Testimoniale

Amalia, Bucuresti

“Meditatiile cu Oana sunt de fiecare data diferite si intotdeauna am aflat la sfarsitul lor un raspuns la intrebarile sau situatiile in care ma aflam. Oana are o calitate aparte de a se acorda cu participantii la mediatie si de a-i ghida cu blandete si empatie catre un loc interior abia ghicit sau eluziv in starile de constiinta cotidiene/”normale”.

Impreuna cu Oana am putut afla lucruri despre mine si despre cautarile mele pe care cred ca altfel le-as fi gasit mai greu sau mi-ar fi scapat. Oana are un dar special in ceea ce priveste meditatiile, un fel de a fi lumina care iti arata drumul. Gasirea linistii si a adancirii in sine sunt inlesnite de modul inspirat in care isi alege temele de meditatie. E o imersiune intr-o dimensiune interioara in care sentimentele, gandurile si trairile se cristalizeaza si devin mai usor de tradus.”

 

Cristi, Bucuresti

“Cu ajutorul meditatiilor ghidate de Oana, am reusit sa fiu mai putin stresat, sa imi eliberez mintea de gandurile negative si sa o umplu in schimb cu ganduri pozitive.

Dorm mai bine, sunt mai multumit si mai increzator. Simt ca toata energia mea pozitiva atrage energii pozitive si asta imi este de ajutor in tot ce fac.”

 

Mirela, Timisoara

“În meditație te afunzi în tine ca într-o apă limpede și pură. Intri în contact cu acele aspecte ale tale pe care le credeai pierdute sau pe care le-ai dat uitării, însă de care îți era atât de dor… Te eliberezi de „trebuie” (trebuie doar sa fii asa cum esti), te eliberezi de cenzuri, ești viu și autentic. Știu că și tu, ca și mine, ai multe întrebări. Ceea ce poate că nu știi este că răspunsurile tot în tine se află. Ascunse sub un balast de credințe iraționale și distructive, sufocate de trăiri negative, prin care nu faci altceva decât să îți manifești lipsa de încredere în sine, negându-ți capacitatea creatoare – dumnezeirea. În meditație conștientizezi cine și ce ești. Renaști. Însă, trebuie să crezi…în tine, în vocea și în puterea ta interioară. Iar dacă nu crezi, în meditație vei afla…. de ce…

Meditația cu Oana Ștefan este o minunată incursiune interioară în care descoperi răspunsuri la cele mai presante întrebări ale existenței tale. Eu, cel puțin, așa am simțit. În meditație recreezi conexiunea cu tine însuți. Te simți mai puternic, mai conștient. Te trezești pe interior. Vezi totul mult mai limpede, mai clar…

Știi senzația aia vaga, difuza si suparatoare de…”nu îmi pasă de nimic”, “nimic pare să nu mai conteze”, „nu mai exista nimic care să mă bucure, ca și cum aș fi un mic roboțel al cărei sarcină nu este alta în afară de a bifa îndeplinirea anumitor … sarcini”? Eu o cunosc și știu că este foarte apăsătoare. Însă, încercând să găsești soluții la problemele tale, de la același nivel de la care le-ai creat, nu vei face altceva decât să aduci mai multă dramă în viața ta. Minunat este atunci când urci o treaptă. Devii mai conștient fie și fie si cu un procent, fie si cu o lacrima care izvoraste din adevarul tau interior, si, careia, de data aceasta ii gasesti utilitatea.  Atunci vezi totul mult mai clar, iar soluțiile vin de la sine. Dar oare cum ai putea să îți dai seama? Oare cum ai putea domoli focul acela interior care te mistuie? Vrei să-ți spun cum l-am domolit eu? Prin reconectarea la Ceea ce sunt eu cu adevărat…prin meditație, voință, conștientizare, înțelegere, schimbare…prin asumarea propriului destin.

Suntem ființe de lumină și, deopotrivă, de întuneric. Atunci când te lași prins în hățișurile întunecate ale ființei tale, ceea ce vei experimenta va fi întunericul. Și, da, poate te vei simți fără speranța. Și, da, lumina este la un gând distanță. La o alegere distanță. Însă….ce să alegi? Ce să alegi atunci când nici măcar nu mai știi cine ești? Meditația face ca inconștientul tău să scoată la suprafață exact acele lucruri de care ai nevoie în acest moment. Nici mai mult, nici mai puțin.Iar asta depinde foarte mult de deschiderea ta interioară, adică de cât de deschis ești față de tine însuți și de experiențele prin care treci. Să nu crezi că viața ta se va transforma peste noapte în viața visurilor tale. Ca asta să se întâmple, trebuie, în primul rând, să-ți amplifici nivelul de conștiență de sine, de conștientizare. Iar, pentru mine în acest proces, meditația a fost un pas esențial… Atunci când ești prins ca într-o menghină în două sau mai multe direcții contradictorii…nu îți mai permiți luxul de a te îndoi de tine, de capacitățile tale transformatoare…iar prin meditație mi le-am revelat si reactivat..

Mulțumesc, Oana!”

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu activitățile Trezirii Interioare!