Testimoniale

Corina

Atunci cand ti se recomanda ceva – fie ca este o geanta, un loc de vacanta, un doctor sau orice altceva – te intrebi daca cel ce iti face recomandarea a incercat acel lucru sau serviciu. Iar increderea creste daca raspunsul este da, caci cine ti-ar sugera sa faci ceva ce lui nu i-a placut, nu? J

Ei bine, eu pe Oana o stiu de peste 2 ani si i-am „testat” toate… serviciile. Sau, mai bine spus, abilitatile, calitatile. Este un terapeut innascut si format in lucrul direct cu sine si cu altii. Este haruita in lucrul energetic si cu lumina. Are „acces direct” la sursa si o intuitie de exceptie.

Am inceput cu Theta Healing, atat sesiuni de vindecare, cat si meditatii si nu pot decat sa spun ca se vad rezultate, iar unele tehnici le pot folosi eu singura cand am nevoie. Subiectele pe care am lucrat s-au imbunatatit si, cu rabdare, incredere si perseverenta (dupa cum recomanda si Oana) unele chiar s-au rezolvat total.

Am primit si minunatul masaj energo-terapeutic… Oana are maini fermecate! Dureri si chiar stari de spirit care imi creau disconfort s-au ameliorat sau rezolvat dupa ce a lucrat Oana cu mine.

Iar Activarea noului ADN… este o experienta aparte. Aici, cei care cred vor vedea cu ochii fizici schimbari, cei care sunt sceptici probabil vor face teste ulterioare (ceea ce e si indicat, dealtfel). Insa fara dubiu pot sa spun: efectele sunt de natura holistica si personale, caci aceasta activare lucreaza la nivel personal si profund.

Sunt lucruri care nu se pot povesti prea bine, trebuie experimentate! Dar ca sa dau totusi exemplu: dupa numai 2 sedinte de lucru pe subiectul abundentei am vazut imbunantatire J DA, dupa doar 2 sesiuni! Si, recunosc, nu am avut constanta in acest lucru, insa chiar si asa – sporadic – exista rezultate.

Hm… Ma duc sa vorbesc cu Oana de-o sesiune!

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu activitățile Trezirii Interioare!