Afirmatiile zilei – schimbarea

Bine te (re)gasesc,

Viaţa este o curgere, este un fluviu, este o mişcare continuă. Dar oamenii au impresia că ei înşişi reprezintă ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este încremenită; viaţa este o continuă schimbare. Cu cât există mai multă schimbare, cu atât viaţa este mai abundentă. Iar o viaţă abundentă aduce cu sine extraordinare schimbări, clipă de clipă. – Osho

Exista teama de schimbare care, zic specialistii, are la baza teama de necunoscut, prezenta si reala la foarte multi oameni.

Si totusi exista schimbare, totul se schimba, nimic nu ramane pe loc, insa de cele mai multe ori, ca sa schimbam ceva in viata noastra avem nevoie de acel vestit “sut…” De ce? Pentru ca omul se complace in situatii disonante doar de dragul confortului sigurantei, doar de dragul obisnuintei. Exista si o carte care se intituleaza : “Fugind de confortul sigurantei” – ti-o recomand cu drag,  scrisa de Richard Bach, autorul vestitei carti “Pescarusul Jonathan Livingstone”.

Pana aici nimic nou, poate cu exceptia recomandarii. Stim cu totii ca ne complacem sa traim in lumea in care traim, asa cum traim si stim cu totii care sunt rezultatele. Desigur exista si exceptii 🙂 Sunt oameni care traiesc cu adevarat, care creeaza schimbari bucurandu-se de ele, chiar si tu ai experimentat asta, ai simtit ca ai fost in acord cu tine, cu pasiunea pentru viata, atunci cand ai facut schimbari in viata ta si ai trait bucuria.

Cu totii putem sa imbratisam schimbarea cu bucurie, chiar sa o cream, deoarece cu totii avem o cantitate uriasa si interminabila de energie – pasiunea sufletului pentru experienta, pe care, ramanand in confortul sigurantei, o innabusim. Astfel innabusim bucuria, linistea, pacea, fericirea, starile naturale ale fiintei care suntem cu adevarat.

Indraznesc sa afirm ca exact aceasta innabusire a pasiunii ne conduce pe o cale infundata, o cale pe care experimentam blocaje de toate felurile – de la financiare pana la fizice, adica boli. Adevarul este ca sufletul vrea sa experimenteze cat mai mult, cat mai frumos, cat mai armonios, si iti da mereu semne cand nu faci asta – blocajele ( boala, lipsurile, problemele). Acestea sunt modurile prin care sufletul iti comunica faptul ca i-ai innabusit pasiunea…energia nu mai curge, iesi din flux, te-ai oprit, te-ai blocat, esti intr-un singur punct pe care-l tot experimentezi, si-l tot experimentezi, te-ai obisnuit si ramai acolo.

Nu, nu ne-am nascut pe acest pamant sa experimentam o bucatica din el, sau doar o particica din bucuriile vietii, am venit aici sa experimentam vastitatea pamantului, diversitatea vietii, multitudinea de oportunitati existente, etc.

Vestea buna este ca oricand poti sa imbratisezi schimbarea, sa te schimbi, oricand poti alege sa te reconectezi la aceasta pasiune si sa-i dai voie sa se manifeste, trebuie doar sa alegi asta si apoi sa actionezi in conformitate cu ceea ce te face sa simti bucurie, implinire, sens!

Azi iti ofer un instrument care te va ajuta sa constientizezi ca poti alege oricand sa iesi din cercul vicios in care te afli ( daca te afli intr-o astfel de situatie). Este vorba despre mandala atasata care contine frecventa “punct de cotitura”. Aceasta frecventa transmite vibratia schimbarii, te ajuta sa alegi schimbarea in orice moment.

Asadar, gandeste-te la ce anume ai dori sa schimbi in viata ta, in acelasi timp priveste imaginea si rosteste afirmatiile sau creeaza-ti propriile afirmatii. Prin rostirea afirmatiilor cu voce tare, transmiti tuturor structurilor tale ( minte, trup, suflet), ca esti pregatit/a sa imbratisezi schimbarea.

Cu mult drag,
Oana

P.S. Daca esti nou venit la acest news letter, iti recomand sa citesti explicatia acestui instrument, aici.

Sursa foto : Janosh.com

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

new blog

Belaginele – Legi Universale

Candva, pe vremuri de mult apuse, oamenii din spatiul Carpato Danubiano Pontic traiau in armonie cu intreaga creatie, condusi fiind de legile frumoase sau Belaginele. Dupa cum spune legenda dar

Read More »