Loading Events

Fă-ți planul vieții tale!

Ți se întâmplă să nu știi care este sensul vieții tale sau al unei întâmplări ori a unei arii din viața ta?

Trăiești cu sentimentul că nu ai făcut suficient sau că nu ești unde trebuie în anumite aspecte ale vieții tale?

Ai regretul că ai ratat un moment sau că nu ai împlinit ceva ce îți doreai sau simțeai că „trebuia” să împlinești?

 Cred că fiecare dintre noi avem nevoie să știm care ne este calea.

Vrem să știm dacă deciziile pe care le luam sunt cele mai bune.

Avem nevoie de  certitudine și claritate că suntem „pe calea cea bună”, iar lista poate continua.

De asemenea, fiecare om are nevoie să aducă echilibru în viața sa și să exploreze și dezvolte toate aspectele vieții sale, în măsura potrivită.

De aceea, în urmă cu opt ani am creat acest atelier, în cadrul căruia ofer informații și practici care să aducă:

  • claritate,
  • răspunsuri din interior,
  • informații care te pun în contact cu cele mai profunde aspirații și cu resursele prin care să le împlinești.

Fă-ți planul vieții tale!

Fiecare dintre noi a venit aici cu un plan sub forma unei diagrame de posibilități. Fiecare posibilitate duce la același rezultat dorit de ființa noastră, pentru această călătorie umană, în această viață.

Este exact ca atunci când pornești într-o călătorie de explorare și îți faci bagajele și planul în urma căruia să atingi câteva obiective.

  • Înțelegerea importanței unui plan de viață, care are la bază aprofundarea ariilor în care ne desfășurăm ca ființe complexe,
  • Identificarea valorilor,
  • a lecțiilor de viață,
  • dar și a scopului pe care îl ai aici, sunt subiectele pe care le vom aborda în cadrul acestui atelier.

Fă-ți planul vieții tale este un program consacrat, Trezirea Interioară, susținut cu sute de oameni, program îmbunătățit de la an la an. Atelierul vine cu posibilitatea de a accesa acest plan, dar și cu instrumente și sugestii de instrumente.

 

Cost : 150 euro

Program : 25 Mai 2024, orele 10:00 – 20:00

Înscrierea se poate trimite la [email protected]

 

Câteva testimoniale de la participanți :

„Workshop-ul “Fă-ți planul vieții tale” este un instrument puternic de creație, cu informații de calitate. Primești o structură pe baza căreia îți poți așterne pe hârtie, ordona și clarifica dorințe, obiective, scopuri, planuri de acțiune.

Conștientizezi dacă toate acestea izvorăsc din adevărul tău interior și rezonează cu valorile tale autentice, sau sunt preluate de la alții prin influențele lor în viața ta.

Identifici credințele limitative care îți erau obstacole în calea atingerii visurilor tale și care îți limitau exprimarea potențialului.

Acest atelier oferă structura și claritatea instrumentelor de dezvoltare personală și spirituală pe care Oana ni le-a pus la dispoziție.

Este la fel de important și că în urma dinamicii de grup se crează un spațiu interior dar și exterior în care te simți mai puternic, mai lucid, mai încrezător. ”

– Mirela

 

“Am participat la workshopul “Fa-ti planul vietii tale”, organizat in Timisoara. Consider ca oricine este interesat sa afle de ce nu a avut succes pe anumite planuri ale vietii sale ar trebui sa participe la acest workshop.

De ce? Pentru ca in cadrul acestui workshop creat din iubire si cu iubire pentru oameni, Oana ne-a ajutat sa aflam ca fiecare aspect al vietii este influentat de fluxul de energie care curge prin cele 7 chakre.

In cadrul acestui workshop ti se vor explica care sunt cele 7 chakre, ce aspect al vietii influenteaza ele, ce anume le blocheaza si ce anume le poate debloca.

Participanții vor înțelege importanța tuturor ariilor de viata : relational, material, social, profesional etc.

Oana este un ghid extraordinar de cald si dedicat si datorita felului ei de a fi si pasiunii cu care creaza aceste workshopuri. Desi te afli inconjurat de straini cumva atmosfera se simte ca acasa.

Acest workshop este o investitie pe termen lung. Este o maniera de a deschide ochii, de a afla raspunsuri. Poți intelege de ce nu ai reusit inca sa ajungi sa traiesti viata visurilor tale. Si oare nu ne dorim toti asta?”

– Gio

 

“Daca v-ati gandit vreodata ca ar fi de dorit sa aveti un plan al vietii, probabil ati cautat pe internet si ati gasit diverse instrumente cum ar fi Roata Vietii si multe altele.
Apoi ati emis niste dorinte pe care le-ati notat, mai departe ati intreprins niste actiuni si ati asteptat sa se intample.
Unele s-au intamplat dar cele mai multe probabil ca nu. Iar de ce nu s-au intamplat majoritatea, veti afla in cadrul worshop-ului Oanei. 
Oana are o abordare complet diferita incepand cu pregatirea participantilor si facilitarea conexiunii cu sinele nostru launtric. Continuă cu formularea planului vietii noastre dintr-o zona de claritate si constiinta ridicata.
Am invata sa fac diferenta intre dorinte nefondate si nevoi reale. Am invatat sa scap de temerea lipsei si a credintei ca nu exista suficient pentru toata lumea. Și am invatat sa fiu prezenta si sa-mi folosesc corpul ca instrument in validarea diferitelor actiuni.
Oana ne ajuta sa ne constientizam temerile si blocajele care ne tin departe de implinirea noastra. 
Deasemenea, creaza o energie de grup in cadrul caruia totul se intampla natural si firesc.
Este o zi cu experiente frumoase si intense care iti va aduce armonie si linistea faptului ca la finalul ei te simti pe drumul cel bun.
Recomand tuturor cu caldura acest workshop.”
– Claudia

Te mai poate inspira :

Emisiuni la care am participat

Pagina de Facebook Trezirea Interioară

Produse  online

 

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

ADN – MerKaBa

Activarea ADN-ului este un subiect vast ce-si are locul si este discutat/cercetat atat in domeniul stiintei cat si in domeniul spiritual. Prin prisma celor doua abordari au luat nastere metode prin

Read More »