Loading Events

Pântecul Creator

Dragă femeie,

 Ai simțit vreodată că întreaga lume parcă zace pe umerii tăi, în așteptarea sa de a fi bine? Și nu, nu mă refer la lumea cea mare, deși și asta poate fi adevărat, ci mă refer la lumea ta formată din familia ta, serviciul tău, activitățile tale de zi cu zi.

Ei bine, asta se întâmplă din mai multe motive iar unul dintre ele este pentru că noi femeile (energia feminină) chiar dăm viață, chiar creăm viața în toate manifestările sale și suntem responsabile pentru viața din jurul nostru și mai ales pentru direcția în care o ia omenirea.

Cum este relația ta cu bărbatul? Îți este să fii femeie pentru el, dincolo de cutume, de răni, de moșteniri ancestrale sau îți este greu deoarece te simți blocată în tipare disfuncționale și trăiești nesiguranță, toxicitate, lipsă de claritate în comunicare, neînțelegere etc.

Cât de asumată ești în relația cu bărbatul, cu tine, cu societatea și cum te simți în raport cu toate acestea? Puternică, independentă, stăpână, liberă sau slabă, dependentă, supusă, restricționată, neputincioasă ori dominantă?

Iei în considerare și îți onorezi nevoile cu claritate și blândețe, sau ajungi la capătul puterilor până să comunici și să ți le împlinești?

Din ce energie îți creezi realitatea? Iubire sau frică?

Cât de conștientă ești de puterea și grația energiei feminine și în ce fel îți croiești drumul prin viață? Cu greutate sau cu ușurință?

Care sunt butoanele sensibile în urma cărora femeia din tine reacționează la mediul familial, cercul de prieteni, societate și muncă?

Cum gestionezi și faci față provocărilor vieții? Simți că este nevoie să depui eforturi mari, că îți este greu, că nu reușești, că nu ești înțeleasă etc, sau faci totul cu grație, înțelepciune, ușurință și bucurie?

Dar bucuria vieții, îți este ușor să o accesezi?

Deoarece femeile se îndepărtează din ce în ce mai mult de arhetipurile energiei feminine creatoare și din evidența faptului că lumea va fi mai bună, (și) dacă femeia își conștientizează puterea creatoare și alege să o manifeste dintr-o zonă a iubirii, am cerut cu ceva timp în urmă inspirație divină pentru a contribui la trezirea și împuternicirea energiei feminine pure, creatoare, conștientă de puterea și iubirea sa.

La momentul potrivit și perfect, de echinocțiul toamnei, mi-a fost transmis titlul acestui atelier de la nivelul sufetului și reprezintă următoarea etapă în munca mea, o nouă abordare în plus, față de ceea ce exploram până acum împreună. O „coc” de ceva vreme. Știți voi ( cei care mă cunoașteți), că îmi place schimbarea, noul, reinventarea … și iată, încep.

Atelierul va fi împărțit în trei module :

  1. Pâmânt – conectarea cu bărbatul – București, 18-19 Noiembrie
  2. Cer – conectarea cu Divinul Feminin – București (data urmează să fie stabilită)
  3. Centru – conectarea cu Copilul Divin – București (data urmează să fie stabilită)

În primul modul vom lucra cu pântecul, inima și mintea, ne vom aminti cum să deschidem inima bărbatului, cum să ne reconectăm cu el și cum să ne ancorăm iubirea în pântec pentru a crea din nou cu iubire.

În cel de-al doilea modul vom lucra cu elementele și cu arhetipurile energiei feminine și a energiei masculine, cu energia ancestrală și cu energia lunii, a Zeiței Bendis.

În cel de-al treilea modul vom lucra cu energia copilului interior pe toate cele trei octave ale sale : umbra, darul și potențialul Divin; cu copilul Cristic,  accesarea și trezirea inimii mai înalte etc.

Program  Modul 1

18-19 Noiembrie 2023, orele 10:00 – 17:00

Locație : București ( detaliile vor fi oferite persoanelor înscrise)

Costul : 606 lei cu facturarea și achitarea unui avans de 50% până la data de 12 Noiembrie 2023

Pentru fiecare clasă am disponibile 16 locuri.

Locuri disponibile : 3

Urmează să mai creez și alte clase imediat cum finalizez agendele și înscrierile pentru toate cele 3 module. 

Înscrierile se pot transmite la [email protected] cu mențiunea : Pântecul Creator

Vom face împreună o lucrare fabuloasă care va îmbunătăți nu doar calitatea vieții voastre și a familiei voastre, ci și a celor din jurul vostru, chiar se va uni cu celelalte lucrări minunate pe care surori de-ale noastre le fac, împreună se vor extinde și astfel creează aici pe pământ un loc mai bun și pentru cei care ne urmează nouă.

 

 

 

 

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

Iertarea ca instrument al evoluției

Iertarea este mijlocul prin care te eliberezi pe tine de toate poverie mentale și emoționale rezultate dintr-o relaționare defectuoasă ( cu tine, cu situații, cu oameni, cu procese, etc.). A

Read More »