Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tabăra de vară 27 aug – 1 sept 2020 Țara Făgărașului

august 27, 2020 @ 12:00 pm - septembrie 1, 2020 @ 11:30 am

Transmutare prin creativitate

Noi oamenii suntem obișnuiți să fugim de durere, să fugim de suferință, să fugim de greu iar pe cale de consecință ne închidem în noi și închidem capacitatea de a ne exprima liber și creativ.

Acest lucru (dintr-un punct de vedere) se întâmplă deoarece avem înregistrate în ADN-ul nostru toate acele vieți ale noastre și ale strămoșilor noștri, în care am suferit, am trăit în vremuri grele când am adunat umilință, durere, frustrare, opresiune, foamete, pierderi și limitări de toate felurile. Deși acele vremuri au apus, deși lumea de azi este mai liberă ca oricând înainte, noi nu îndrăznim să ne manifestăm plenar în viețile noastre, în conformitate cu vremurile actuale.

Pentru a da drumul creativității și nu numai, vă propun o întâlnire curajoasă cu durerea, care s-a acumulat de eoni în structurile ADN-ului nostru, o întâlnire în cadrul căreia să accesăm liber și cu blândețe toate acele părți din noi care vor să iasă la suprafață pentru a fi văzute, vindecate și transformate – atât cât este benefic pentru fiecare.

Va fi sauvage, va fi eliberator, va fi transformator și înălțător.

În organizarea acestei tabere m-a inspirat cheia 64 din Cheile Genelor, cu care m-am trezit în gând într-o bună dimineață, dupa ce meditasem și mă rugasem la Divinitate să mă inspire cu tema taberei. 

Acum, câteva detalii:

  1. Această călătorie va fi ghidată de mine cu ajutor și inspirație Divină.
  2. Vom avea drumeții în locuri sacre precum Șinca Veche, Chilia lui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus, Movilele de la Șona.
  3. Vom face meditații de introspecție, non-gând și prezență, meditații dinamice pe ritmuri de tobă șamanică, vom avea momente de creație artistică (pictură) în cadrul cărora vom transmuta durerea acumulată de eoni ( nu este nevoie să avem veleități artistice cultivate, nu căutăm să intrăm în paradigme ci doar să exprimăm liber și transmutativ ceea ce scoatem la iveală din adâncuri).
  4. Ne vom conecta cu natura dar mai ales cu sine.
  5. Vom avea foc de tabără, un grup frumos, veselie și voie bună.

Prețul pentru timpul și implicarea mea, este de 600 de lei. Materialele necesare pentru pictura sunt incluse în preț.

Notă! Deoarece această tabără era programată pentru 1-6 iunie, luați în considerare că prețurile de mai jos pot fi puțin diferite. Voi transmite detalii celor înscriși

La acest cost se adaugă : Cazarea (5 nopți) 550 lei / persoană cu mic dejun inclus în preț; Prânz : supă, fel principal și desert zi – 40 de lei/zi; Cina : fel principal și desert – 30 de lei/zi. Meniul este ovo-lacto-vegetarian.

Pentru mai multe detalii vă rog să îmi scrieți la [email protected].

Vă aștept cu bucurie și entuziasm!

Oana

Details

Start:
august 27, 2020 @ 12:00 pm
End:
septembrie 1, 2020 @ 11:30 am
Event Category: