Testimoniale

Mirela, Timisoara

Workshop-ul “Fa-ti planul vieții tale” este un instrument puternic de creatie. Alaturi de informatii de calitate, primesti o structura pe baza careia iti poti asterne pe hartie, ordona si clarifica dorinte, obiective, scopuri, planuri de actiune. Inveti cum iti poti da seama daca toate acestea izvorasc din adevarul tau interior si rezoneaza cu valorile tale autentice, sau sunt preluate de la altii prin influentele lor in viata ta.  Identifici credintele limitative care iti erau obstacole in calea atingerii visurilor tale si care iti limitau exprimarea potentialului. Pe langa structura si claritatea instrumentelor de dezvoltare personala si spirituala pe care Oana ni le-a oferit, important este ca in urma dinamicii de grup si a propriilor constientizari, se creaza un spatiu interior dar si exterior in care te simti mai puternic, mai lucid, mai increzator.  Multumesc, Oana!

 

Gio, Timisoara

“Am participat la workshopul “Fa-ti planul vietii tale”, organizat in Timisoara.Consider ca oricine este interesat sa afle de ce nu a avut succes pe anumite planuri ale vietii sale ar trebui sa participe la acest workshop.

De ce? Pentru ca in cadrul acestui workshop creat din iubire si cu iubire pentru oameni, Oana ne-a ajutat sa aflam ca fiecare aspect al vietii este influentat de fluxul liber/absenta fluxului de energie prin una din cele 7 chakre.

In cadrul acestui workshop ti se vor explica care sunt cele 7 chakre, ce aspect al vietii influenteaza ele, ce anume le blocheaza si ce anume le poate debloca.

De asemenea, dupa descoperirea fiecarei chakre, participantii isi vor scrie un plan pe acel aspect, vor scrie cum si-ar dori ei sa le arate viata din punct de vedere relational, material, social, profesional etc.

Oana este un ghid extraordinar de cald si dedicat si datorita felului ei de a fi si pasiunii cu care creaza aceste workshopuri, desi te afli inconjurat de straini cumva atmosfera se simte ca acasa.

Acest workshop este o investitie pe termen lung, este o maniera de a deschide ochii, de a afla raspunsuri, de a intelege de ce nu ai reusit inca sa ajungi sa traiesti viata visurilor tale. Si oare nu ne dorim toti asta?”

 

Zina, Bucuresti

“A fost o experienta minunata. Pe parcursul workshop-ului am reusit sa imi pun intr-o ordine firesca poate, dar mult mai clara cu siguranta, informatiile pe care deja le detineam si le-am imbunatatit cu certitudine prin efortul tau de a ne da cat mai mult. Am primit si multe instrumente prin care pot acum sa descopar cine sunt eu si aceasta calatorie acum si aici impreuna este atat de frumoasa. Si nu in ultimul rand as vrea sa le multumesc tuturor celor care au participat si care, prin simpla prezenta mi-au aratat o alta parte a mea, iar prin contributia tuturor am reusit sa fim mai intregi. Si pentru ca planul vietii construit este o cale pe care alegem constient sa mergem, in acord cu dorintele sufletului cele mai inalte, cu siguranta ca se si materializeaza. Concret astazi am primit o suma de bani la care nu ma asteptam. Deci totul este in noi, dar sa ne dam voie sa fim si pentru asta cateodata avem nevoie de o mana maiastra ca a ta care sa ne indrume, sa ne impartaseasca din propria calatorie. Dupa acest curs cu siguranta nu mai sunt cea de dinainte. Sunt in armonie cu interiorul meu, mai linistita, mai increzatoare, mai bucuroasa.”

 

Claudia Tamasi, Bucuresti

“Daca v-ati gandit vreodata ca ar fi de dorit sa aveti un plan al vietii, probabil ati cautat pe internet si ati gasit diverse instrumente cum ar fi Roata Vietii si multe altele. Apoi ati emis niste dorinte pe care le-ati notat, mai departe ati intreprins niste actiuni si ati asteptat sa se intample. Unele s-au intamplat dar cele mai multe probabil ca nu. Iar de ce nu s-au intamplat majoritatea, veti afla in cadrul worshop-ului Oanei Stefan.
 
Oana are o abordare complet diferita incepand cu pregatirea participantilor si facilitarea conexiunii cu sinele nostru launtric pana la formularea planului vietii noastre dintr-o zona de claritate si constiinta ridicata. Am invata sa fac diferenta intre dorinte nefondate si nevoi reale, am invatat sa scap de temerea lipsei si a credintei ca nu exista suficient pentru toata lumea si am invatat sa fiu prezenta si sa-mi folosesc corpul ca instrument in validarea diferitelor actiuni. Oana ne ajuta sa ne constientizam temerile si blocajele care ne tin departe de implinirea noastra.
 
Workshop-ul “Fa-ti planul vietii tale!” este presarat cu rugaciune, meditatii si uleiuri esentiale toate menite sa-ti ofere suport in drumul catre tine. Oana creaza o energie de grup in cadrul caruia totul se intampla natural si firesc. Este o zi cu experiente frumoase si intense care iti va aduce armonie si linistea faptului ca la finalul ei te simti pe drumul cel bun. Recomand tuturor cu caldura acest workshop. Multumesc Oana!”

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu activitățile Trezirii Interioare!