Testimoniale

Nadjet Karabernou

Oana când apare este ca o rază de soare și de speranță ce se așterne peste viața ta !

Generoasă si plină de viață, folosește toate darurile și toată cunoașterea ei pentru a ne sprijini, ajuta și vindeca pe fiecare dintre noi! Datorită iubirii ei infinită pentru semeni.

Personal Oana a făcut diferența în viața mea pe mai multe planuri, și personal și profesional , ea m-a ajutat să îmi vindec emoțiile și să mă cunosc mai bine iar prin puterea ei si tehnicile ei de vindecare, a reușit să mă pregătească pentru evenimente vitoare din viața mea, fie ele bune sau mai puțin bune ! Am reușit datorită ei, să le îmbrățișez cu seninătate și echilibrul .

Mulțumesc mult Înger Frumos .

Quand Oana apparait dans ta vie c’est comme un rayon de soleil et d’espoir !

Généreuse et pleine de vie, elle utilise tout ces dont et toute sa connaissance pour soutenir, aider et guérir aider chacun de nous ! Grâce aussi a son amour infini pour ces semblables.

Personnellement Oana a fait la différence dans ma vie dans le domaine professionnel et personnel, elle m’a aidé a guérir mes émotions et de me connaître mieux et de par sa force et ses techniques elle a réussi a me préparer a des évènements futurs parfois joyeux parfois tristes que j’ai réussi grâce a elle a dépasser avec équilibre et sérénité.

Merci merveilleux Ange .

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu activitățile Trezirii Interioare!