Produse

Ateliere, Cărți, Meditații ghidate. Produsele mele te sprijină să-ți redobândești echilibrul, sănătatea și să conștientizezi puterea și expresia ființei tale.

Descoperă Atelierele

Scopul produselor pe care ți le pun la dispoziție este să te sprijine, susțină și ghideze să îți redobândești echilibrul interior, starea de sănătate și abundență și mai presus de atât, să conștientizezi puterea și expresia unică a ființei tale, în toată complexitatea și splendoarea acesteia, ca ființă divină venită pe Pământ să experimenteze, să se bucure și să creeze. 

Accesează, în funcție de nevoile tale, aceste ateliere menite să îți ofere o experiență transformativă de eliberare, vindecare, reîntregire și elevare a conștiinței și frecvenței la care vibrezi.

Donație minimă de la:
lei 66,00

Descoperă noua carte

”Amintiri divine,

Trăiri umane”

Lumina divină a existat de la început. Prin ea, s-au materializat toate calitățile ce definesc ființa umană, “după chipul și asemănarea” Lui. Omul, în esența sa este construit din lumina sacră având posibilitatea de a se cunoaște pe sine prin desprinderea de individualitatea colectivă, prin cunoașterea și experimentarea tuturor formelor existențiale ale emoțiilor materiale.

Iată că pornind pe acest drum, Creatorul divin s-a implicat în sprijinirea omului, astfel încât în momentele de incertitudine să ne bazăm pe El. Acum, mai mult ca oricând, putem vedea existența simplă și luminoasă a îngerilor, a spiritelor-ghid care împlinindu-și menirea ne conduc spre lumina adevărului din noi.

Copretta Carte Amintiri divine, Trairi umane

Cum știi dacă această carte este pentru tine?

Pur și simplu vei simți în inima ta.

Așa încât, apare întrebarea: când ți-ai ascultat ultima oară vocea sufletului, când te-ai oprit și ai ascultat șoaptele Universului și stelelor, pierzându-te în mângâierea blândă a dorului și iubirii de Acasă?

Poate acum este momentul să deschizi aceste “Amintiri Divine, Trăiri Umane”, să citești un vers, poate nouă, să privești și să te lași purtat prin poezie și pictură în propria Ta Călătorie.

Deschide-te pentru a primi

Cartea este un dar Divin, este un răspuns la strigătul sufletului, un dar revelator primit din toată iubirea LUI pentru creație, o atingere plină de lumină ce dă aripi și claritate minții în trăirile sufletului, un pod către Acasă din inima TA, o punte ce unește natura umană în toate formele ei de manifestare cu Divinul din ea.

Cartea cuprinde

Mesaje codate, simboluri sub formă de picturi și desene, ce au misiunea de a deschide uși în inimă, cu conștientizări și alchimizări în minte și trup.

Călătorii prin latura umană și divină, trăiri profunde, tremur și dor de suflet în versuri creionate de mâna sufletului prin ghidarea Providenței.

Coduri de lumină descărcate pentru reamintirea potențialului Divin lăuntric și pentru reconectarea cu tărâmurile luminii.

Călătorii dincolo de minte în profunzimea inimii, în spațiul sacru unde sălășuiește Unul și unde îmbrățișăm Unimea.

Descoperă Meditațiile Ghidate

Crește-ți calitatea pe toate planurile vieții printr-o serie de exerciții ghidate de mindfulness și meditații ghidate realizate în colaborare cu Voxa, ce abordează teme esențiale în armonizarea ființei și manifestarea potențialului tău.

Acestea sunt împărțite în categorii diferite ce includ mindfulness pentru trup, minte și suflet, fiind dedicate atât adulților, cât și adolescenților și copiilor.

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu activitățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală
”Cum accesez Maestrul Interior”