Ioachim

15 iun. 2022

Am participat la workshop-ul Activarea ADN-ului pentru prima dată în toamna anului 2016 și viața mea a luat o turnură spectaculoasă, s-au deschis multe drumuri, s-a întărit încrederea în mine, am devenit mult mai calm și deschis la trăirile emoționale pe care le ascundeam sub preș. 

Anul acesta 2022 am participat pentru a 2a oară și am rămas profund impresionat de evoluția workshop-ului, de claritatea și structura lui. 
Toate informațiile sunt foarte bine documentate, iar meditațiile ghidate de Oana Ștefan sunt un adevărat mijloc de a plonja în interiorul ființei, până în cele mai mari adâncuri ale sufletului.

Prin acest workshop am descoperit diamantele îngropate în adâncul ființei mele, m-am deschis enorm față de mine, mai îngădiutor cu cei de lângă mine și am plutit prin cele mai frumoase unghere ale Universului numit Suflet.

Recomand acest workshop de activare a ADN-ului cu toată încrederea și cu convingerea că este o cale minunată de a te cunoște. Scriu aceste rânduri la 24 de ore de la finalizarea cursului și încă sunt fascinat de liniștea din suflet.

Mulțumesc și mă înclin.
Ioachim 2022

Scrie un comentariu

Trezirea Interioara
Trezirea Interioara