Practician Certificat Codul Emoțiilor

TEC-Cert-Badge-SM

CE ESTE CODUL EMOȚIILOR?

  • Este o metodă care te ajută să preiei din nou controlul asupra vieții tale
  • Te ajută să eliberezi forțele subtile dar puternice, pe care le exercită asupra ta emoțiile nerezolvate, captive în trupul tău
  • O metodă de eliberare a poverii emoționale, astfel încât să te simți tu însuți și să te comporți natural

Nimeni nu este una cu bagajul său emoțional, dar de multe ori acesta îl poate face să se îndepărteze de sine, de calea sa autentică.

Emoțiile nerezolvate captive te pot împiedica să trăiești viața sănătoasă, intensă și senină pe care este menit să o trăiești.

  • Eliberarea de o emoție nerezolvată captivă conduce la schimbări semnificative ale stării de spirit și ale comportamentului, inclusiv ale alegerilor făcute și ale consecințelor acestora.
  • Eliminarea unor emoții nerezolvate captive produce efecte dramatice și imediate, dar de cele mai multe ori efectele ei sunt mai subtile. Indiferent dacă efectele fizice sunt majore sau minore, clientul simte întotdeauna o stare mai profundă de bunăstare interioară și de satisfacție.
  • Eliberarea emoțiilor captive iți va aduce mai multă bucurie și libertate în viața de zi cu zi.

Vei avea un sentiment mai profund de seninătate, căci te vei elibera de vechea povară emoțională pe care o porți cu tine. Ca efect imediat și pe termen lung, această metodă iți poate aduce mai mult echilibru în viață, o stare de calm interior și o vindecare profundă a unor afecțiuni pe care niciun alt tratament nu le-a putut rezolva.

„Singura modalitate prin care putem schimba această lume și o putem aduce la un nivel mai ridicat al civilizației este prin schimbarea locuitorilor acestui pământ, unul câte unul. Sprijinindu-i pe oameni să-și schimbe bagajul emoțional, îi transformăm înapoi în spiritele pure care ar trebui să fie și devin împuterniciți să devină ceea ce Dumnezeu le-a dorit să devină; durerile și fobiile lor, dependențele lor și comportamentele înfrângătoare de sine cad, iar esența pură a fiecărui individ strălucește din fiecare inimă, umplând imensitatea spațiului. Astfel se va schimba lumea!”
– Dr. Bradley Nelson

CE ESTE O EMOȚIE NEREZOLVATĂ CAPTIVĂ?

De-a lungul vieții, omul experimentează în permanență emoții. Uneori, viața se poate dovedi extrem de dificilă, iar emoțiile devin tensiuni de nesuportat. Nu există om care să nu experimenteze emoții negative extreme. Marea majoritate preferă să le dea uitării, întrucât nu reprezintă amintiri plăcute, dar din păcate influența acestor experiențe continuă adeseori să se facă simțită sub forma emoțiilor nerezolvate captive.

De multe ori, din motive pe care nu le înțelegem înca pe deplin, noi nu ne procesăm în totalitate emoțiile. În astfel de cazuri, noi nu ne limităm să experimentăm emoția respectivă, iar apoi să ne vedem de viață. Într-un fel sau altul, energia emoției nerezolvate devine „captivă” în corpul nostru.

De aceea, chiar dacă momentul de durere sau de mânie a trecut, este posibil ca energia otrăvită a emoției negative să rămână captivă în corpul nostru, continuând să producă efecte fizice și emoționale semnificative.

Majoritatea oamenilor rămân uimiți atunci când afla că „bagajul lor emoțional“ nu este o simplă expresie retorică, ci o realitate cât se poate de concretă. Emoțiile nerezolvate captive reprezintă energii bine definite, cu o formă concretă. Deși nu sunt vizibile cu ochiul liber, ele sunt cât se poate de reale.

Zidul inimii
Ce este zidul Inimii?

Emoțiile nerezolvate captive pot crea un zid în jurul inimii care te poate împiedica să te bucuri la maxim de viață.

Oamenii care se confruntă cu  situații neconfortabile reacționează în mod diferit. Unii preferă să atace primii, alții bat în retragere, iar unii preferă să se ascundă. Cei mai mulți dintre ei simt însa nevoia de a-și crea un zid de autoapărare în jurul lor, pentru a se proteja.

Așa cum spuneam, inima este nucleul ființei. De aceea, mintea subconștientă știe ca ea este prima care trebuie protejată în toate felurile cu putință, întrucât este un organ extrem de delicat.

Expresii precum „inimă străpunsă” sau „inimă frântă” au apărut din cauza senzațiilor fizice percepute la nivelul inimii în timpul unui stres emoțional puternic. Aproape toți oamenii au simțit această senzație într-un moment sau altul al vieții lor.

Emoțiile nerezolvate captive nu sunt efemere, ci au substanţă. Ele sunt alcătuite din energie, la fel ca orice altceva din creație. Atunci când devin captive, ele se ataşează de o anumită zonă corporală, iar uneori această zonă este inima.

Mintea subconștientă, a cărei putere nu cunoaşte limite, se folosește uneori de aceste emoții captive pentru a crea un zid sau un scut în jurul inimii, pentru a o proteja pe viitor. Este vorba literalmente de un zid energetic cât se poate de concret.

Inima generează o energie electromagnetică de 60-1000 de ori mai puternică decât cea a creierului. De aceea, ea este cel mai puternic organ al corpului. Primul organ care s-a format în corpul tău când te aflai în pântecul mamei tale a fost inima, cu mult înaintea creierului. Inima bate de 100.000 de ori pe zi şi de 40 de milioane de ori pe an. În cazul în care creierul ar fi deconectat de inimă, aceasta din urmă ar continua să bată.

Se pare că societățile și culturile antice au înțeles mai mult despre inima umana și despre capacitățile ei. În majoritatea culturilor antice, inima a fost înțeleasă ca fiind locul sufletului, nucleul ființei noastre, sursa iubirii și sursa creativității.

Inima este nucleul ființei tale, inclusiv al identităţii tale reale.

Adevarul este ca noi avem două creiere, nu unul. Spre marea surpriză a oamenilor de știință, aceștia au descoperit că cerebelul din cap ascultă de „creierul din inima omului”.

Inima transmite constant informații către corp. Fiecare bătaie a ei transmite mesaje de o importanță vitală, care afectează starea de sănătate emoțională și fizică a organismului.

Inima are propria sa inteligenţă specifică. Ea poate gândi, poate simți și iși poate aduce aminte.

CUM AR TREBUI SĂ NE TRĂIM VIAȚA?

Noi suntem predestinați să trăim o viață sănătoasă, vibrantă, plină de iubire și de bucurie. Dintre toate emoțiile, iubirea este cea mai puternică și mai populară, iar organul ei corespondent (cel care o receptează şi o emite) este inima.

Atunci cand avem un zid în jurul inimii, noi nu putem oferi foarte multă iubire, căci energia acesteia din inima noastră nu poate ieși cu ușurință în afară, la fel cum nici energia din afară nu poate pătrunde în ea, fiind blocată într-o măsură mai mare sau mai mică.

În consecință, noi ajungem să trecem prin viață izolați de ceilalți oameni, din cauza traumelor emoționale prin care am trecut și a zidului subconștient care există în mod real în jurul inimii noastre. Traumele prin care am trecut au fost autentice şi este evident ca ele au provocat corpului nostru o durere mai mare decât a putut suporta acesta la momentul respectiv. Dornic să nu mai retrăiască o astfel de durere, el și-a construit zidul din jurul inimii, fapt care a părut logic în acel moment. Atât timp cât nu vom elibera însa acest zid, noi vom rămâne captivi în interiorul lui, fiind mai puțin capabili să ne conectăm cu ceilalti oameni, inclusiv cu cei pe care îi iubim foarte mult.

Consecințele eliberării zidului inimii pot fi:

  • Împlinirea dragostei
  • Stare de bine generală
  • Abundență
  • Succesul pe plan profesional

Iți pot oferi susținere și ghidare în procesul tău de vindecare emoțională prin terapia de eliberare a emoţiilor nerezolvate captive!

Te va ajuta să te simți mai sigur(ă) pe tine și mai motivat(ă), astfel încât să iți poți crea relațiile, cariera și viața pe care ți le-ai dorit întotdeauna.

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

Meditatia si beneficiile sale

Meditatia se refera la o varietate intreaga de practici mentale menite sa promoveze relaxarea, construirea unei forte interioare vitale superioare si dezvoltarea compasiunii, iubirii, rabdarii, generozitatii si iertarii. Meditatia poate

Read More »