Ioachim

Am participat la workshop-ul Activarea ADN-ului pentru prima dată în toamna anului 2016 și viața mea a luat o turnură spectaculoasă, s-au deschis multe drumuri, s-a întărit încrederea în mine, am devenit mult mai calm și deschis la trăirile emoționale pe care le ascundeam sub preș. 

Anul acesta 2022 am participat pentru a 2a oară și am rămas profund impresionat de evoluția workshop-ului, de claritatea și structura lui. 
Toate informațiile sunt foarte bine documentate, iar meditațiile ghidate de Oana Ștefan sunt un adevărat mijloc de a plonja în interiorul ființei, până în cele mai mari adâncuri ale sufletului.

Prin acest workshop am descoperit diamantele îngropate în adâncul ființei mele, m-am deschis enorm față de mine, mai îngădiutor cu cei de lângă mine și am plutit prin cele mai frumoase unghere ale Universului numit Suflet.

Recomand acest workshop de activare a ADN-ului cu toată încrederea și cu convingerea că este o cale minunată de a te cunoște. Scriu aceste rânduri la 24 de ore de la finalizarea cursului și încă sunt fascinat de liniștea din suflet.

Mulțumesc și mă înclin.
Ioachim 2022

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si: