Amintiri Divine,
Trăiri Umane

Descoperă-ți vocea sufletului și lasă-te purtat prin poezie și pictură în propria Ta Călătorie. Comandă acum noua carte ”Amintiri Divine, Trăiri Umane”.

COMANDĂ CARTEA TIPARITĂ 50 lei

Vei fi redirecționat pentru cumpărare pe ursula-sandner.com

Cum știi dacă această carte este pentru tine?

Pur și simplu vei simți în inima ta.

Așa încât, apare întrebarea: când ți-ai ascultat ultima oară vocea sufletului, când te-ai oprit și ai ascultat șoaptele Universului și stelelor, pierzându-te în mângâierea blândă a dorului și iubirii de Acasă?

Poate acum este momentul să deschizi aceste “Amintiri Divine, Trăiri Umane”, să citești un vers, poate nouă, să privești și să te lași purtat prin poezie și pictură în propria Ta Călătorie.

Deschide-te pentru a primi

Cartea este un dar Divin, este un răspuns la strigătul sufletului, un dar revelator primit din toată iubirea LUI pentru creație, o atingere plină de lumină ce dă aripi și claritate minții în trăirile sufletului, un pod către Acasă din inima TA, o punte ce unește natura umană în toate formele ei de manifestare cu Divinul din ea.

Comandă acum cartea “Amintiri Divine, Trăiri Umane” și descoperă-ți vocea sufletului

COMANDĂ CARTEA TIPARITĂ 50 lei

Vei fi redirecționat pentru cumpărare pe ursula-sandner.com

Cartea cuprinde

Mesaje codate, simboluri sub formă de picturi și desene, ce au misiunea de a deschide uși în inimă, cu conștientizări și alchimizări în minte și trup.

Călătorii prin latura umană și divină, trăiri profunde, tremur și dor de suflet în versuri creionate de mâna sufletului prin ghidarea Providenței.

Coduri de lumină descărcate pentru reamintirea potențialului Divin lăuntric și pentru reconectarea cu tărâmurile luminii.

Călătorii dincolo de minte în profunzimea inimii, în spațiul sacru unde sălășuiește Unul și unde îmbrățișăm Unimea.

Cui se adresează cartea

Ție suflete, care vrei să folosești aceste Chei, dându-ți șansa de a-ți asculta propriile mesaje de lumină și conștientizare.

Ție, care vrei să descarci aceste mesaje la nivel de suflet individual.
Ție, celui care vrei să deschizi o ușă nouă și să pășești în experiența TA Personală.

Ție, celui care vrei să asculți prin Vocea Inimii tale, Vocea plină de iubire a Universului, a Toate Creatorului.

Ție, celui care vrei să privești în profunzimea sufletului tău cu iubire și să te reconectezi în lumină cu Tine.

Ție, celui care te poți deschide spre a lăsa să curgă prin tine Vocea și Intenția Divină, Nouă, pentru a ne reaminti de Casa Inimii noastre.

Despre Oana Ștefan

Lumina divină a existat de la început. Prin ea, s-au materializat toate calitățile ce definesc ființa umană, “după chipul și asemănarea” Lui. Omul, în esența sa este construit din lumina sacră având posibilitatea de a se cunoaște pe sine prin desprinderea de individualitatea colectivă, prin cunoașterea și experimentarea tuturor formelor existențiale ale emoțiilor materiale.

Iată că pornind pe acest drum, Creatorul divin s-a implicat în sprijinirea omului, astfel încât în momentele de incertitudine să ne bazăm pe El. Acum, mai mult ca oricând, putem vedea existența simplă și luminoasă a îngerilor, a spiritelor-ghid care împlinindu-și menirea ne conduc spre lumina adevărului din noi.

Oana, un OM iubitor de armonie și frumos, spirit de lumină îndrăgostit de viață, surprinde clipe de lumină și le materializează, în diferite arii ale artei: fotografie, poezie, pictură intuitivă.
Ghid și mentor pentru cei pregătiți să își urmeze calea luminii interioare, a organizat peste 60 de ateliere de lucru și câteva tabere de dezvoltare personală și spirituală.

Terapeut intuitiv și specializat, vindecător și iubitor de suflete, a petrecut peste 10.000 de ore în terapie cu oamenii pregătiți să se vindece.

De ce „Amintiri Divine, trăiri umane”?

Toate pornesc de la o stare de fapt, paradoxal, ancestrală: trăire în Divinitate și trăire în umanitate. În mod firesc acest lucru va genera amintiri fie divine, fie umane.
Întreaga emoție este topită în creuzetul cunoașterii și al înțelegerii. Odată cu aceasta, înțelepciunea spiritului își pune amprenta pe modalitatea în care ne trăim existența, modalitatea în care ne trăim viața.

Din momentul în care ne-am desprins de Sursa Creației am pornit, în mod conștient, pe drumul experimentării, al construcției propriei noastre identități.
Încet, încet am părăsit în vremuri imemoriale, Spiritul Grup spre a ne construi, prin efortul și voința proprie Spiritul individual, scânteia divină, parte a marelui Foc Divin Creator.

Pentru că suntem umani ne putem pune întrebările complementare: “Amintirea umană poate influența trăirea Divină? sau Amintirea divină ghidează trăirea umană?”

Amintirile divine reprezintă scânteia Creației în fiecare dintre noi. Acțiunile umane vin ca efect al dorinței subconștiente de a ne reaminti ceea ce încă nu știm că…știm.
Ca un corolar al vorbelor înțelepte “Apa trece dar pietrele rămân” se poate face afirmația că amintirile sunt, până la urmă un dar, iar amintirile divine, un dar divin și ești fiu de Dumnezeu atâta timp cât ești binecuvântat cu amintiri divine. Odată ce ai amintiri ai înțelegerea naturii lucrurilor, a experiențelor inerente, ai înțelepciunea a ceea ce ai ales să devii. Ești însăși experiența. Ești contribuția la definirea Divinității în raport cu Creația.

Pentru că acum și aici afirmăm existența noastră, realizăm că suntem diferiți prin trăirile și acțiunile personale în legătură indisolubilă cu amintirile divine din noi.

Amintiri Divine,
Trăiri Umane

Descoperă-ți vocea sufletului și lasă-te purtat prin poezie și pictură în propria Ta Călătorie. Comandă acum noua carte ”Amintiri Divine, Trăiri Umane”.

COMANDĂ CARTEA TIPARITĂ 50 lei

Vei fi redirecționat pentru cumpărare pe ursula-sandner.com