Testimoniale

Simona S.

Un intelept a zis odata:”Cele mai importante trei lucruri de facut in viata sunt:sa fi bun,sa fii bun,sa fii bun.” Bunatatea vine atunci cand iti deschizi cu generozitate inima si vezi fiecare om ca pe un prieten caruia merita sa-i acorzi importanta…OANA este aceasta BUNATATE , respira bunatate,inspira bunatate  si  te face sa-ti sporesti bunatatea interioara.Te trateaza cu bunatate fie ca te cunoaste sau nu fie ca esti un om buna sau nu Oana nu judeca si nu eticheteaza. Fie ca activeaza AND-ul sau echilibreaza chakrele, sau face masaj energetic,fie ca vorbeste cu copilul interior sau te invata sa meditezi si sa-ti linistesti gandurile, Oana reuseste sa lucreze nu doar pe problema cu care ajungi la ea ci pe toate planurile in acelasi timp.

 

Am cautat toata viata sa descopar, sa aflu ce vreau, ce-mi place sa fac, am schimbat meserii,  prieteni, iubiti, tari in care am locuit  si dupa 20 de ani de cautari inca eram in ceata. Dupa prima sedinta cu Oana am descoperit ca prin minune cine sunt, ce caut si ce-mi place sa fac!!

Dintr-o data m-am vazut asa cum sunt fara masca! AUTENTICA.

 

Oana e un mentor ce ofera sprijin si indrumare pe parcursul dezvoltarii personale, dand viata pasiunilor noastre si luminandu-ne capacitatile, in timp ce ne impartaseste intelepciunea sa sub forma cunoasteri!!

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu activitățile Trezirii Interioare!