Slider
Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.
Loading Evenimente 
  • Acest eveniment a trecut.

Moștenirea psiho-emoțională din perioada prenatală

Detalii

Data:
februarie 9
Timp:
10:00 - 19:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

București

Descoperire – Conștientizare – Eliberare

Drumul nostru în viață pornește cu uniunea părinților biologici și a tuturor trăirilor și comportamentelor acestora din momentul concepției noastre urmată de primele 9 luni de existență. Astfel că moștenim de la părinții noștri nu doar zestrea genetică ci și o zestre subtilă, psiho-emoțională care constă în tipare, programe, traume, emoții negative și limitative – o primă scriere de modele fundamentale pe care ulterior le vom întâlni în viața noastră.

Te invit la un workshop blând dar intensiv, de numai o zi, în care vei descoperi, din acele momente, convingeri inconștiente de bază din toate domeniile vieții, vei conștientiza în ce fel ți-au afectat ele relațiile și interacțiunile cu ceilalți apoi le vei elibera cu ușurință.

Schimbarea dată de aceste descoperiri, va transmuta tipare negative, consumatoare de energie, și va lăsa să iasă la suprafață calitățile sufletului tău, a conștiinței tale pure, care vor spori starea de bine și vitalitate generală. Astfel, vei avea parte de o paletă amplă de experiențe transformatoare care poate să faciliteze:

  • apropierea de tine și redescoperirea scopului tău în această viață;
  • aducerea unei noi lumini peste cauze ale nemulțumirii sau nefericirii ;
  • transformarea blocajelor care te țin departe de bucuria autentică de a trăi intimitatea;
  • eliminarea blocajelor, temerilor, fobiilor inexplicabile;
  • câștigarea stimei de sine și dreptul firesc de a fi cu adevărat liber/ă;
  • libertatea de a te implica complet în relații semnificative.

Și toate acestea, prin parcurgerea a trei pași simpli :

  1. Descoperire

Folosind intenția de a accesa baza de date a conștiinței proprii, în stare meditativă ne sunt revelate programele, traumele, emoțiile moștenite sau preluate de la părinți.

  1. Conștientizare

Printr-un proces de analiză simplu, putem să conștientizăm cum acele programe, traume, emoții descoperite, ne afectează viața, deciziile, relațiile și capacitatea de a reuși ceea ce ne propunem.

  1. Eliberare

Folosind tehnica de eliberare din metoda de lucru Codul Emoțiilor, ne eliberăm de tot ceea ce nu ne mai folosește și ne împiedică să fim cine vrem să fim cu adevărat, cine am venit să fim; totodată, îi eliberăm și pe părinții și strămoșii noștri, pe de-o parte de toate emoțiile și programele negative pe care ni le-au transmis, pe de altă parte de povara vinovăției (neconștientizată) de a ne fi transmis tipare negative (pe care, la rândul lor, multe le-au preluat și moștenit  și ei de la părinți, bunici, străbunici, etc).

Dacă ți se pare că poate nu este posibil așa ceva, afișez mai jos câteva impresii de la cei care au participat deja, la acest workshop:

„…a fost cu adevărat unul dintre cele mai frumoase, personale și progresive workshopuri la care am fost!”  Eve

„…a fost cel mai profund workshop la care eu am luat parte vreodată, cu conștientizări majore și vindecări depline. Sunt renăscută. Efectele sunt deja vizibile și în familia mea. Soțul meu deja a făcut niște conștientizări majore, ai mei copii deja vindecă, iar eu am prins aripi. În sfârșit sunt liberă!”  Mădălina

„A fost o călătorie și o experiență profundă pe care am simțit-o în tot corpul și celulele mele, nu aș fi crezut niciodată că pot simți așa ceva – am citit în cărți, am făcut meditații, am auzit multe dar niciodată nu am simțit ce am simțit la acest workshop…” Gabriela

Înscrierea la acest workshop, se face folosind butonul de înregistrare de mai jos, cu mențiunea – Moștenirea Psiho -emotionala, București 9 Februarie

Program : 10.00 – 19.00

Pentru detalii legate de preț și cum se poate achita, te rog să îmi scrii la adresa oana@trezireainterioară.com

Locația exactă se va comunica celor înscriși.

Înscrierea se poate face direct la adresa oana@trezireainterioară.com 

Te aștept cu drag și bucurie, în această călătorie!

Oana

Înregistrare pentru: Moștenirea psiho-emoțională din perioada prenatală