Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fă-ți planul vieții tale!

decembrie 16, 2023 @ 10:00 am - decembrie 17, 2023 @ 6:00 pm

Ți se întâmplă să nu știi care este sensul vieții tale sau al unei întâmplări ori a unei arii din viața ta?

Trăiești cu sentimentul că nu ai făcut suficient sau că nu ești unde trebuie în anumite aspecte ale vieții tale?

Ai regretul că ai ratat un moment sau că nu ai împlinit ceva ce îți doreai sau simțeai că „trebuia” să împlinești?

Simți că alți oameni iau decizii pentru tine, cariera, viața ta sau că anumite evenimente te atrag/te-au atras în direcții pe care nu ți le dorești cu toată ființa?

Cred că fiecare dintre noi avem nevoie să știm care ne este calea, dacă deciziile pe care le-am luat sunt cele mai bune pentru binele nostru cel mai înalt, să avem mai multă certitudine și claritate că suntem „pe calea cea bună”, iar lista poate continua. De asemenea, fiecare om are nevoie să aducă echilibru în viața sa și să exploreze și dezvolte toate aspectele vieții sale, în măsura potrivită.

De aceea, în urmă cu 7 ani am creat acest atelier în cadrul căruia ofer informații și practici care să aducă claritate, răspunsuri din interior și care te pun în contact cu cele mai profunde aspirații și cu resursele prin care să le împlinești.

Din experiență am credința că fiecare dintre noi a venit aici cu un plan sub forma unei diagrame de posibilități, care duc la același rezultat dorit de ființa noastră, pentru această călătorie umană, în această viață. Este exact ca atunci când pornești într-o călătorie de explorare și îți faci bagajele și planul în urma căruia să atingi câteva obiective.

Fă-ți planul vieții tale este un program consacrat deja, susținut cu sute de oameni, îmbunătățit de la an la an, care vine cu posibilitatea de a accesa acest plan dar și cu instrumente și sugestii de instrumente cu ajutorul cărora să îl înțelegi și să îl împlinești cu încredere.

Locuri disponibile : 10

Program : 16-17 Decembrie 2023, orele 10:00 – 18:00

Locație: București ( detaliile vor fi furnizate celor înscriși )

Cost : 600 lei cu facturarea și achitarea unui avans de 50% până la data de 10 Decembrie 2023

Înscrierea se poate trimite la [email protected] cu mențiunea : Fă-ți planul vieții tale.

Câteva testimoniale de la participanți :

„Workshop-ul “Fa-ti planul vieții tale” este un instrument puternic de creatie. Alaturi de informatii de calitate, primesti o structura pe baza careia iti poti asterne pe hartie, ordona si clarifica dorinte, obiective, scopuri, planuri de actiune. Inveti cum iti poti da seama daca toate acestea izvorasc din adevarul tau interior si rezoneaza cu valorile tale autentice, sau sunt preluate de la altii prin influentele lor in viata ta.  Identifici credintele limitative care iti erau obstacole in calea atingerii visurilor tale si care iti limitau exprimarea potentialului. Pe langa structura si claritatea instrumentelor de dezvoltare personala si spirituala pe care Oana ni le-a oferit, important este ca in urma dinamicii de grup si a propriilor constientizari, se creaza un spatiu interior dar si exterior in care te simti mai puternic, mai lucid, mai increzator. ” Mirela

“Am participat la workshopul “Fa-ti planul vietii tale”, organizat in Timisoara.Consider ca oricine este interesat sa afle de ce nu a avut succes pe anumite planuri ale vietii sale ar trebui sa participe la acest workshop. De ce? Pentru ca in cadrul acestui workshop creat din iubire si cu iubire pentru oameni, Oana ne-a ajutat sa aflam ca fiecare aspect al vietii este influentat de fluxul liber/absenta fluxului de energie prin una din cele 7 chakre. In cadrul acestui workshop ti se vor explica care sunt cele 7 chakre, ce aspect al vietii influenteaza ele, ce anume le blocheaza si ce anume le poate debloca.De asemenea, dupa descoperirea fiecarei chakre, participantii isi vor scrie un plan pe acel aspect, vor scrie cum si-ar dori ei sa le arate viata din punct de vedere relational, material, social, profesional etc. Oana este un ghid extraordinar de cald si dedicat si datorita felului ei de a fi si pasiunii cu care creaza aceste workshopuri, desi te afli inconjurat de straini cumva atmosfera se simte ca acasa. Acest workshop este o investitie pe termen lung, este o maniera de a deschide ochii, de a afla raspunsuri, de a intelege de ce nu ai reusit inca sa ajungi sa traiesti viata visurilor tale. Si oare nu ne dorim toti asta?” – Gio

“Daca v-ati gandit vreodata ca ar fi de dorit sa aveti un plan al vietii, probabil ati cautat pe internet si ati gasit diverse instrumente cum ar fi Roata Vietii si multe altele. Apoi ati emis niste dorinte pe care le-ati notat, mai departe ati intreprins niste actiuni si ati asteptat sa se intample. Unele s-au intamplat dar cele mai multe probabil ca nu. Iar de ce nu s-au intamplat majoritatea, veti afla in cadrul worshop-ului Oanei. Oana are o abordare complet diferita incepand cu pregatirea participantilor si facilitarea conexiunii cu sinele nostru launtric pana la formularea planului vietii noastre dintr-o zona de claritate si constiinta ridicata. Am invata sa fac diferenta intre dorinte nefondate si nevoi reale, am invatat sa scap de temerea lipsei si a credintei ca nu exista suficient pentru toata lumea si am invatat sa fiu prezenta si sa-mi folosesc corpul ca instrument in validarea diferitelor actiuni. Oana ne ajuta sa ne constientizam temerile si blocajele care ne tin departe de implinirea noastra. Workshop-ul “Fa-ti planul vietii tale!” este presarat cu rugaciune, meditatii si uleiuri esentiale toate menite sa-ti ofere suport in drumul catre tine. Oana creaza o energie de grup in cadrul caruia totul se intampla natural si firesc. Este o zi cu experiente frumoase si intense care iti va aduce armonie si linistea faptului ca la finalul ei te simti pe drumul cel bun. Recomand tuturor cu caldura acest workshop.” – Claudia

 

 

Details

Start:
decembrie 16, 2023 @ 10:00 am
End:
decembrie 17, 2023 @ 6:00 pm
Event Category:

Organizer