Carmen I.

13 mai 2017

Imi doream mult activarea ADN…si asa am gasit-o pe Oana…care mi-a oferit mult mai mult. Fiind la distanta(Cluj-Bucuresti) a folosit terapia on line.Am primit mult ajutor folosind Skype-ul.

Deja dupa prima sedinta,de eliberare a traumelor din copilarie,adolescenta am simtit si la nivel fizic eliberarea energiilor… Apoi a fost imbunatatirea memoriei,imbunatatirea vederii,la distanta – in primul rand si vederea de aproape…folosesc mai putin ochelarii…si sunt convinsa, datorita evolutiei in timp,ca in curand vederea mea va fi perfecta. Tehnicile folosite au fost ghidaj divin – conectare cu sursa, theta healing, energie quantica …oooo… e minunat,am ajuns, datorita meditatiei ghidate de Oana,sa ajung in niste planuri ale Universului pe care nu le banuiam si totul pare atat de usor…

La ultima sedinta mi-a facut o curatare energetica,a mea si a casei,a gradinii…m-a legat la Sursa Christica si la Energia Universala.In sfarsit reusesc conectarea la Sinele Divin.Ce simt?Ca am revenit Acasa,ca m-am regasit…de fapt simt o fericire,un extaz pana la lacrimi pe care nu-l pot descrie in cuvinte…Doar simt… Si mai e ceva…mi-a deschis canalul Abundentei…atat abundentei financiare-apare de nicaieri tot ce imi doresc,si,sunt inconjurata de mai multa dragoste,e o abundenta de dragoste!

Ma bucur ca distanta nu mai e o problema,sunt recunoscatoare ca exista tehnologia asta! Dupa ultima sedinta respir altfel, aerul e altfel-parca o mare greutate a fost pe pieptul meu pana acum, ma simt eliberata!

E minunat ca pot apela La Oana oricand,pentru orice probleme,de natura fizica,spirituala sau Energetica , distanta nu mai e un obstacol si puterea ei ma poate ajuta oriunde am fi… Gasesc la ea intotdeauna dragoste,intelegere si rezolvarea oricaror probleme… Eu ii spun Ingerul meu… Multumesc ca existi in viata mea!

Scrie un comentariu

Trezirea Interioara
Trezirea Interioara