Cora C.

13 mai 2017

Am apelat la ajutorul Oanei de foarte multe ori. Fie ca a fost vorba de eliminarea unor credinte limitative, de dureri la nivelul corpului fizic sau de stari de spirit nu tocmai pozitive, am gasit in Oana un real ajutor si support si de fiecare data am plecat fara starea cu care am venit.

Atunci cand a folosit metoda « Theta Healing” m-a testat atat inainte cat si dupa si a lucrat cu mine pana la dizolvarea respectivelor blocaje, credinte, indiferent de cat de mult timp a durat.

De destul de multe ori ii solicit ajutorul si la distanta, pentru curatari sau identificari de probleme pe care le simt prezente, fie pentru confirmari, intotdeauna rezultatele sunt pozitive si de mare ajutor.

Am savurat sedintele de masaj energetic si de activare al noului ADN. Oana este un terapeut intuitiv, cu capacitatea de a se conecta profund si total atunci cand lucreaza. Actioneaza exact acolo unde este problema, fara sa ii fi spus ceva dinainte. Imaginile pe care eu le-am vazut in timp ce lucra cu mine au fost similare cu cele vazute de ea.

In toate cazurile, indiferent de tehnica sau de tipul de terapie aplicata, sentimentul cu care plec de la Oana este unul de seninatate si iubire, gandurile dispar si ma simt ca noua. Bineinteles, pentru a mentine acest nivel de vibratie, continui sa lucrez cu mine zi de zi, sa ma descopar in continuare, iar daca intampin greutati, Oana este cea la care revin, cu mult drag.

http://experiencedreamshometextiles.blogspot.ro/

Scrie un comentariu

Trezirea Interioara
Trezirea Interioara