Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Descoperirea tiparelor întipărite înainte de naștere, eliberarea celor disfuncționale

noiembrie 25, 2023 - noiembrie 26, 2023

Ai avut vreodată senzația că repeți tiparele disfuncționale ale părinților tăi și ai vrea să nu se mai întâmple asta?

Sau ai observat că oricât ai încercat să renunți la o dependență ( emoțională, de mâncare, de substanțe abuzive, de validare etc), nu ai reușit?

Dar succesul tău în tot ceea ce ți-ai propus, cum a venit? Ușor sau cu eforturi foarte mari?

Ești mulțumit/ă și fericit/ă pe termen lung?

Ai observat că destul de des atragi oameni sau situații nepotrivite?

Stima de sine, încrederea în sine, calitatea relațiilor tale, au de suferit din cauza credințelor, emoțiilor sau tiparelor comportamentale negative sau limitative?

Dacă la cele mai multe din întrebări nu ai dobândit claritate sau rezolvare, este posibil ca acest atelier să ți le aducă.

În plus, poți să ai parte și de alte conștientizări, înțelegeri, aha-uri.

Nu în ultimul rând, poți elibera cu ușurință modelele de bază limitative și disfuncționale, care te împiedică să îți trăiești viața cu lejeritate, grație și bucurie.

Perioada în care ne-am format în pântecul mamei, este perioada în care am absorbit toate programele, credințele, emoțiile și trăirile părinților noștri pe care ei la rândul lor le-au încapsulat în ADN-ul lor de la părinți, dar și cele pe care le-au experimentat în mediul lor biologic, psihologic, social, familial. Unele dintre acestea ne sunt de folos și ne susțin viața în mod constructiv, fiind generatoare de succes, împliniri, încredere în sine, altele dimpotrivă.

Baza acestui atelier pornește de la faptul că fiecare copil este sinteza nu numai a codificării ADN-ului genetic al părinților, ci și a stărilor lor mentale și emoționale trăite pe parcursul lunilor de gestație.

Cu alte cuvinte, orice a experimentat mama și tatăl în acele momente, devine parte a repertoriului emoțional și fundamentul programelor cu care copilul pornește în viață.

Iată ce îți propun în această întâlnire, în cele ce urmează.

Pe parcursul a două zile, printr-o stare profundă de relaxare (theta), vom investiga perioada prenatală prin accesarea conștiinței tale care a înregistrat deja toate evenimentele, toate trăirile, tot ce s-a întâmplat cu părinții tăi.

În urma conștientizării informațiilor:

  1. vei înțelege în ce fel te influențează, încă, tot ceea ce au experimentat părinții tăi, chiar și bunica ta maternă ( deoarece ovulul din care s-a format corpul tău, era deja creat în corpul mamei tale pe când se afla în pântecul bunicii tale);
  2. vei conștientiza în ce fel contribuie sau te afectează fiecare etapă de pe parcursul sarcinii, de la modul în care reacționezi la situații neprevăzute, până la modul în care funcționează energiile masculin-feminin, traumele trăite de mama, sentimentele pe care le-au experimentat părinții etc;
  3. vei elibera cu ușurință din ființa ta, tot ceea ce nu îți mai folosește, prin practicarea metodei de eliberare din Codul Emoțiilor, tehnică pe care o vei putea folosi în continuare în viața ta de zi cu zi.

Data acestei întâlniri este 25 și 26 Noiembrie, 2023, orele 10:00 – 16:00

Pauze de masă și pauze scurte de ceai, între exeriții

Locație: București ( detaliile vor fi furnizate celor înscriși )

Cost : 555 lei cu facturarea și plata unui avans de 50% până la data de 15 Noiembrie

Locuri disponibile : 6

Înscrierile se fac la [email protected] până la data de 20 Octombrie cu mențiunea : Matricea Prenatală

Împreună prin vindecarea de sine și eliberarea modelelor disfuncționale , putem crea o lume mai bună!

Câteva testimoniale de la participanți :

„A fost formidabil, cel puțin pentru mine! O experiență la care nu m-am asteptat, plină de substanță, conținut, totul util pentru descifrarea vieții mele și poate pentru construirea unui viitor mai bun!” – Dana

„Eu pot doar să îti mulțumesc pentru această cale nouă către vindecarea și redescoperirea sinelui meu. Tot ceea ce am făcut alături de tine m-a ajutat enorm și mă ajută în continuare. Da, acest atelier nu a fost cel mai ușor, mai digerabil, dar mă așteptam. Însă era nevoie, așa cum este nevoie să operezi când trebuie să scoli ceva ce nu mai funcționează sau este în plus. Lucrurile s-au pus în mișcare și în direcția asta și mă bucur mult.” – Irina

 

 
 

 

 

Details

Start:
noiembrie 25, 2023
End:
noiembrie 26, 2023
Event Category:

Venue

Organizer