Traieste in prezent!

Carpe Diem!

Azi, pentru multi dintre noi, este ziua in care saptamana de lucru, de alergat, de muncit s-a incheiat. Urmeaza doua zile libere in care ar trebui sa ne bucuram de noi, de familiile noastre, de timp petrecut calitativ.
Dar oare asa faci? Oare nu cumva ai adus toate problemele de peste saptamana cu tine acasa, in sanul familiei, in clipele in care ar trebui sa fii exclusiv cu tine si sau cu cei dragi?

Iti reamintesc ca in momentul cand pasesti in casa, nu doar Vinerea ci si in fiecare zi, toate problemele ar trebui lasate acolo unde apartin. Fiecare moment din viata trebuite trait din plin cu ceea ce este specific lui.

Deoarece suntem angrenati in trecut si pentru ca mai ales trecutul care ne apasa trebuie iertat, lasat in urma si pastrat doar ceea ce am invatat din el, afirmatia si imaginea de azi contine frecventa eliberarii. Aceasta frecventa si cuvintele care o descriu, te ajuta sa aduci inapoi in viata ta libertatea interioara, acel sentiment al libertatii pe care l-ai experimentat in copilarie – fara griji, fara ganduri, fara probleme.

Fii prezent/a, traieste clipa cu bucurie si da clipei tot ce este al ei, da-ti tie tot ce iti umple fiinta cu bucurie, da familiei tale si celor dragi tie tot ce ai mai bun si mai frumos in tine.
Fii prezent/a in viata ta si in viata celor dragi tie.

Priveste imaginea si rosteste cuvintele alaturate imaginii de cate ori simti nevoia sa o faci.

Sa-ti fie clipa presarata cu frumusete!
Cu mult drag,
Oana

Sursa foto: janosh.com

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si: