Tu esti propriul tau erou!

Salveaza-ma!….

La inceput a fost neputinta sau falsa idee ca nu poti. Astfel ca ai asteptat tot timpul sa te salveze ceva sau cineva…americanii, iubitul, prietenii, guvernul, etc.

Mai apoi, cand te-ai dezmeticit putin, dupa ce ai preluat din conceptele/limitarile parintilor sau a celor din jur, a aparut putinta conditionata : pot doar daca… si aici se intampla ceva pe cat de bogat, din punct de vedere al experientei pe care o acumulezi, pe atat de iluzionar, de lipsit de adevar.

In aceste segment de viata te agati de oameni, de relatii, de locuri de munca, de locuri in societate, crezand ca daca conditionezi traitul unei vieti implinite de aceste ceva-uri, vei trai cu sens si implinit.
Nimic mai departe de adevar. Nimic din toate astea nu te va implini cu adevarat pentru ca nu din exterior in interior se produce ceva bun, respectiv schimbare, evolutie – procesul este invers.


Ai venit aici sa traiesti pentru tine, ai venit intr-un anumit context (familie, societate, tara, etc) tocmai pentru ca acel context trebuie experimentat, trait si apoi desavarsit. Unde? In interiorul tau, in modul in care iti transformi perceptia privind cu apreciere la lucruile care conteaza si gasind o explicatie rezonabila pentru cele care nu conteaza – doar pentru linistea mintii.


Exista un proverb care zice : “Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti sa duci.”
Daca ar fi sa privim din perspectiva energoinformationala, as spune “Orice organism viu, primeste numai informatia pe care o poate folosi.”


Astfel intelegi ca nu esti o victima si nu ai nevoie sa te agati de nimeni si de nimic, intelegi ca treaba ta, datoria ta fata de tine este : “ sa iti amintesti cine esti cu adevarat, sa traiesti impecabil, si sa faci ceea ce ai de facut pe acest pamant ( misiune ).” Aceste 3 aspecte, manifestate, vor crea sens, armonie, pace si iubire in viata ta.


Intelegand lucrurile din perspectiva de mai sus, ajungi la intelepciune, ajungi sa pretuiesti viata, ajungi sa te vezi pe tine ca ceea ce esti cu adevarat si sa faci tot ce poti pentru a trai cu sens, a-ti valorifica resursele interioare sau cu alte cuvinte vei valorifica ceea ce ti-a daruit Divinitatea, vei onora acele daruri prin impartasirea lor cu ceilalti oameni.


In acest moment te-ai salvat! Te-ai salvat de la o viata prea tumultoasa ca sa mai ait imp de tine, prea fara sens, prea goala, prea lipsita de bucuria de a fi, prea plina de neadevar … si lista poate continua.


Salveaza-te! Poti! Este in puterea ta sa traiesti cu sens, in armonie, pace si iubire!


Eu cred in tine!
Oana

Sursa foto : Pinterest, found on wsponton.com

Scrie un comentariu

Trezirea Interioara
Trezirea Interioara