Testimoniale

Nelu, Oradea

Am dat peste un anunț pe internet: ”workshop de trezire interioară și activare a ADN-ului”. Suna interesant pentru mine, dar locația era Timișoara… iar eu în Oradea. Nici o problemă, cum nimic nu e întâmplător, am hotărât că trebuie să merg…

La acel moment eu căutam liniștea… liniștea sufletească, și Oana m-a ajutat să o găsesc… Fiecare frază pe care o rostea, parcă îmi era adresată mie, ca să-mi arate ceva sau ca să-mi confirme ceva ce știam deja… iar acestea mă făceau să mă simt din ce în ce mai special și mai bine. Nu e vorba de psihoterapie, ci de faptul că, vorbind cu tine, Oana te face să înțelegi cu adevărat ceva foarte important: Dumnezeu ne-a creat ”după chipul și asemănarea Lui”, deci suntem, fiecare din noi, o mică părticică de Dumnezeu!!! Pentru mine, asta a fost cea mai mare realizare a workshop-ului. Să conștientizez acest lucru, însemna să-mi dau seama că pot, AICI pe Pământul acesta, ACUM, să realizez TOT ce-mi propun, dacă ce-mi doresc este spre binele Sinelui Meu Superior, adică a sufletului meu!! MULȚUMESC OANA!!…

 

A.M. – Timisoara

Workshopul Trezire Interioara a fost pentru mine raspunsul la intrebarile legate de mine, o revelatie a cine sunt si care e potentialul meu. Am vazut anuntul si am aplicat din impuls ? Oamenii pe care i-am cunoscut si intreaga experienta au fost minunate si mi-au deschis ochii spre alte orizonturi. Nu exista cuvinte pentru a descrie asta, e ceva ce trebuie experimentat ca sa intelegi. Recomand cu inima deschisa workshopul Trezire Interioara, tuturor celor care cauta un raspuns la intrebarile pe care nu le pot formula.

 

R.B. – Timisoara

In primul rand workshop-ul este pentru oricine, indiferent daca se afla intr-o stare foarte buna,cu un tonus de viata sanatos sau intr-o situatie grea,in care simti ca viata te incearca si te epuizezi rapid, pierzi energie si nu sti de ce. Acest workshop iti deschide ”usa” cum s-ar spune. Este foarte util un astfel de workshop-de trezire- as recomanda la toata lumea -sunt uimita si fascinata de corpul uman,de functionalitatea lui -si de cate putem sa realizam daca ne disciplinam inteligenta emotionala. Pe mine workshop-ul m-a trezit la propriu-pe langa ca am primit si primesc raspunsuri foarte des la anumite nelamuriri,m-a ajutat sa ma autoanalizez pe mine mai mult si imi dau seama imediat daca exagerez in anumite situatii…constientizez repede…

 

C.C. – Brasov

Ne e greu să vorbim despre emoții. În primul rând pentru că nu-i simplu să le-nțelegi, să le urmărești parcursul și efectul. Pentru că-s atât de complexe și un rezumat al lor nu ar putea cuprinde corzile atinse. Încerc să spun că mi-e greu să vorbesc despre o experiență minunată în limita cuvintelor. Am să-ți spun, în schimb, despre cum pot lăsa oamenii urme pe alți oameni, despre cum, dacă-ți dai voie și răgaz, primești un bagaj de trăiri pe care să le prețuiești. Am primit de la Oana un sac fără fund în care să-ncapă toate gândurile frumoase și conștiința faptului că exist într-o lume așa cum mi-am dorit-o. De la Oana am primit o bună dimineața ca o cană mare de cafea. O bună dimineața tuturor, vă doresc. Fiecare zi e o sărbătoare! ?

 

P.M. – Targoviste

Am descoperit-o pe Oana pe Internet și am simtit, intuitiv, că trebuie să ajung la workshop-ul ei „Activarea ADN-ului”. Din momentul in care ne-am intalnit mi-am dorit sa ating starea de bine, de calm si de multumire care se citea pe fata ei si in tot ceea ce facea. Dupa activarea ADN-ului o colega de curs a observat schimbarea de pe chipul meu: era mai luminos, parca ma trezisem la viata. Am plecat cu un puternic sentiment de iubire. Apoi, mi-a oferit terapia on-line, prin intalnirile noastre pe Skype. Oana a fost langa mine sa ma ghideze pe calea pe care sa o urmez, intr-o perioada grea din viata mea (dupa decesul sotului meu). Au trecut aprope trei luni de la prima noastra intalnire. Sunt alt om. Am experimentat tot felul de „retrairi” din trecut iar ranile si traumele le-am acceptat si le-am eliminat. Am descoperit ThetaHealing si lucrez mult cu mine, pe fiecare aspect din viata mea. Reusesc sa imi mentin echilibrul interior si o stare de bine.

Multumesc, Oana!

Paulina

 
 
L.M – Timisoara

” La seminarul de Trezire interioara am experimentat pentru prima data meditatia de grup. Am invatat sa iert si sa ma iert, m-am intalnit cu copilul interior si cu Sinele meu Superior. Am plecat de acolo cu o extraordinara pace si liniste interioara, cu corpul si sufletul mai usoare, mai luminoase si mai fericite. Era inceputul vindecarilor fizice si emotionale si doar prima pagina din cartea cunoasterii spirituale umane si universale care se deschidea in fata mea. Minunile continua sa se intample in viata mea, ca si pana acum, dar acum le observ si multumesc pentru ele. Sunt profund recunoscatoare pentru aceste zile de activari si constientizari! Namaste!”

 

I.N.B. – Timisoara

In cadrul workshop-ului de Trezire Interioara am gasit raspuns multor intrebari despre viata si despre propria mea persoana. Am inteles cat de complexa sunt ca si fiinta, ce capacitati minunate se ascund in mine. Am depasit frici si angoase care ma opreau din evolutie si imi luau energia si bucuria de a trai. Acum am incredere in mine, am incredere in viata si stiu ca pot. Pot face orice imi propun, dar cel mai important – pot fi fericita si linistita. E surprinzator de simplu. Multumesc, Oana!

 

N.I. – Timisoara

Workshopul Trezirea Interioara a reusit sa activeze in mine ceva ce credeam pierdut si m-a ajutat sa vad luminita de la capatul tunelului in problema care-mi pusese stapanire pe minte si nu ma lasa sa ma bucur de viata. Este frumos sa imparti aceasta experienta cu persoane cu care rezonezi intr-un fel sau altul, si de la care ai multe lucruri sa inveti prin faptul ca desi au trecut prin greutati mult mai mari ca tine, nu au uitat sa zambeasca si reusesc sa te molipseasca cu pofta lor de viata. Oana este un suflet cald, care te captiveaza cu vorbele si gesturile ei si care reuseste sa te ghideze in multe experiente minunate, daca lasi portita sufletului sau a mintii (depinde de fiecare) deschisa.

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu activitățile Trezirii Interioare!