Loading Events

Pântecul Creator, București 13-14 Iulie

Ai simțit vreodată că întreaga lume parcă zace pe umerii tăi, în așteptarea sa de a fi bine?

Și nu, nu mă refer la lumea cea mare, deși și asta poate fi adevărat, ci mă refer la lumea ta formată din familia ta, serviciul tău, activitățile tale de zi cu zi.

Ei bine, asta se întâmplă din mai multe motive iar unul dintre ele este pentru că noi femeile (energia feminină) chiar dăm viață, chiar creăm viața în toate manifestările sale și suntem responsabile pentru viața din jurul nostru, dar și pentru direcția în care o ia omenirea – deoarece noi, femeile, dăm viață, hrănim și creăm viitorul.

Mai sunt câteva întrebări care vor fi adresate în acest program evolutiv respectiv primul modul, și anume :

Cum este relația ta cu bărbatul? Îți este ușor să fii femeie pentru el, dincolo de cutume, de răni, de moșteniri ancestrale, sau îți este greu deoarece te simți blocată în tipare disfuncționale și trăiești nesiguranță, toxicitate, lipsă de claritate în comunicare, neînțelegere etc.
Cât de asumată ești în relația cu bărbatul, cu tine, cu societatea și cum te simți în raport cu toate acestea? Puternică, independentă, stăpână, liberă sau slabă, dependentă, supusă, restricționată, neputincioasă ori dominantă?
Iei în considerare și îți onorezi nevoile cu claritate și blândețe, sau ajungi la capătul puterilor până să comunici și să ți le împlinești?
Din ce energie îți creezi realitatea? Iubire sau frică?
Cât de conștientă ești de puterea și grația energiei feminine și în ce fel îți croiești drumul prin viață? Cu greutate sau cu ușurință?
Care sunt butoanele sensibile în urma cărora femeia din tine reacționează la mediul familial, cercul de prieteni, societate și muncă?
Cum gestionezi și faci față provocărilor vieții? Simți că este nevoie să depui eforturi mari, că îți este greu, că nu reușești, că nu ești înțeleasă etc, sau faci totul cu grație, înțelepciune, ușurință și bucurie?
Dar bucuria vieții, îți este ușor să o accesezi?

Radianța armonioasă a energiei feminine nu este doar un deziderat al vremurilor noastre, este și o misiune personală pentru care am venit în trup de femei.

Pântecul este creator și reprezintă sursa primordială a vieții, un simbol al fertilității și al creativității în numeroase culturi și tradiții spirituale. Este înfățișat adesea ca un centru sacru al energiei feminine, asociat cu misterul și forța divină a femeilor. Această emblemă transcende aspectele biologice, devenind un loc al potențialului infinit și al creației și regenerării neîntrerupte. În mitologie, pântecul este adesea asociat cu zeițe ale fertilității, precum Demeter sau Isis, simbolizând capacitatea de a da naștere vieții și de a o hrăni cu iubire și grijă.
Divinul feminin, reflectat în pântecul creator, este o forță care depășește dualitatea tradițională și reprezintă echilibrul dintre forță și compasiune, putere și iubire, înțelepciune și bunătate. Această energie este adesea asociată cu ciclurile naturii și cu conectarea profundă la mediul înconjurător. În multe credințe, divinul feminin este venerat ca o forță curatoare și transformatoare, aducând armonie și echilibru în lume.
Puterea energiei feminine se manifestă prin iubire, intuiție, empatie și înțelegerea profundă a legăturilor dintre toate aspectele vieții. Este o forță subtilă, dar extraordinar de puternică, care poate transforma și vindeca. În societate, promovarea atributelor energiei feminine poate aduce echilibru și armonie, contribuind la evoluția colectivă și la înțelegerea profundă a interconexiunii tuturor ființelor.
În concluzie, pântecul creator, divinul feminin și puterea energiei feminine reprezintă concepte complexe și îmbinate care aduc în prim-plan forța și frumusețea feminității în toate aspectele vieții, încurajând echilibrul și armonia în univers.
Deoarece femeile se îndepărtează din ce în ce mai mult de arhetipurile energiei feminine creatoare și din evidența faptului că lumea va fi mai bună, (și) dacă femeia își conștientizează puterea creatoare și alege să o manifeste dintr-o zonă a iubirii, am cerut cu ceva timp în urmă inspirație divină pentru a contribui la trezirea și împuternicirea energiei feminine pure, creatoare, conștientă de puterea și iubirea sa.

Programul va fi împărțit în trei module :

  1. Pâmânt – conectarea cu bărbatul – București 13-14 Iulie 2024
  2. Cer – conectarea cu Divinul Feminin – București (data urmează să fie stabilită)
  3. Centru – conectarea cu Copilul Divin – București (data urmează să fie stabilită)

În primul modul vom lucra cu pântecul, inima și mintea, ne vom aminti cum să deschidem inima bărbatului, cum să ne reconectăm cu el și cum să ne ancorăm iubirea în pântec pentru a crea din nou cu iubire.

La modulul II abordăm și experimentăm elementele și  arhetipurile energiei feminine și a energiei masculine, energia ancestrală și energia lunii, a Zeiței Bendis.

În cel de-al treilea modul vom lucra cu energia copilului interior pe toate cele trei octave ale sale : umbra, darul și potențialul Divin cu copilul Cristic,  accesarea și trezirea inimii mai înalte etc.

Agenda Modul 1 Pântecul Creator

București 13-14 Iulie 2024

Ziua 1 – 10.00 – 17.30

Totul începe cu mama și cu tata

–       Renașterea – joc de roluri în 3 mama te vede, tata susține tot procesul

–       Susținerea tatălui și binecuvântarea mamei

–       Reîncadrarea relației între mama si tata ( o imagine noua)

Despre pântec și puterea sa

Curățarea pântecului de traume:

–        strămoșești pe linie maternă feminină

–        din vieți anterioare

–       din viața aceasta

Despre inimă și puterea sa

Despre minte și puterea sa

Unirea celor 3 puncte (pântec, inimă, mental) și reînflorirea pântecului.

Ziua 2 – 10.00 – 17.00

Bărbații din trecut

–       recunoașterea tuturor bărbaților dinainte

–       Curățarea pântecului

–        eliberarea bărbaților si eliberarea de ei, eliberarea contractelor de suflet pereche

Echilibrul între masculin și feminin

–       In  interior

–       In relație

Bărbatul din prezent sau cel din viitor

–       Recunoașterea și onorarea femeilor dinaintea ta

–       Ocuparea locului tău în inima și în viața lui

–       Reconectarea cu bărbatul

–       Deschiderea inimii bărbatului prin vindecarea ei

–      Împuternicirea bărbatului

  • Eliberarea inimii de contracte de suflet pereche

Tehnici de vindecare și curățare a bărbatului

–       Stat de vorbă cu sufletul lui

–       Purificarea chakrelor

–       Curățarea aurei

–       Eliberarea de energiile altor femei ( mai ales la prima întâlnire)

Ritualul de manifestare a iubitului – online cu femeile care nu au încă un partener și care își doresc acest lucru.

Cost participare – 660 lei

Locuri disponibile – 12

Dacă simți chemarea în sufletul tău, te aștept cu drag și bucurie!

Înscrierile se fac la adresa [email protected]

Mărturii de la participantele la primul modul, din București

„Pe plan personal sunt mult mai calmă, am învățat să mă respect, să pun limite și să mă protejez. Am învățat că merit și mă simt fantastic în pielea mea.
Mulțumesc Oana că ai creat atelierul și vă mulțumesc tuturor participantelor că ați asistat să susținem lucrarea împreună.” B.
„La mine s-au liniștit apele în interior…veneam după vreo 8 luni în care am suferit tare mult și am început să mă simt mult mai bine cu mine și mai detașată decât înainte, de ideea de cuplu. Simt că am revenit la mine, că mi-am regăsit puterea, unicitatea și bucuria de a fi.” A.
„După workshop au ieșit la iveală multe convingeri care trebuiau schimbate și vindecări. Ca de obicei, la mine vine furtuna, apoi ies la iveală convingerile și traumele care mă împiedică să fiu cine îmi doresc.
Am descoperit foarte multă suferință din iubiri neîmplinite, promisiuni false și femei înjosite în vieți anterioare și la strămoașe.
Cred cu tărie că toate aceste vindecări au ieșit la iveală datorită activării și vindecării pântecului, mi-am luat puterea înapoi. ” N.

 

Te-ar mai putea interesa și :

Meditații ghidate

Ateliere online

Emisiuni la care am participat

 

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

Cum arată iubirea pentru tine?

Noi toți avem așteptări de la lume dar mai ales de la cei dragi – mama, tata, frați, prieteni, iubiți, etc. Iubirea și modul în care aceasta este împărtășită generează cel mai

Read More »