Încarc Evenimente 

Reamintirea cunoașterii din Atlantida – Vindecare & recuperare

Detalii

Dată:
ianuarie 21
Oră:
11:00 - 13:00
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

online

Mulți au șoptit despre Atlantida, câțiva au și spus câte ceva coerent însă adevărul este cel pe care fiecare suflet și-l poate aminti.

Am fost acolo la evenimentul scufundării, am fost acolo și până la decăderea din inimă în minte, am fost acolo și la momentul înfloritor al civilizației.

Rolurile pe care sufletul meu le-a avut în aceste momente îmi permite acum să vă ghidez acolo, să vă vindecați și să vă recuperați fragmentul sau fragmentele de suflet blocate între dimensiuni, iar o dată cu ele cunoașterea.

Acest webinar pe care vi-l propun, îmi aduce multă bucurie de când a încolțit gândul la el în inima mea.

De ce acum deși am redevenit conștientă de acestea din 2012? Pentru că acum am simțit chemarea sufletelor voastre, acum a sosit momentul vostru, acum sufletele voastre doresc să se reîntregească cu ce au pierdut acolo, unele vor doar să își reamintească și astfel să se reconecteze cu dimensiunea cunoașterii de atunci, altele vor doar să fie martore. Fiecare suflet care va participa, va avea motivul său. Eu pot doar să salut sufletele care aud, văd, simt chemarea. Veți ști, veți simți dacă este pentru voi. Nu toate sufletele de pe pământ au fost în Atlantida și nu toate au fost prezente la potop.

Chem la această întâlnire sacră, toate acele suflete care vor, pot și simt că acum este momentul vindecării, al înțelegerii și al recuperării cunoașterii. Este timpul!

 

Când? 21 Ianuarie ora 11.00 – 13.00

Cost – donație

Detaliile precum și alte informații, vor fi acordate celor înscriși.

Înscrierile se fac la [email protected]

Sufletul meu așteaptă cu bucurie sufletul tău!

Oana

Înregistrare pentru: Reamintirea cunoașterii din Atlantida – Vindecare & recuperare

    Trezirea Interioara
    Trezirea Interioara