Rasul – puterea bucuriei!

Afirmatia de azi

Bine te regasesc!

Lumea se schimba : sunt uriase valuri de energii de frecvente inalte care trec peste noi si prin noi, care parca „spala” lumea. Fie ca constinetizezi sau nu, fie ca observi sau nu, ceea ce se intampla in lume si in interiorul tau sunt efectele acestei „spalari” energetice care fac parte din ciclul natural evolutiv al creatiei. 

Ceea ce observam si remarcam zilnic la stiri este ca din ce in ce mai multe nenorociri se intampla, una dupa alta si pare ca nu se mai termina. Pare ca oameni, guverne, tari nu pot face fata acestor frecvente ci scot la suprafata emotiile, gandurile, actiunile cele mai ingrozitoare. Pare ca daca limitele durerii, ale violentei si ale tristetii devin atat de inaparente, nu ar mai exista limite, nu se mai sfarseste.

In acest haos, in constiinta umana curge libera frica si incertitudinea.

Cu toate acestea, acolo unde pare ca multi pierd teren, se pierd pe sine, tu ai putea reusi. Nu este nevoie sa inveti ceva nou despre cum ai putea face fata noilor frecvente deoarece exista ceva ce deja poate faci si stii foarte bine sa faci : sa razi.

Abordeaza totul cu iubire, pasiune si mai presus de orice, cu umor! Rasul iti aduce bucurie in viata si te ajuta sa te detasezi de sentimente negative si chiar de negativitatea din jur.

Frecventa bucuriei te ajuta sa abordezi lectiile surazator, permitand astfel o tranzitie mai lina.
Priveste imaginea si rosteste cu voce tare afirmatia. Observa ce simti. Mai fa-o odata si inca odata pana cand simti ca ceva s-a schimbat. Fa-o de fiecare data cand simti nevoia.

Articole pe care le recomand :
Citeste aici
Citeste aici

Iti doresc o zi plina de bucurie si veselie!
Cu drag,
Oana

Am fost inspirata de : janosh.com

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

ADN – MerKaBa

Activarea ADN-ului este un subiect vast ce-si are locul si este discutat/cercetat atat in domeniul stiintei cat si in domeniul spiritual. Prin prisma celor doua abordari au luat nastere metode prin

Read More »