Încarc Evenimente 

Eliberarea de frică

Detalii

Dată:
aprilie 2
Oră:
11:00 - 16:00
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

online

Conștientizarea și eliberarea fricilor care nu ne lasă să trăim

„Un om fără frici, este un om liber”.

Am observat că frica – pe lângă rușine, vinovăție și lipsă, este factorul principal care stă la baza lipsei de conexiune cu fericirea, fericirea care este o stare intrinsecă ființei umane (dacă nu mă credeți, priviți copiii).

Am observat că din frică oamenii iau decizii nebenefice sau nu iau decizii care le-ar fi benefice.

Am observat că din frică oamenii reacționează inuman, lipsit de compasiune și iubire.

Am observat că frica îi deconectează pe oameni de Sursă, de Divinul lăuntric, de sufletul lor.

Am observat că din frică, oamenii stau în situații și relații toxice, disfuncționale, inumane, nebenefice care nu susțin creșterea și evoluția armonioasă ci chiar perpetuează ori dau naștere unor comportamente lipsite de iubire și compasiune.

 • Acolo unde este frică nu poate fi bucurie.
 • Acolo unde este frică nu poate fi creștere.
 • Acolo unde este frică nu poate fi iubire.
 • Acolo unde este frică nu poate fi libertate.
 • Acolo unde este frică nu poate fi autenticitate.
 • Acolo unde este frică nu poate fi detașare.
 • Acolo unde este frică nu este viață!

Acest atelier va fi un exercițiu de conștientizare a celor mai mari frici, vom observa care este sursa lor și apoi le vom elibera. Apoi aș vrea să lucrăm cu cea mai mare frică a omului – frica de moarte.

Știai că în școlile străvechi ezoterice, ucenicii trebuiau să îți înfrunte toate fricile și abia mai apoi făceau călătoriile în afara corpului?

În cele câteva ore pe care le vom petrece împreună, voi replica acest model adaptat la nevoile și stilul de viață actual.

După ce vom sonda conștiința noastră să găsim fricile și sursele lor și după ce le vom elibera, vom accesa o viață anterioară în care v-ați ridicat cu ușurință din trup atunci când a sosit momentul.  Vom reveni în această viață și apoi vom merge în viitor până la momentul plecării.

Scopul este acela de a vedea că nu murim niciodată, că suntem ființe nemuritoare și că „trăim” dincolo de timp și spațiu, astfel, fricile cele mai grozave vor fi înlocuite cu adevărul nemuririi noastre.

Desigur că va veni și cu schimbări de paradigmă deoarece una este să știi adevărul și alta este să experimentezi adevărul.

Consecința experimentării adevărului va fi cu siguranță împuternicirea dar și alegeri mai bune și mai conștiente pentru sine, pentru cei dragi și pentru planeta care ne găzduiește cu atâta iubire. Totul ne este posibil și accesibil, toate posibilitățile ne sunt la îndemână, important este să o alegem pe cea mai benefică.

Vă aștept cu bucurie pentru ca împreună să mai arăm ogorul conștiinței noastre și să mai punem niște semințe luminoase.

Înscrierile se fac la [email protected]

*Accesul celor înscriși se face pe bază de donație.

 

 

Înregistrare pentru: Eliberarea de frică

  Trezirea Interioara
  Trezirea Interioara