Încarc Evenimente 

Eliberarea de modele preluate înainte de naștere

Detalii

Începe:
13th martie 2021 @ 10:00
Se termină:
14th martie 2021 @ 17:00
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

online

Descoperire – Conștientizare – Eliberare

„Nu pot schimba ceva, până când nu aflu ce trebuie schimbat.”

Cum se transmit codificat modelele și sentimentele părinților mei, în noua mea conștiință?

Drumul nostru în viață pornește cu uniunea părinților biologici și a tuturor trăirilor și comportamentelor acestora din momentul concepției noastre, urmată de primele 9 luni de existență intrauterin. Astfel că moștenim de la părinții noștri nu doar zestrea genetică ci și o zestre subtilă, psiho-emoțională care constă în tipare, programe, traume, emoții negative și limitative – o primă scriere de modele de bază pe care  le vom manifesta în viața noastră.

La o analiză scurtă și onestă asupra comportametelor noastre, probabil că apare întrebarea firească : sunt aceste tipare emoționale ale mele sau ale părinților mei?

Așa încât te invit la un workshop de două zile – o incursiune în conștiința ta, în care vei descoperi convingeri inconștiente fundamentale, din toate domeniile vieții, vei conștientiza în ce fel ți-au afectat ele relațiile și interacțiunile cu ceilalți, succesul, iubirea, respectul, etc.

Schimbarea dată de aceste descoperiri, va elibera tipare negative, consumatoare de energie, și va lăsa să iasă la suprafață calitățile sufletului tău, a conștiinței tale pure, care vor spori starea de bine și vitalitate generală. Astfel, vei avea parte de o paletă amplă de experiențe transformatoare care poate să faciliteze:

 • apropierea de tine și redescoperirea scopului tău în această viață;
 • aducerea unei noi lumini peste cauze ale nemulțumirii sau nefericirii ;
 • transformarea blocajelor care te țin departe de bucuria autentică de a trăi intimitatea;
 • eliminarea blocajelor, temerilor, fobiilor inexplicabile;
 • câștigarea stimei de sine și dreptul firesc de a fi cu adevărat liber/ă;
 • libertatea de a te implica complet în relații semnificative.

Și toate acestea, prin parcurgerea a trei pași simpli :

 1. Descoperire

Folosind intenția de a accesa baza de date a conștiinței proprii, în stare meditativă ne sunt revelate programele, traumele, emoțiile moștenite sau preluate de la părinți.

 1. Conștientizare

Toate experiențele traumatice, încalcă instantaneu tărâmul respectului.

Printr-un proces de analiză simplu, putem să conștientizăm cum acele programe, traume, emoții descoperite, ne afectează viața, respectul de sine, deciziile, relațiile și capacitatea de a reuși ceea ce ne propunem.

 1. Eliberare

Folosind tehnica de eliberare din metoda de lucru Codul Emoțiilor, ne eliberăm de tot ceea ce nu ne mai folosește și ne împiedică să fim cine vrem să fim cu adevărat, cine am venit să fim; totodată, îi eliberăm și pe părinții și strămoșii noștri, pe de-o parte de toate emoțiile și programele negative pe care ni le-au transmis, pe de altă parte de povara vinovăției (neconștientizată) de a ne fi transmis tipare negative (pe care, la rândul lor, multe le-au preluat și moștenit  și ei de la părinți, bunici, străbunici, etc).

Dacă ți se pare că poate nu este posibil așa ceva, afișez mai jos câteva impresii de la cei care au participat deja, la acest workshop:

„…a fost cu adevărat unul dintre cele mai frumoase, personale și progresive workshopuri la care am fost!”  Eve

„…a fost cel mai profund workshop la care eu am luat parte vreodată, cu conștientizări majore și vindecări depline. Sunt renăscută. Efectele sunt deja vizibile și în familia mea. Soțul meu deja a făcut niște conștientizări majore, ai mei copii deja vindecă, iar eu am prins aripi. În sfârșit sunt liberă!”  Mădălina

„A fost o călătorie și o experiență profundă pe care am simțit-o în tot corpul și celulele mele, nu aș fi crezut niciodată că pot simți așa ceva – am citit în cărți, am făcut meditații, am auzit multe dar niciodată nu am simțit ce am simțit la acest workshop…” Gabriela

Înscrierea la acest workshop, se face folosind butonul de înregistrare de mai jos, cu mențiunea – Modele preluate înainte de naștere.

Program : 10.00 – 17.00, cu pauze scurte și pauză de prânz.

Costul : 450 lei

Workshop-ul se va desfășura online.

Te aștept cu drag și bucurie, 

Oana

Înregistrare pentru: Eliberarea de modele preluate înainte de naștere

  Trezirea Interioara
  Trezirea Interioara