Voi reusi!

Afirmatia zilei!

Sunt momente in viata cand iti pierzi orizontul, centrarea, echilibrul, sunt momente dificle prin care cu totii trecem si ne putem simti descurajati. Simti ca totul in jurul tau se naruie sau simti ca lucrurile iti scapa de sub control. In astfel de momente s-ar putea sa nu mai intelegi cine esti si ce cauti aici, ce este adevarat si ce nu si in aceste conditii s-ar putea sa iti doresti sa renunti, sa abandonezi “lupta”.

Pentru aceste momente foloseste mandala cu afirmatia alaturata. Frecventa mandalei iti da puterea sa crezi in tine in timp ce traversezi perioade importante in viata ta. Cuvantul ce reprezinta mandala este Victorie.

De ce Victorie azi? Petru a-ti reaminti ca oricat de greu ar fi uneori, oricat de mult simti ca te pierzi pe tine sau controlul asupra lucrurilor, sau nu mai stii cine esti in urma a ceea ce ti se intampla, toate acestea sunt doar lectii, este un joc din care mereu vei iesi victorios/victorioasa, prin aceea ca dobandesti intelepciune, ceea ce te duce la desavarsire. Vei reusi sa treci prin toate iar la sfarsit, cand vei trage linie, intotdeauna vei fi pe plus, intotdeauna vei fi castigat/a.

Ai venit aici sa te desavarsesti, ai venit aici pentru a indeplini o misiune, te afli aici cu un scop. Fii sigur/a ca totul se intampla dintr-un motiv pe care il vei afla la momentul potrivit.

Ca de obicei, iti recomand sa privesti mandala si sa afirmi cu voce tare cuvintele alaturate imaginii. Apoi inchide ochii si observa ce simti, cum simti. Foloseste Victoria, de cate ori si atunci cand simti nevoia.

Am incredere in tine, sunt convinsa ca vei reusi!

Cu mult drag si incredere,
Oana

P.S. Citeste acest articol pentru a intelege cum functioneaza afirmatiile/cuvintele : https://trezireainterioara.com/reprogamarea-adn-ului-prin-cuvinte-si-frecvente/
Sursa foto si inspiratie : janosh.com

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

Meditatia si beneficiile sale

Meditatia se refera la o varietate intreaga de practici mentale menite sa promoveze relaxarea, construirea unei forte interioare vitale superioare si dezvoltarea compasiunii, iubirii, rabdarii, generozitatii si iertarii. Meditatia poate

Read More »