Terapie cu Theta Healing

Sunt certificată ThetaHealing® și practic cu succes această metodă de vindecare.

Am cules câteva texte edificatoare în ceea ce privește metoda de vindecare Theta Healing dar și explicații pe larg a ceea ce se poate obține în urma Terapiei folosind ThetaHealing ca și metodă.

“Omenirea, cu cât s-a civilizat mai mult din punct de vedere al cunoașterii științifice, cu atât s-a depărtat mai mult de mama natură, de rezonanța cu aceasta. Dar norocul este că există încă suficienți oameni care țin legătura, prin intermediul spiritului lor înalt, cu adevărurile existenței universale. Acest fapt oferă vieții pământene posibilitatea echilibrării balanței necesare continuării integrării planetei Terra în sistemul aștrilor cerești din care face parte. Dezechilibrul unei societăți duce la îmbolnăvirea ei, iar la nivel micro duce la îmbolnăvirea membrilor săi.

Posibilitatea de a scăpa de afecțiunile create de sistemul material în care trăiește fizic omenirea este evoluția spirituală, înțelegerea vieții de dincolo de materie.

Unul dintre sistemele care promovează regăsirea sănătății sau menținerea ei, pe cale spirituală, dar explicat și la granița științei, este “ThetaHealing”, creat de Vianna Stibal.

În momente critice ale vieții se poate trece dincolo de barierele cunoașterii umane convenționale și uneori pot să apară soluții geniale de ieșire din criză. Așa s-a întâmplat și cu Vianna Stibal care, în lupta cu boala al cărui nume înfricoșează numai dacă este rostit – cancerul, a descoperit sistemul pe care l-a numit Theta Healing, cu ajutorul căruia și-a regăsit sănătatea.

Evaluarea stării de sănătate și vindecarea de afecțiuni prin această metodă se bazează pe puterea de a controla și a focaliza gândul. Pentru a înțelege acest proces, autoarea dezvăluie teoretic potențialul uman ascuns ce permite accesul la fenomene considerate paranormale, cu ajutorul cărora se poate regăsi sănătatea.

Aceste capacități, Vianna le consideră “ramuri ale copacului ThetaHealing” creionat de ea.

Pe primul loc pune puterea cuvintelor și a gândurilor. Aici intră în discuție explorarea conștientului și a subconștientului. Conștientul, când își propune ceva, trebuie să aibă în vedere că subconștientul execută comenzi clare. Adică, totul este ori alb ori negru, griul nu există pentru el. Cu alte cuvinte, el nu știe ce înseamna “a încerca”. Ori face, ori nu face un lucru. Are foarte mare importanță cum sunt formulate gândurile și cum sunt rostite cuvintele. Pentru a înțelege mai bine, iată câteva exemple de forme-gând și cuvinte, cu efect negativ, date de autoare:

“Trebuie să pierd în greutate” (Dacă o pierdeți, o veți căuta mereu).

Nu-mi pot permite (Nu vă veți permite niciodată nimic și nici nu veți avea din belșug, fiindcă nu vă puteți permite).

Banii sunt rădăcina tuturor relelor (Dacă banii reprezintă răul, atunci veți evita întotdeauna banii și oportunitățile de a obține bani).”

Cuvintele spuse fie cu voce tare, fie în gând ca forme-gând, au o influență nebănuită asupra vieții. O afirmație repetată de multe ori devine “realitate”.

Pe locul secund plasează ca importanță, undele cerebrale. Gândurile, sentimentele, senzațiile, nivelurile de conștiență și de conștientizare corespund undelor cerebrale, cu frecvențele lor specifice. Creierul uman produce permanent impulsuri electrice numite unde cerebrale, care pot fi măsurate din punct de vedere al amplitudinii și frecvenței. Amplitudinea este “puterea” impulsului electric măsurată în microvolți, iar frecvența este viteza ondulațiilor electrice, adică cicli pe secundă,  măsurată în hertzi.

Există cinci frecvențe majore în creierul uman (Gamma, Beta, Alfa, Theta și Delta). Aceste frecvențe neuronale se folosesc în orice moment, dar în funcție de situație una dintre frecvențe este dominantă.
Undele cerebrale și stările psihomentale sunt două fațete ale aceleași realități. Fiecare stare constituie o simfonie de unde cerebrale, în care fiecare frecvență are rolul ei specific. Astfel, există corespondente între stările ființei umane și caracteristicile activității electrice a creierului.

Undele Gamma au frecvențe cuprinse între 30 și 5000 cicli/secundă și sunt prezente în stări de stres, panică. Aceste unde par să fie implicate în activitatea mentală superioară, inclusiv în percepție și conștiință. În situații de urgență s-a observat că, creierul oscilează între stările Gamma și Theta, între 5000 și 4 cicli/secundă, asigurând desfășurarea unui miracol al vindecării instantanee.

Undele Beta se găsesc între 14 și 21 cicli/secundă și sunt specifice stării conștiente, de percepție a lumii materiale cu cele cinci simțuri, de acțiuni exterioare. Aceste unde nu permit prezența intuiției, relaxării, meditației, ceea ce înseamnă că poarta către subconstient este închisă.

Undele Alpha au domeniul cuprins între 7 și 14 cicli/secundă și sunt prezente în regiunile parietală și occipitală ale creierului. Este zona de frecvențe care deschide poarta către subconștient, către intuiție și este specifică stării de relaxare, de meditație și vis, a semisomnului. Sunt undele specifice tratamentelor bioenergetice.

Undele Theta au frecvențele cuprinse între 4 și 7 cicli/secundă, fiind specifice somnului profund și stării de anestezie. Aici este prezentă starea de relaxare foarte profundă, regăsită în hipnoză și vis. Inițiații meditează ore întregi pentru a atinge această stare, în care devin capabili să acceseze calmul absolut, perfect. Ca unde specifice subconștientului, ele păstrează amintiri și senzații, guvernează atitudinile, convingerile și comportamentele noastre.

Undele Theta sunt prezente în stările de creație, inspirații și senzații foarte spirituale. “Starea Theta accesată alături de apelul către Divinitate ajută în vindecările rapide”, spune Vianna Stibal. În zona acestor unde se poate “anestezia” corpul fără anestezice pentru intervenții chirurgicale. În această stare funcționează numai straturile profunde ale creierului, scoarța cerebrală fiind total inhibată.

Undele Delta sunt cuprinse în domeniul 0 și 4 cicli/secundă. Ele au cea mai mică frecventă dintre undele creierului, dar cea mai mare amplitudine. Starea mentală Delta se regasește în starea de inconștiență. În gama acestor frecvențe se definesc cele mai profunde niveluri ale relaxării psihosomatice pe care o persoană le poate atinge.

Legat de undele cerebrale, în special de Alpha, Theta și Theta-Gamma, s-a descoperit științific faptul că în aceste stări:

 •   se reduce starea de stres și se favorizează reducerea substanțială și de durată a anxietății;
 •   se facilitează relaxarea fizică profundă și limpezimea minții;
 •   se mărește capacitatea de exprimare verbală precum și coeficientul de inteligență verbală;
 •   se sincronizează ambele emisfere cerebrale;
 •   se îmbunătățește claritatea mentală vie și spontană, gândirea imaginativă creatoare, reduce durerea, favorizează euforia, stimulează eliberarea de endorfine și permite accesul la vindecări instantanee.”

Ce este Theta Healing®? 

Theta Healing® este o tehnică foarte puternică ce combină știința cu spiritualitatea în scopul identificării și transformării instantanee a blocajelor profunde, convingerilor negative și a traumei din mintea subconștientă. A devenit din ce în ce mai cunoscut faptul că prin gandurile noastre, noi ne creăm realitatea. Filme precum “Secretul (The Secret)” și “Ce naiba știm noi de fapt (What The Bleep Do We Know)” au explorat această teorie, care spune că ceea ce experimentăm în realitatea noastră exterioară este dat de ce experimentăm în interior. Descoperiri recente din cadrul unor cercetări la limita fizicii cuantice și a AND-ului validează această teorie.

Oameni de știință precum Bruce Lipton au arătat ca genele/ADN-ul nu ne controlează biologia și că de fapt ADN-ul este controlat de semnale ce vin din afara celulei, inclusiv mesajele energetice emise de gândurile noastre pozitive și negative. Cu alte cuvinte, o boală la nivelul corpului fizic, sau un disconfort, este mai întâi prezent la nivel energetic ca rezultat direct al convingerilor noastre, amintirilor și stărilor emoționale.

Viziunea noastră asupra lumii este alcătuită din convingeri/credințe: opinii sau păreri despre care credem că sunt adevărate. Tipul de convingeri pe care îl purtăm cu noi ne influențează tipul de gânduri pe care le avem, atât la nivel conștient cât și subconștient. De asemenea, ele ne afectează comportamentul și relațiile pe care le avem cu ceilalți și cu lumea înconjurătoare.

O parte din convingerile noastre sunt primite/dobândite din conștiința de grup sau paradigma dominantă, cum ar fi faptul că “pământul este rotund” (în timp ce în trecut se credea că este plat) sau că o anumită boală este incurabilă.

Alte convingeri, cum sunt cele culturale, ne-au fost transmise genetic de la părinți. Convingerile genetice sunt o reflectare a experiențelor și vederii de ansamblu a străbunilor noștri și pot include prejudecăți sau credințe precum că “trebuie să mă îndop înainte de a mă înfometa”.

De asemenea, ne formăm propriile convingeri de bază, în funcție de felul în care vedem sau interpretăm propriile noastre experiențe de viață. Aceste convingeri tind să fie la nivel conștient și pot fi de genul “Nu voi fi niciodată îndeajuns de bun” sau “Ceilalți sunt întotdeauna pe primul loc”. Convingerile noastre au impact asupra vieții noastre de zi cu zi în moduri de care poate nici nu ne dăm seama și se pot manifesta ca trăiri fizice sau emoționale, blocaje, frici, fobii sau dependențe.

Theta Healing® funcționează instantaneu, transformând tiparele negative de gândire sau convingeri la toate nivelurile și în ADN, dându-ți puterea de a-ți recrea viața exact așa cum dorești.

Un alt lucru extraordinar despre tehnica Theta Healing® este posibilitatea de a-i învăța pe oameni emoții și sentimente pe care poate că nu le-a experimentat niciodată, lărgindu-le instantaneu paleta de emoții din care pot alege. De exemplu, dacă un client are convingerea că “Eu sunt nefericit”, poate învăța cum să trăiască fără sentimentul de nefericire și ce înseamnă și cum se simte atunci când experimentează bucuria și fericirea.

Theta Healing® este o tehnică, nu o religie, și nu este afiliată nici unei doctrine religioase. Este compatibilă cu oricare din sistemele de credință religioasă. Chiar dacă nu ești sigur în ce crezi, Theta Healing® tot va funcționa!

Theta Healing® iți permite să te ocupi în mod eficient de probleme fizice și emoționale care apar sau au apărut de-a lungul vieții tale. Cu ajutorul Theta Healing® ridici valul dintre mintea conștientă și cea subconștientă. Iți permiți astfel să obții o calitate ridicată a vieții în care iți aliniezi gândurile și dorințele cu experiențele din viață.

Theta Healing® se ocupă și cu vitalitatea și starea de sănătate a minții, corpului și spiritului și poate avea rezultate uimitoare asupra oamenilor și lucrurilor din jurul tău, nu numai asupra ta.

Theta Healing® facilitează eliberarea tiparelor de gândire care te îmbolnăvesc, tipare care crează bariere emoționale între tine și prieteni sau membri ai familiei și te eliberează de amintirile subtile care iți conduc viața la nivel subconștient. Pe măsură ce mintea ta devine clară, viața ta va intra în armonie și vei avea din ce în ce mai multă putere personală și libertate. Problemele de ordin fizic (dureri, răni sau boli) sunt legate de stările emoționale.

Cuvantul disconfort vorbește de la sine în acest sens.

Cu Theta Healing® iți poți restabili confortul la nivelul minții, corpului și sufletului și nu vei mai suferi de disconfort.

Cu ajutorul tehnicilor Theta Healing® iți poți elibera Geniul tău interior, poți dobândi abundența financiară, poți atinge libertatea personală și poți rezolva probleme din trecut FĂRĂ a trebui să le mai răscolești. Poți rezolva orice problemă ai avea.

 

Poți fi sau face orice iți imaginezi.

Dacă ai avea o asemenea posibilitate, CINE AI FI?

Universul dorește ca tu să ajungi să faci orice iți imaginezi!

Theta Healing® funcționează față-în-față sau oriunde pe glob.

Sesiunile sunt eficiente chiar dacă suntem în aceeași încăpere sau ne auzim la telefon.

 

Ce poate face ThetaHealing® pentru tine?

Cu Theta Healing® se poate transforma orice zonă din viața ta:

 •   Atingerea unui nivel superior de sănătate și stare de bine
 •   Vindecarea bolilor fizice și a disconfortului
 •   Rezolvarea traumelor și a blocajelor emoționale
 •   Eliberarea de frici și fobii
 •   Te eliberezi de obiceiuri dăunătoare și dependențe
 •   Creezi abundență și bogație
 •   Iți descoperi cariera ideală
 •   Dai frâu liber creativității
 •   Crește încrederea în sine și stima de sine
 •   Atingi libertatea personală
 •   Dezvolți relații armonioase și solide
 •   Manifestarea visurilor tale
 •   Iți atragi și iți menții un suflet pereche compatibil
 •   Iți dezvolți abilitățile psihice și intuitive
 •   Iți aprofundezi și întărești legătura spirituală
 •   Descătușezi Potențialul de Geniu

 

Dacă este ceva din viața ta, o zonă unde dorești să aduci schimbare, poți beneficia de Theta Healing®. Oricine are de câștigat într-un fel sau altul din fiecare sesiune de Theta Healing®, iar uneori beneficiile pot apărea în feluri sau moduri la care nici nu te aștepți.

Theta Healing® te ajută să iți recreezi viața exact așa cum dorești.

Ce se întâmplă în timpul unei ședințe de Theta Healing® ?

Pe parcursul unei ședințe de Theta Healing®, practicantul va identifica ce convingeri cheie iți mențin blocajul de la nivelul fizic sau emoțional. Aceasta se va efectua intuitiv, dar și printr-un proces numit “săpare”. Săpatul este o tehnică folosită pentru a pătrunde în jos, pe nivelele de convingeri pentru a descoperi convingerea de bază sau cheie. Atunci când o credință cheie este transformată, convingerile aflate pe nivelele superioare se vor schimba automat – precum un castel din cărți de joc – eliberandu-te instantaneu de tiparele limitative, fără a trebui să se scoată la lumină traume din trecut.

Practicantul va determina dacă ai anumite convingeri prin testul muscular. Aceasta va arăta dacă o convingere a fost schimbată. Durata unei ședinte de Theta Healing® este de obicei între 30 și 90 minute, iar numarul de sesiuni depinde de tema pe care dorești să lucrezi. Majoritatea problemelor se rezolva în una sau două ședințe, dar uneori poate dura mai mult.

Nu trebuie sa faci nimic pentru a pregăti ședința, în afară de a fi pregatit(ă) să renunți la ceea ce nu iți mai aduce beneficii pentru a crea viața pe care tu o alegi. Ajută mult dacă bei multă apă înainte de sesiune, asigurandu-te astfel că ești hidratat(ă), deoarece asta va ajuta la testarea musculară. Toate modificările se fac cu consimțământul clar al clientului – Theta Healing® funcționează numai cu consimțământul acordat clar. Afirmația “Da” semnifică faptul că ești conștient gata să accepți noua realitate.

Practicantul tău va crea un spațiu sigur în care tu iți poți explora orice zonă din viața ta unde dorești să faci schimbări. În plus față de îmbunătățirea sănătății și a stării de bine, poți lucra la orice, de la a-ți găsi cel mai compatibil suflet pereche, la deblocarea creativității sau dezvoltarea afacerii. Posibilitățile sunt nelimitate!

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

ADN – MerKaBa

Activarea ADN-ului este un subiect vast ce-si are locul si este discutat/cercetat atat in domeniul stiintei cat si in domeniul spiritual. Prin prisma celor doua abordari au luat nastere metode prin

Read More »