Madalina

13 mai 2017

Eu cred. Am stiut de mic copil ca exista ceva dincolo de tot ceea ce puteam atinge sau vedea. Experienta mea cu Oana a venit sa-mi confirme ceea ce am stiu dintotdeuna, dar am uitat sau am pierdut pe drum.
Din pacate societatea de azi ne impinge sa credem in alte valori si sa uitam ceea si cine suntem cu adevarat. Eu stiu pentru ca provin dintr-o familie de oameni sceptici, care se indoiesc mereu, nu foarte religiosi sau spirituali.
Nu am cautat-o pe Oana, ci am am dat de ea, “inatamplator”,  exact in momentul in care aveam mare nevoie de ea : 2 copii mici, o mica afacere care tocmai o incepeam, foarte multe intrebari, indoieli si lucruri din trecut neintelese, netratate la timpul lor si care ma afectau la toate nivelele. Ma simteam “plina” si obosita.
Oana a fost langa mine sa ma ghideze pe calea pe care o urmez, si nu as fi putut avea un ghid mai bun. Zic asta pt ca a fost acolo sa ma indrume, sa ma imbarbateze, sa ma puna inapoi pe drumul cel bun ori de cate ori ma pierdeam.
Cu toate ca ea mereu sustine ca nu e meritul ei si ca e doar meritul nostru, nu as fi putut ajunge aici unde sunt azi fara sa o am langa mine.
Au trecut apoximativ 3 luni de la prima noastra sedinta. Sunt un alt om. Schimbarile nu doar le simt, dar le si vad si se manifesta mai nou in decursul unei zi sau doua.

Am experimentat tot felul de “reintoarceri” in trecut, in ranile, traumele si experinetele negative. Ca si cum as fi trait acea experienta din nou doar ca de data asta am vazut-o cu alti ochi, am acceptat-o si eliminat-o.
Am lucrat si continuam sa lucram, pe fiecare aspect care simt ca este in dizarmonie in viata mea, incepand de la corpul fizic pana la stari mentale si emotionale, etc.

Imbunatatirile vizibile, urmare a sedintelor cu Oana:

  • Pe plan interior sunt mult mai calma si calculata, gradul de intelegere si acceptare a tuturor lucrurilor si oamenilor din jurul meu a crescut exponential, am inceput sa meditez mai mult si sa mentin acel echilibru interior si o stare pura de bine. Ma trezesc fiind recunoscatoare pentru orice ma inconjoara si adorm multumind universului pentru tot ce imi ofera.
  • Firma merge cum nu se poate mai bine, munca mea in care pun enorm de multa pasiune este recunoscuta si apreciata, si se resimte si pe planul financiar.
  • Suntem o familie fericita si toate visele ni se implinesc. Legaturile cu familia s-au imbunatatit si cred cu adevarat ca vor ajunge sa devina exact asa cum mi le-am dorit dintotdeauna.
  • La nivel fizic sunt intr-o continua schimbare. Cele 2 operatii de cezariana de urgenta avute arata de parca au trecut 5 ani de cand le-am avut si nu 10 luni. Ridurile de expresie de pe frunte si din jurul ochilor parca se topesc pe zi ce trece, si nu glumesc cand spun ca intineresc. Ma vad mai frumoasa ca niciodata, slaba, plina de viata si energica. Simt ca sunt capabila de orice, si parca viata mea abia a inceput. Ma simt perfecta, stiu ca sunt perfecta si ca mereu am fost perfecta.

“Nu mai am riduri, mi s-au sters, parca am intinerit 10 ani.Zilnic ma uit in oglinda, sotul meu a observat si el, este INCREDIBIL!”

Sunt intr-o continua schimbare, e doar inceputul pentru mine. Astept miracole in viata mea pentru ca acum stiu ca eu le creez. Eu cred!

Lucrez mult cu mine si in afara intalnirilor cu Oana ( meditatii, constientizari, analize,etc), ceea ce a accelerat procesul meu evolutiv. Am inteles ca munca Oanei trebuie sustinuta si de catre mine, acesata fiind cheia reusitei si ceea ce se doreste este trezirea potentialului meu interior, asumarea suveranitatii, puterii si responsabilitatii mele asupra propriei vieti cu tot ce se intampla in ea.

Multumesc Oana!

Scrie un comentariu

Trezirea Interioara
Trezirea Interioara