Iertarea

Bine te regasesc!

Nimic nu este corect sau greşit. Daca traiesti in acord cu inima ta, nu ai cum sa actionezi gresit. Chiar daca stii ca nu ai facut ceva tocmai corect, nu exista nici un motiv pentru a te pedepsi deoarece totul este experienta.

Dacă te judeci prea repede, raportat la o situatie, s-ar putea sa pierzi sansa unei importante lectii de viata. Intotdeauna actionezi cu cunoasterea pe care o ai in momentul in care actionezi. Daca intelegi asta, ai mai facut un pas pe calea intelepciunii.

Este non sens sa crezi ca ai fi putut actiona intr-un mod diferit deoarece ceea ce stii si vezi acum, stii si vezi tocmai datorita acelei experiente…daca nu o aveai nu ai fi putut ajunge la aceasta intelegere. Ne maturizam, crestem, evoluam prin experienta proprie.

Iertarea de sine este un aspect important pentru evolutia ta. Daca ramai blocat/a in trecut, in sentimentul vinovatiei, a judecatii de sine, nu ai cum sa cresti, sa te dezvolti armonios.

Dupa iertarea de sine, iertarea celorlalti va fi mult mai usoara pentru ca ai inteles ca fiecare om face tot ce poate, la nivelul la care este, cu tot ceea ce stie in acel moment.

Imaginea de azi contine frecvenţa Iertarii care te va ajuta sa gasesti puterea de a te ierta pentru orice crezi ca ai fi gresit.

Afirmatia pozitiva este :
Ma iert si ma accept in totalitate.
Poti sa folosesti afirmatia la modul general sau poti sa o personalizezi cu asa zisele greseli pe care consideri ca le-ai facut.

Cu mult drag,
Oana

Inspiratie : janosh.com
Recomand :
https://trezireainterioara.com/iertarea-ca-instrument-al-evolutiei/
http://www.lumeaspirituala.ro/spiritualitate/iertarea-de-sine.htm

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si: