Slider
Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.
avatar-small

Terapie cu Theta Healing

 • 2_a_red
 • avatar-small

Sunt certificata ThetaHealing® si practic cu success aceasta metoda de vindecare.

Am cules cateva texte edificatoare in ceea ce priveste metoda de vindecare Theta Healing dar si explicatii pe larg a ceea ce se poate obtine in urma Terapiei folosind ThetaHealing ca si metoda.

“Omenirea, cu cat s-a civilizat mai mult din punct de vedere al cunoasterii stiintifice, cu atat s-a departat mai mult de mama natura, de rezonanta cu aceasta. Dar norocul este ca exista inca suficienti oameni care tin legatura, prin intermediul spiritului lor inalt, cu adevarurile existentei universale. Acest fapt ofera vietii pamantene posibilitatea echilibrarii balantei necesare continuarii integrarii planetei Terra in sistemul astrilor ceresti din care face parte. Dezechilibrul unei societati duce la imbolnavirea ei, iar la nivel micro duce la imbolnavirea membrilor sai.

Posibilitatea de a scapa de afectiunile create de sistemul material in care traieste fizic omenirea este evolutia spirituala, intelegerea vietii de dincolo de materie.

Unul dintre sistemele care promoveaza regasirea sanatatii sau mentinerea ei, pe cale spirituala, dar explicat si la granita stiintei, este “ThetaHealing”, creat de Vianna Stibal.

In momente critice ale vietii se poate trece dincolo de barierele cunoasterii umane conventionale si uneori pot sa apara solutii geniale de iesire din criza. Asa s-a intamplat si cu  Vianna Stibal care, in lupta cu boala al carui nume infricoseaza numai daca este rostit – cancerul, a descoperit sistemul pe care l-a numit Theta Healing, cu ajutorul caruia si-a regasit sanatatea.

Evaluarea starii de sanatate si vindecarea de afectiuni prin aceasta metoda se bazeaza pe puterea de a controla si a focaliza gandul. Pentru a intelege acest proces, autoarea dezvaluie teoretic potentialul uman ascuns ce permite accesul la fenomene considerate paranormale, cu ajutorul carora se poate regasi sanatatea.

Aceste capacitati, Vianna le considera “ramuri ale copacului ThetaHealing” creionat de ea.

Pe primul loc pune puterea cuvintelor si a gandurilor. Aici intra in discutie explorarea constientului si a subconstientului. Constientul, cand isi propune ceva, trebuie sa aiba in vedere ca subconstientul executa comenzi clare. Adica, totul este ori alb ori negru, griul nu exista pentru el. Cu alte cuvinte, el nu stie ce inseamna “a incerca”. Ori face, ori nu face un lucru. Are foarte mare importanta cum sunt formulate gandurile si cum sunt rostite cuvintele. Pentru a intelege mai bine, iata cateva exemple de forme-gand si cuvinte, cu efect negativ, date de autoare:

“Trebuie sa pierd in greutate” (Daca o pierdeti, o veti cauta mereu).

Nu-mi pot permite (Nu va veti permite niciodata nimic si nici nu veti avea din belsug, fiindca nu va puteti permite).

Banii sunt radacina tuturor relelor (Daca banii reprezinta raul, atunci veti evita intotdeauna banii si oportunitatile de a obtine bani).”

Cuvintele spuse fie cu voce tare, fie in gand ca forme-gand, au o influenta nebanuita asupra vietii. O afirmatie repetata de multe ori devine “realitate”.

Pe locul secund plaseaza ca importanta, undele cerebrale. Gandurile, sentimentele, senzatiile, nivelurile de constienta si de constientizare corespund undelor cerebrale, cu frecventele lor specifice. Creierul uman produce permanent impulsuri electrice numite unde cerebrale, care pot fi masurate din punct de vedere al amplitudinii si frecventei. Amplitudinea este “puterea” impulsului electric masurata in microvolti, iar frecventa este viteza ondulatiilor electrice, adica cicli pe secunda,  masurata in hertzi.

Exista cinci frecvente majore in creierul uman (Gamma, Beta, Alfa, Theta si Delta). Aceste frecvente neuronale se folosesc in orice moment, dar in functie de situatie una dintre frecvente este dominanta.
Undele cerebrale si starile psihomentale sunt doua fatete ale aceleasi realitati. Fiecare stare constituie o simfonie de unde cerebrale, in care fiecare frecventa are rolul ei specific. Astfel, exista corespondente intre starile fiintei umane si caracteristicile activitatii electrice a creierului.

Undele Gamma au frecvente cuprinse intre 30 si 5000 cicli/secunda si sunt prezente in stari de stres, panica. Aceste unde par sa fie implicate in activitatea mentala superioara, inclusiv in perceptie si constiinta. In situatii de urgenta s-a observat ca, creierul oscileaza intre starile Gamma si Theta, intre 5000 si 4 cicli/secunda, asigurand desfasurarea unui miracol al vindecarii instantanee.

Undele Beta se gasesc intre 14 si 21 cicli/secunda si sunt specifice starii constiente, de perceptie a lumii materiale cu cele cinci simturi, de actiuni exterioare. Aceste unde nu permit prezenta intuitiei, relaxarii, meditatiei, ceea ce inseamna ca poarta catre subconstient este inchisa.

Undele Alpha au domeniul cuprins intre 7 si 14 cicli/secunda si sunt prezente in regiunile parietala si occipitala ale creierului. Este zona de frecvente care deschide poarta catre subconstient, catre intuitie si este specifica starii de relaxare, de meditatie si vis, a semisomnului. Sunt undele specifice tratamentelor bioenergetice.

Undele Theta au frecventele cuprinse intre 4 si 7 cicli/secunda, fiind specifice somnului profund si starii de anestezie. Aici este prezenta starea de relaxare foarte profunda, regasita in hipnoza si vis. Initiatii mediteaza ore intregi pentru a atinge aceasta stare, in care devin capabili sa acceseze calmul absolut, perfect. Ca unde specifice subconstientului, ele pastreaza amintiri si senzatii, guverneaza atitudinile, convingerile si comportamentele noastre.

Undele Theta sunt prezente in starile de creatie, inspiratii si senzatii foarte spirituale. “Starea Theta accesata alaturi de apelul catre Divinitate ajuta in vindecarile rapide”, spune Vianna Stibal. In zona acestor unde se poate “anestezia” corpul fara anestezice pentru interventii chirurgicale. In aceasta stare functioneaza numai straturile profunde ale creierului, scoarta cerebrala fiind total inhibata.

Undele Delta sunt cuprinse in domeniul 0 si 4 cicli/secunda. Ele au cea mai mica frecventa dintre undele creierului, dar cea mai mare amplitudine. Starea mentala Delta se regaseste in starea de inconstienta. In gama acestor frecvente se definesc cele mai profunde niveluri ale relaxarii psihosomatice pe care o persoana le poate atinge.

Legat de undele cerebrale, in special de Alpha, Theta si Theta-Gamma, s-a descoperit stiintific faptul ca in aceste stari:

 •   se reduce starea de stres si se favorizeaza reducerea substantiala si de durata a anxietatii;
 •   se faciliteaza relaxarea fizica profunda si limpezimea mintii;
 •   se mareste capacitatea de exprimare verbala precum si coeficientul de inteligenta verbala;
 •   se sincronizeaza ambele emisfere cerebrale;
 •   se imbunatateste claritatea mentala vie si spontana, gandirea imaginativa creatoare, reduce durerea, favorizeaza euforia, stimuleaza eliberarea de endorfine si permite accesul la vindecari instantanee.”

Ce este Theta Healing®? 

Theta Healing® este o tehnica foarte puternica ce combina stiinta cu spiritualitatea in scopul identificarii si transformarii instantanee a blocajelor profunde, convingerilor negative si a traumei din mintea subconstienta. A devenit din ce in ce mai cunoscut faptul ca prin gandurile noastre, noi ne cream realitatea. Filme precum “Secretul (The Secret)” si “Ce naiba stim noi de fapt (What The Bleep Do We Know)” au explorat aceasta teorie, care spune ca ceea ce experimentam in realitatea noastra exterioara este dat de ce experimentam in interior. Descoperiri recente din cadrul unor cercetari la limita fizicii cuantice si a AND-ului valideaza aceasta teorie.

Oameni de stiinta precum Bruce Lipton au aratat ca genele/ADN-ul nu ne controleaza biologia si ca de fapt ADN-ul este controlat de semnale ce vin din afara celulei, inclusiv mesajele energetice emise de gandurile noastre pozitive si negative. Cu alte cuvinte, o boala la nivelul corpului fizic, sau un dis-comfort, este mai intai prezent la nivel energetic ca rezultat direct al convingerilor noastre, amintirilor si starilor emotionale.

Viziunea noastra asupra lumii este alcatuita din convingeri/credinte: opinii sau pareri despre care credem ca sunt adevarate. Tipul de convingeri pe care il purtam cu noi ne influenteaza tipul de ganduri pe care le avem, atat la nivel constient cat si subconstient. De asemenea, ele ne afecteaza comportamentul si relatiile pe care le avem cu ceilalti si cu lumea inconjuratoare.

O parte din convingerile noastre sunt primite/dobandite din constiinta de grup sau paradigma dominanta, cum ar fi faptul ca “pamantul este rotund” (in timp ce in trecut se credea ca este plat) sau ca o anumita boala este incurabila.

Alte convingeri, cum sunt cele culturale, ne-au fost transmise genetic de la parinti. Convingerile genetice sunt o reflectare a experientelor si vederii de ansamblu a strabunilor nostri si pot include prejudecati sau credinte precum ca “trebuie sa ma indop inainte de a ma infometa”.

De asemenea, ne formam propriile convingeri de baza, in functie de felul in care vedem sau interpretam propriile noastre experiente de viata. Aceste convingeri tind sa fie la nivel constient si pot fi de genul “Nu voi fi niciodata indeajuns de bun” sau “Ceilalti sunt intotdeauna pe primul loc”. Convingerile noastre au impact asupra vietii noastre de zi cu zi in moduri de care poate nici nu ne dam seama si se pot manifesta ca trairi fizice sau emotionale, blocaje, frici, fobii sau dependente.

Theta Healing® functioneaza instantaneu, transformand tiparele negative de gandire sau convingeri la toate nivelurile si in ADN, dandu-ti puterea de a-ti recrea viata exact asa cum doresti.

Un alt lucru extraordinar despre tehnica Theta Healing® este posibilitatea de a-i invata pe oameni emotii si sentimente pe care poate ca nu le-a experimentat niciodata, largindu-le instantaneu paleta de emotii din care pot alege. De exemplu, daca un client are convingerea ca “Eu sunt nefericit”, poate invata cum sa traiasca fara sentimentul de nefericire si ce inseamna si cum se simte atunci cand experimenteaza bucuria si fericirea.

Theta Healing® este o tehnica, nu o religie, si nu este afiliata nici unei doctrine religioase. Este compatibila cu oricare din sistemele de credinta religioasa. Chiar daca nu esti sigur in ce crezi, Theta Healing® tot va functiona!

Theta Healing® iti permite sa te ocupi in mod eficient de probleme fizice si emotionale care apar sau au aparut de-a lungul vietii tale. Cu ajutorul Theta Healing® ridici valul dintre mintea constienta si cea subconstienta. Iti permiti astfel sa obtii o calitate ridicata a vietii in care iti aliniezi gandurile si dorintele cu experientele din viata.

Theta Healing® se ocupa si cu vitalitatea si starea de sanatate a mintii, corpului si spiritului si poate avea rezultate uimitoare asupra oamenilor si lucrurilor din jurul tau, nu numai asupra ta.

Theta Healing® faciliteaza eliberarea tiparelor de gandire care te imbolnavesc, tipare care creaza bariere emotionale intre tine si prieteni sau membri ai familiei si te elibereaza de amintirile subtile care iti conduc viata la nivel subconstient. Pe masura ce mintea ta devine clara viata, ta va intra in armonie si vei avea din ce in ce mai multa putere personala si libertate. Problemele de ordin fizic (dureri, rani sau boli) sunt legate de starile emotionale.

Cuvantul dis-comfort vorbeste de la sine in acest sens.

Cu Theta Healing® iti poti restabili comfortul la nivelul mintii, corpului si sufletului si nu vei mai suferi de dis-comfort.

Cu ajutorul tehnicilor Theta Healing® iti poti elibera Geniul tau interior, poti dobandi abundenta financiara, poti atinge libertatea personala si poti rezolva probleme din trecut FARA a trebui sa le mai rascolesti. Poti rezolva orice problema ai avea.

 

Poti fi sau face orice iti imaginezi.

Daca ai avea o asemenea posibilitate, CINE AI FI?

Universul doreste ca tu sa ajungi sa faci orice iti imaginezi!

Theta Healing® functioneaza fata-in-fata sau oriunde pe glob.

Sesiunile sunt eficiente chiar daca suntem in aceeasi incapere sau ne auzim la telefon.

 

Ce poate face ThetaHealing® pentru tine?

Cu Theta Healing® se poate transforma orice zona din viata ta:

 •   Atingerea unui nivel superior de sanatate si stare de bine
 •   Vindecarea bolilor fizice si a disconfortului
 •   Rezolvarea traumelor si a blocajelor emotionale
 •   Eliberarea de frici si fobii
 •   Te eliberezi de obiceiuri daunatoare si dependente
 •   Creezi abundenta si bogatie
 •   Iti descoperi cariera ideala
 •   Dai frau liber creativitatii
 •   Creste increderea in sine si stima de sine
 •   Atingi libertatea personala
 •   Dezvolti relatii armonioase si solide
 •   Manifestarea visurilor tale
 •   Iti atragi si iti mentii un suflet pereche compatibil
 •   Iti dezvolti abilitatile psihice si intuitive
 •   Iti aprofundezi si intaresti legatura spirituala
 •   Descatusezi Potentialul de Geniu

 

Daca este ceva din viata ta, o zona unde doresti sa aduci schimbare, poti beneficia de Theta Healing®. Oricine are de castigat intr-un fel sau altul din fiecare sesiune de Theta Healing®, iar uneori beneficiile pot aparea in feluri sau moduri la care nici nu te astepti.

Theta Healing® te ajuta sa iti recreezi viata exact asa cum doresti.

Ce se intampla in timpul unei sedinte de Theta Healing® ?

Pe parcursul unei sedinte de Theta Healing®, practicantul va identifica ce convingeri cheie iti mentin blocajul de la nivelul fizic sau emotional. Aceasta se va efectua intuitiv, dar si printr-un proces numit “sapare”. Sapatul este o tehnica folosita pentru a patrunde in jos, pe nivelele de convingeri pentru a descoperi convingerea de baza sau cheie. Atunci cand o credinta cheie este transformata, convingerile aflate pe nivelele superioare se vor schimba automat – precum un castel din carti de joc – eliberandu-te instantaneu de tiparele limitative, fara a trebui sa se scoata la lumina traume din trecut.

Practicantul va determina daca ai anumite convingeri prin testul muscular. Aceasta va arata daca o convingere a fost schimbata. Durata unei sedinte de Theta Healing® este de obicei intre 30 si 90 minute, iar numarul de sesiuni depinde de tema pe care doresti sa lucrezi. Majoritatea problemelor se rezolva in una sau doua sedinte, dar uneori poate dura mai mult.

Nu trebuie sa faci nimic pentru a pregati sedinta, in afara de a fi pregatit(a) sa renunti la ceea ce nu iti mai aduce beneficii pentru a crea viata pe care tu o alegi. Ajuta mult daca bei multa apa inainte de sesiune, asigurandu-te astfel ca esti hidratat(a), deoarece asta va ajuta la testarea musculara. Toate modificarile se fac cu consimtamantul clar al clientului – Theta Healing® functioneaza numai cu consimtamantul acordat clar. Afirmatia “Da” semnifica faptul ca esti constient gata sa accepti noua realitate.

Practicantul tau va crea un spatiu sigur in care tu iti poti explora orice zona din viata ta unde doresti sa faci schimbari. In plus fata de imbunatatirea sanatatii si a starii de bine, poti lucra la orice, de la a-ti gasi cel mai compatibil suflet pereche, la deblocarea creativitatii sau dezvoltarea afacerii. Posibilitatile sunt nelimitate!

Scrie un comentariu