Afirmatiei zilei!
Acceptare
Plan de viata
Eliberare
Victorie
Bucurie
Rafinament
Iertarea

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

meditatie

Adevarata semnificatie a meditatiei

„Numesc aceasta „meditatie”: o peregrinare catre propria voastra fiinta. Iar in momentul in care va gasiti propriul centru, ati gasit centrul intregii existente.” – Osho Ce este meditatia? Cum functioneaza?

Read More »

Cum arată iubirea pentru tine?

Noi toți avem așteptări de la lume dar mai ales de la cei dragi – mama, tata, frați, prieteni, iubiți, etc. Iubirea și modul în care aceasta este împărtășită generează cel mai

Read More »