Slider
Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.
asdsad

Practician Certificat Codul Emotiilor

7 Mar 2018

TEC-Cert-Badge-SM

CE ESTE CODUL EMOTIILOR?

  • Este o metoda care te ajuta sa preiei din nou controlul asupra vietii tale
  • Te ajuta sa eliberezi fortele subtile dar puternice, pe care le exercita asupra ta emotiile nerezolvate, captive in trupul tau
  • O metoda de eliberare a poverii emotionale, astfel incat sa te simti tu insuti si sa te comporti natural

Nimeni nu este una cu bagajul sau emotional, dar de multe ori acesta il poate face sa se îndeparteze de sine, de calea sa autentica.

Emotiile nerezolvate captive te pot impiedica sa traiesti viata sanatoasa, intensa si senina pe care este menit sa o traiesti.

  • Eliberarea de o emotie nerezolvata captiva conduce la schimbari semnificative ale starii de spirit si ale comportamentului, inclusiv ale alegerilor facute si ale consecintelor acestora.
  • Eliminarea unor emotii nerezolvate captive produce efecte dramatice si imediate, dar de cele mai multe ori efectele ei sunt mai subtile. Indiferent daca efectele fizice sunt majore sau minore, clientul simte intotdeauna o stare mai profunda de bunastare interioara si de satisfactie.
  • Eliberarea emotiilor captive iti va aduce mai multa bucurie si libertate in viata de zi cu zi.

Vei avea un sentiment mai profund de seninatate, caci te vei elibera de vechea povara emotionala pe care o porti cu tine. Ca efect imediat si pe termen lung, aceasta metoda iti poate aduce mai mult echilibru in viata, o stare de calm interior si o vindecare profunda a unor afectiuni pe care niciun alt tratament nu le-a putut rezolva.

„Singura modalitate prin care putem schimba aceasta lume si o putem aduce la un nivel mai ridicat al civilizatiei este prin schimbarea locuitorilor acestui pamant, unul cate unul. Sprijinindu-i pe oameni sa-si schimbe bagajul emotional, ii transformam inapoi in spiritele pure care ar trebui sa fie si devin imputerniciti sa devina ceea ce Dumnezeu le-a dorit sa devina; durerile si fobiile lor, dependentele lor si comportamentele infrangatoare de sine cad, iar esenta pura a fiecarui individ straluceste din fiecare inima, umpland imensitatea spatiului. Astfel se va schimba lumea!”
– Dr. Bradley Nelson

CE ESTE O EMOTIE NEREZOLVATA CAPTIVA?

De-a lungul vietii, omul experimenteaza in permanenta emotii. Uneori, viata se poate dovedi extrem de dificila, iar emotiile devin tensiuni de nesuportat. Nu exista om care sa nu experimenteze emotii negative extreme. Marea majoritate prefera sa le dea uitarii, intrucat nu reprezinta amintiri placute, dar din pacate influenta acestor experiente continua adeseori sa se faca simtita sub forma emotiilor nerezolvate captive.

De multe ori, din motive pe care nu le intelegem inca pe deplin, noi nu ne procesam in totalitate emotiile. In astfel de cazuri, noi nu ne limitam sa experimentam emotia respectiva, iar apoi sa ne vedem de viata. Intr-un fel sau altul, energia emotiei nerezolvate devine „captiva” in corpul nostru.

De aceea, chiar daca momentul de durere sau de manie a trecut, este posibil ca energia otravita a emotiei negative sa ramana captiva in corpul nostru, continuand sa produca efecte fizice si emotionale semnificative.

Majoritatea oamenilor raman uimiti atunci cand afla ca „bagajul lor emotional“ nu este o simpla expresie retorica, ci o realitate cat se poate de concreta. Emotiile nerezolvate captive reprezinta energii bine definite, cu o forma concreta. Desi nu sunt vizibile cu ochiul liber, ele sunt cat se poate de reale.


Zidul inimii
Ce este zidul Inimii?

Emotiile nerezolvate captive pot crea un zid in jurul inimii care te poate impiedica sa te bucuri la maxim de viata.

Oamenii care se confrunta cu  situatii neconfortabile reactioneaza in mod diferit. Unii prefera sa atace primii, altii bat in retragere, iar unii prefera sa se ascunda. Cei mai multi dintre ei simt insa nevoia de a-si crea un zid de autoaparare in jurul lor, pentru a se proteja.

Asa cum spuneam, inima este nucleul fiintei. De aceea, mintea subconstienta stie ca ea este prima care trebuie protejata in toate felurile cu putinta, intrucat este un organ extrem de delicat.

Expresii precum „inima strapunsa” sau „inima franta” au aparut din cauza senzatiilor fizice percepute la nivelul inimii in timpul unui stres emotional puternic. Aproape toti oamenii au simtit aceasta senzatie intr-un moment sau altul al vietii lor.

Emotiile nerezolvate captive nu sunt efemere, ci au substanţa. Ele sunt alcatuite din energie, la fel ca orice altceva din creatie. Atunci cand devin captive, ele se ataşeaza de o anumită zona corporala, iar uneori aceasta zona este inima.

Mintea subconstienta, a carei putere nu cunoaşte limite, se foloseste uneori de aceste emotii captive pentru a crea un zid sau un scut in jurul inimii, pentru a o proteja pe viitor. Este vorba literalmente de un zid energetic cat se poate de concret.

Inima genereaza o energie electromagnetica de 60-1000 de ori mai puternica decat cea a creierului. De aceea, ea este cel mai puternic organ al corpului. Primul organ care s-a format in corpul tau cand te aflai in pantecul mamei tale a fost inima, cu mult inaintea creierului. Inima bate de 100.000 de ori pe zi şi de 40 de milioane de ori pe an. în cazul în care creierul ar fi deconectat de inima, aceasta din urma ar continua sa bata.

Se pare ca societatile si culturile antice au inteles mai mult despre inima umana si despre capacitatile ei. In majoritatea culturilor antice, inima a fost inteleasa ca fiind locul sufletului, nucleul fiintei noastre, sursa iubirii si sursa creativității.

Inima este nucleul fiintei tale, inclusiv al identitaţii tale reale.

Adevarul este ca noi avem doua creiere, nu unul. Spre marea surpriza a oamenilor de stiinta, acestia au descoperit ca cerebelul din cap asculta de „creierul din inima omului”.

Inima transmite constant informatii catre corp. Fiecare bataie a ei transmite mesaje de o importanta vitala, care afecteaza starea de sanatate emotionala si fizica a organismului.

Inima are propria sa inteligenţa specifica. Ea poate gandi, poate simti si isi poate aduce aminte.

CUM AR TREBUI SA NE TRAIM VIATA?

Noi suntem predestinati sa traim o viata sanatoasa, vibranta, plina de iubire si de bucurie. Dintre toate emotiile, iubirea este cea mai puternica si mai populara, iar organul ei corespondent (cel care o recepteaza şi o emite) este inima.

Atunci cand avem un zid in jurul inimii, noi nu putem oferi foarte multa iubire, caci energia acesteia din inima noastra nu poate iesi cu usurinta in afara, la fel cum nici energia din afara nu poate patrunde in ea, fiind blocata intr-o masura mai mare sau mai mica.

In consecinta, noi ajungem sa trecem prin viata izolati de ceilalti oameni, din cauza traumelor emotionale prin care am trecut si a zidului subconstient care exista in mod real in jurul inimii noastre. Traumele prin care am trecut au fost autentice şi este evident ca ele au provocat corpului nostru o durere mai mare decat a putut suporta acesta la momentul respectiv. Dornic sa nu mai retraiasca o astfel de durere, el si-a construit zidul din jurul inimii, fapt care a parut logic in acel moment. Atat timp cat nu vom elibera insa acest zid, noi vom ramane captivi in interiorul lui, fiind mai putin capabili sa ne conectam cu ceilalti oameni, inclusiv cu cei pe care ii iubim foarte mult.

Consecintele eliberarii zidului inimii pot fi:

  • Implinirea dragostei
  • Stare de bine generala
  • Abundenta
  • Succesul pe plan profesional

Iti pot oferi sustinere si ghidare in procesul tau de vindecare emotionala prin terapia de eliberare a emoţiilor nerezolvate captive!

Te va ajuta sa te simti mai sigur(a) pe tine si mai motivat(a), astfel incat sa iti poti crea relatiile, cariera si viata pe care ti le-ai dorit intotdeauna.

Scrie un comentariu