Focus, Action, Power!

Bine te regasesc!

Tu stii ce iti doresti cu adevarat? Fie ca este vorba de obiective personale, profesionale sau sociale, este important sa-ti creionezi un plan sau sa ai o intentie clara insotita de cunoasterea actiunilor necesare.

Atunci cand iti faci un plan sau ai o intentie clara este ca si cum ai pune o samanta in pamant. Dupa ce pui samanta in pamant, trebuie sa ai grija de ea, sa faci anumite actiuni. Actiunile vor fi intotdeauna in echilibru cu nevoile reale ale samantei, intentiei, planului. Daca uzi prea mult samanta, s-ar putea sa putrezeasca, daca nu o uzi deloc, nu rodeste. Atunci cand actiunile tale sunt insotite de stres, de atasamente, etc, planul tau nu mai este coerent nici pentru tine, nici pentru cei din jur, nici pentru Univers. Indoielile si neincrederea, lipsa de rabdare si abordare strategica sau chiar taraganarea unor actiuni, te pot deturna usor de la implinirea obectivului tau.

Daca se intampla sa te impotmolesti, este de preferat sa iti acorzi o pauza de 5 minute, de o zi, de o saptamana – cat este nevoie sa iti reevaluezi pozitia, valorile, motivatia. Poate fi utila o repozitionare, o vedere de ansamblu asupra situatiei care sa duca la modificarea unor actiuni, a abordarii sau a viziunii. Poate este necesara o schimbare, orice fel de schimbare care ti-ar putea sustine si hrani planul cu adevarat.

Intentia/planul vine din Suflet – inima, actiunile si gandirea planului vin de la minte – creier. Uniunea constienta dintre cele doua – inima si creier, creeaza echilibru, colaborare, desavarsire. Atunci cand lucreaza impreuna, obiectivele noastre infloresc si rodesc cu usurinta.
Asadar focus pe obiectivele tale, pune mintea si inima sa iti aduca cele mai bune idei, sentimente, trairi, sau orice iti este necesar pentru ca obiectivele tale, visele, dorintele, intentiile sa se implineasca.

Imaginea de azi contine vibratia capacitatii de a te concentra cu usurinta asupra planurilor tale si de a ignora tot ceea ce te distrage de la a le implini.

Focus, action, power!
Cu mult drag,
Oana

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si: