Alinierea sufletului

Creat de Andreea Hass în 2007, Soul Realignment® este un sistem foarte specific și coeziv de accesare a informațiilor din Inregistrarile Akashice. Acestea reprezinta cea de-a cincea dimensiune, super-autostrada energetică a informațiilor care se află în afara timpului și spațiului, prin care este disponibilă înțelepciunea infinită. Conștientizarea celei de-a cincea dimensiuni creează schimbări profunde, determinând tot mai mulți oameni sa ajunga la un nou nivel de conștiință.

Accesarea Arhivelor Akashice plantează semințe. În conexiunea noastră cu inteligența infinită, acele semințe prind rădăcini și cresc in întunericul inconștientului sau subconștientului nostru, concretizându-se atunci când este necesar pentru noi sau ceilalți. De fiecare dată când accesăm în mod conștient înregistrările – primim informații la nivel subtil. Atingem energetic un alt Suflet și, în virtutea acestei conexiuni, devenim expuși la istoria, experiența și darurile altuia.

Soul Realignment® se bazează pe principiul că noi suntem creatorii Divini ai propriei noastre experiențe, prin liberul arbitru și alegere. Acest principiu este inerent în toate aspectele acestei lucrări și dă putere celor ce fac alinierea sufletului să își asume întreaga responsabilitate pentru tot ceea ce experimentează, știind că este în puterea noastră să creem orice viață ne dorim.

Soul Realignment®

Soul Realignment® se bazează pe principiul că noi suntem creatorii Divini ai propriei noastre experiențe, prin liberul arbitru și alegere. Acest principiu este inerent în toate aspectele acestei lucrări și dă putere celor ce fac alinierea sufletului să își asume întreaga responsabilitate pentru tot ceea ce experimentează, știind că este în puterea noastră să creăm orice viață ne dorim.

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu activitățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală
”Cum activez Maestrul din mine”!