Vindecarea karmică și strămoșească

De-a lungul activității mele de terapeut, am descoperit că există anumite disonanțe ce își au originea atât în arborele genealogic, cât și în legături karmice. Există cazuri când trebuie să fie tratate împreună.

De exemplu, am descoperit că un anumit blocaj ce se manifestă în prezent, vine din trecut de la un strămoș; mergând mai departe, am descoperit că acel strămoș a ajuns să genereze acea dizarmonie deoarece avea o legătură karmică unde s-a creat un dezechilibru între el și cel cu care s-a reîntâlnit și a generat dizarmonia. Am mai descoperit că există tipare disonante în viața unui strămoș, care s-au perpetuat la membrii familiei, până în prezent.

Din perspectiva sufletului, karma are mai multe înțelesuri :

 • a primit mai mult decât a oferit și acum, din iubire, dorește să dăruiască pentru a crea echilibrul;
 • a afectat viața cuiva și tot din iubire dorește să repare acel lucru;
 • s-a privat pe sine, într-o existență anterioară, de un atribut al ființei și a ales să repete acel tipar pentru a-l depăși.

Din iubire și din dorința de a crea echilibrul, sufletul își creează tot felul de situații până când reușește să armonizeze situația.

Dacă sufletul este cel care își creează astfel de situații pentru a echilibra și armoniza experiențele, de ce ar trebui să intervenim?

 • pentru că suferința nu mai este necesară pentru a evolua;
 • pentru că umanitatea și planeta au ajuns la un nivel de conștiință în care se impune creșterea accelerată ca să se manifeste divinitatea lăuntrică în noi forme și feluri;
 • pentru că există foarte multă negativitate în conștientul și subconștientul colectiv care împiedică evoluția ;
 • pentru că problemele create aici pe pământ trebuie conștientizate și eliberate tot de aici.

Folosind un mix de tehnici terapeutice, am ajuns la performanțe eficiente, cu rezultate palpabile care uneori se manifestă aproape instantaneu. În alte cazuri sunt rezultate care apar mai încet, alteori sunt atât de subtile încât nu pot fi sesizate decât în timp.

Rezultatele depind de foarte mulți factori, însă cel mai important factor este credința.

Să ne amintim ce a spus Iisus „credința ta te-a vindecat”.

Astfel, am observat că cu cât omul este mai deschis minte-trup-suflet, cu atât credința lui este mai puternică și rezultatele apar imediat; și cu cât omul este mai închis și deci mai lipsit de credință, cu atât rezultatele se manifestă mai târziu.

În oricare dintre situații sunt plantate semințe care încolțesc și se manifestă în realitatea ființei în funcție de cum este pregătit omul să primească.

În căutările mele mă uit spre abordări și înțelesuri noi, soluții și modalități de a mă pune în slujba Divinității, mamei Pământ și a umanității.

Toată experiența mea are la bază cunoașterea unor oameni valoroși, care au avut bunătatea și inspirația să o împărtășească cu alții. Metaforic vorbind, sunt ca o albină care culege nectarul florilor, pe care îl transformă în miere.

În același timp, întotdeauna iau în considerare ghidarea Divină, și mă pun la dispoziția Acesteia pentru a putea aplica tehnicile învățate sau descoperite cum ar fi :

 • vindecarea liniei temporale;
 • constelațiile familiale;
 • eliberarea și vindecarea legăturilor karmice;
 • vindecarea și eliberarea în lumină, a sufletelor rămase blocate între dimensiuni;
 • vindecarea cu Arhangheli, Maeștrii înălțați și energia Cristică;
 • refacerea și vindecarea sufletului, etc.

În cele din urmă, scopul acestei vindecări, dar și al cel întregii mele activități ca terapeut și ghid, este acela de a readuce ființa umană la Matricea Divină, respectiv de a reconecta ființa umană cu Sursa.

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

Copilul interior

Copilul din tine (inner child), o expresie pe care ai auzit-o in diferite ocazii, pastreaza amintirile din copilaria ta si reprezinta in acelasi timp manifestarea divina a emotiilor existente in

Read More »