Afirmatia zilei de azi

Bine te regasesc!

Din dorinta de a-ti furniza cat mai multe instrumente ajutatoare pentru evolutia ta, am creat un nou proiect : „Afirmatia Zilei”.
Scopul proiectului este acela de a-ti oferi periodic o afirmatie ce are rolul de a te readuce la frecvente armonioase. Uneori afirmatia va fi insotita de o imagine specifica. Alteori va fi doar sugestiva.

Desenul care contine afirmatia zilei are la baza geometria sacra si reprezinta o mandala.
 
„Formele geometrice sunt considerate inca din cele mai vechi timpuri simboluri care reduc la esenta adevarurile cele mai complexe. Prin forma lor condenseaza tendintele ce ar putea renaste intregul ciorchine al respectivului adevar, la fel precum subconstientul rezuma in simboluri ideile sau gandurile receptionate. Figurile geometrice sunt ca o matrice a realitatii. Vechii intelepti cand trasau o linie, un cerc, o cruce, o hexagrama sau un sarpe care isi inghite coada (ourobouros), reprezentau o intreaga stiinta nemuritoare. Intelegand simbolurile si felurile in care ele se manifesta in creatie se ajunge la esenta dobandindu-se cunoasterea.

Geometria sacră reprezintă forma pe care o creează un anumit tip de frecvenţă. Altfel spus, forma este un rezultat direct al frecvenţei. Materia întreagă  există datorită faptului că energia acestei materii este menţinută într-o anumită stare, ca substanţă a vibraţiei. Toate tiparele Creaţiei tridimensionale, inclusiv forma umană, sunt constituite din legături energetice, care rezultă dintr-una din cele cinci forme (solidele platonice ) simple sau dintr-o combinaţie a lor.

Mandala ne permite accesul la esenta fiintei noastre si reprezinta o imagine circulara desenata, colorata, pictata, tesuta, sculptata, dansata. In budismul tibetan mandala sprijina concentrarea si meditatia, este utilizata si in alchimie, samanism, o intalnim in pictura bisericilor, a templelor.
Prin desenarea, colorarea, privirea sau meditatia cu mandala pot fi constientizate si dizolvate diferite blocaje ale corpurilor noastre energetice, conducand la restabilirea potentialului nostru de vindecare si la restabilirea armoniei interioare.”

Azi iti propun sa meditezi la Acceptare privind imaginea mandalei care are la baza aceasta frecventa. In timp ce privesti imaginea  citeste cuvintele cu voce tare. Apoi inchide ochii si observa ce simti, cum te simti. Repeta procedura ori de cate ori simti nevoia.

Frecventa Acceptarii te ajuta sa accepti ca nu poti schimba totul dintr-o data. Incepe cu primul pas si restul vine de la Sine. Totodata te ajuta sa accepti ca intre tine si Univers este un dans in care tu intentionezi din inima, ascultandu-ti inima, sufletul, iar Universul iti va raspunde prin revelarea posibilitatilor in care intentia ta sa se manifeste.

Sa ai o zi minunata!
Cu drag,
Oana
 
Surse de inspiratie :
Ipotezesiterorii.blogspot.ro
Janosh.com

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

Cum arată iubirea pentru tine?

Noi toți avem așteptări de la lume dar mai ales de la cei dragi – mama, tata, frați, prieteni, iubiți, etc. Iubirea și modul în care aceasta este împărtășită generează cel mai

Read More »