Reprogamarea ADN-ului prin cuvinte si frecvente

De Grazyna Fosar si Franz Bludorf

AND-ul uman este un internet biologic din multe puncte de vedere superior celui artificial. Cercetarile stiintifice rusesti explica direct sau indirect fenomene precum clarvedere, intuitie, vindecare spontana si la distanta, autovindecare, tehnici prin afirmatii, lumina neobisnuita/aura in jurul oamenilor (mai ales maestri spirituali), influenta mintii asupra tiparelor meteorologice si multe altele. In plus, exista dovezi pentru existenta unui tip cu totul nou de medicina in care AND-ul poate fi influentat si reprogramat prin cuvinte si frecvente FARA a se interveni prin taierea si inlocuirea genelor unice.

Doar 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru crearea de proteine. Acest segment al ADN-ului este cel de interes pentru cercetatorii vestici si este examinat si clasificat. Restul de 90% este considerat „ADN rezidual”. Cercetatorii rusi convinsi ca,  totusi, natura nu este pur si simplu proasta, au adunat lingvisti si geneticieni in aventura de a explora acele 90% de „ADN rezidual”. Rezultatele, descoperirile si concluziile lor sunt pur si simplu revolutionare! Potrivit acestora, ADN-ul nostru nu este responsabil doar cu construirea corpului nostru, ci functioneaza si ca depozit de date si sistem de comunicare. Lingvistii rusi au descoperit ca, mai ales in cele 90% inutile, codul genetic urmeaza aceleasi reguli ca toate limbajele umane. In acest scop, ei au comparat regulile de sintaxa (felul in care cuvintele sunt puse unele langa altele pentru a forma fraze si propozitii), semantica (studiul intelesurilor in formele de limbaj) si regulile de baza ale gramaticii. Ei au descoperit ca alcaloizii din ADN-ul nostru urmeaza o gramatica regulata si au seturi de reguli intocmai ca limbajul nostru. Asadar limbajul uman nu a aparut intamplator, ci este o reflectie a ADN-ului inerent.

Biofizicianul si biologul molecular rus Pjotr Garjajev a explorat, impreuna cu colegii sai, comportamentul vibrational al ADN-ului. [Din motive de concizie, voi reda aici doar un rezumat. Pentru explorari suplimentare va rugam sa consultati anexa de la sfarsitul acestui articol.] Concluzia a fost: „Cromozomii vii functioneaza exact ca niste calculatoare holografice utilizand radiatia laser a ADN-ului endogen.” Acest lucru inseamna ca au reusit, de exemplu, sa moduleze anumite tipare de frecventa intr-o raza laser si sa influenteze cu ea frecventa ADN-ului si, prin aceasta, insasi informatia genetica. Din moment ce structura de baza a perechilor de ADN alcalin si cea a limbajului (cum am explicat mai devrema) sunt la fel, nu este necesara o decodare a ADN-ului.

Pur si simplu se pot folosi cuvinte si propozitii din limbajul uman! Acest lucru a fost, de asemenea, demonstrat experimental! Substanta vie ADN (in tesut viu, nu in vitro) va reactiona intotdeauna la raze laser modulate de limbaj, sau chiar unde radio daca sunt utilizate frecventele potrivite.

Aceasta explica in cele din urma si stiintific de ce afirmatiile, trainingul autogen, hipnoza si altele asemenea pot avea niste efecte atat de puternice asupra oamenilor si a corpului lor. Este absolut normal si natural ca ADN-ul nostru sa reactioneze la limbaj. In timp ce cercetatorii vestici extrag gene singulare din ADN si le insereaza in alta parte, rusii au lucrat cu entuziasm la dispozitive care influenteaza metabolismul celular prin frecvente radio si luminoase adecvat modulate, reparand astfel defecte genetice.

Grupul de cercetatori ai lui Garjajev a reusit sa dovedeasca faptul ca prin aceasta metoda cromozomi afectati de raze X, de exemplu, pot fi reparati. Ei au capturat chiar tipare de informatii ale unui anunit ADN si l-au transmis altuia, reprogramand astfel celule intr-un alt genom. Astfel au reusit sa transforme cu succes, de exemplu, embrioni de broasca in embrioni de salamandra transmitand pur si simplu tiparele de informatie ADN! In acest fel, intreaga informatie a fost transmisa fara niciunul din efectele secundare sau conflictele intalnite atunci cand se extrag si se reintroduc gene singulare de ADN. Aceasta reprezinta o revolutie senzationala de necrezut care transforma lumea! Toate acestea prin simpla aplicare a vibratiei si limbajului in locul procedurii arhaice de taiere! Acest experiment indica imensa putere a geneticii bazata pe unde, care are in mod evident o influenta mai mare asupra formarii organismelor decat procesele biochimice ale secventelor alcanine.

Invatatorii ezoterici si spirituali au stiut de secole ca organismul nostru este programabil prin limbaj, cuvinte si gand. Acest lucru a fost acum demonstrat si explicat stiintific. Desigur ca frecventa trebuie sa fie cea corecta. Acesta este motivul pentru care nu toata lumea are acelasi succes sau poate face acest lucru cu aceeasi putere. Individul trebuie sa lucreze la procesele interioare si maturitate pentru a stabili o comunicare constienta cu ADN-ul. Cercetatorii rusi lucreaza la o metoda care nu este dependenta de acesti factori, dar va functiona intotdeauna, cu conditia sa fie folosita frecventa corecta.

Dar cu cat constiinta unui individ este mai bine dezvoltata, cu atat este mai putin necesara utilizarea oricarui tip de dispozitiv! Aceste rezultate se pot obtine personal, iar stiinta va inceta sa rada de astfel de idei si va confirma si explica rezultatele. Si nu se termina aici. Cercetatorii rusi au descoperit, de asemenea, ca ADN-ul nostru poate cauza tipare perturbatoare in vid, producand astfel gauri de vierme magnetizate! Gaurile de vierme sunt echivalentele microscopice ale asa-numitelor poduri Einstein-Rosen din vecinatatea gaurilor negre (lasate de stelele stinse). Acestea cunt legaturi tunelare intre zone complet diferite din univers prin care poate fi transmisa informatia dincolo de timp si spatiu. ADN-ul atrage aceste bucati de informatie si le transmite constientului nostru. Acest proces de hiper-comunicare este cel mai eficient intr-o stare de relaxare. Stresul, grijile sau un constient hiper activ impiedica acest tip de hiper-comunicare, sau informatia va fi complet distorsionata si inutila.

In natura, hiper-comunicarea a fost aplicata cu succes de miloane de ani. Fluxul de viata organizat in randul insectelor o demonstreaza foarte clar. Omul modern cunoaste acest lucru la un nivel mult mai subtil sub forma de „intuitie”. Dar si noi putem recastiga utilizarea deplina a acesteia. Iata un exemplu din natura: cand o regina furnica este separata de colonia ei, constructiile continua fervent si conform cu un plan. Daca totusi regina este ucisa, orice munca in colonie se opreste. Nicio furnica nu mai stie ce are de facut. Se pare ca regina trimte „planurile de constructie” chiar si de departe prin constiinta colectiva a subordonatilor ei. Poate fi cat de departe vrea, atata vreme cat este vie. La oameni hiper-comunicarea este cel mai des intalnita atunci cand cineva are acces la o informatie care este in afara bazei lui de cunostinte. O astfel de hiper-comunicare este astfel experimentata ca inspiratie sau intuitie. Compozitorul italian Giuseppe Tartini, de exemplu, a visat intr-o noapte ca diavolul statea pe marginea patului lui cantand la vioara. In dimineata urmatoare Tartini a putut nota exact intreaga piesa din memorie, numind-o Sonata „Trilul diavolului”.

Ani de zile un asistent de 42 de ani a visat o situatie in care era conectat la un tip de cunoastere CD-ROM. Astfel au fost transmise catre el cunostinte verificabile din toate domeniile imaginabile, pe care el era capabil sa si le aminteasca dimineata. Era un astfel de flux de informatii ca parea ca o intreaga enciclopedie ce era transmisa in timpul noptii. Majoritatea informatiilor erau din afara domeniului lui de cunostinte si atingeau detalii tehnice despre care el nu avea cunostinte deloc.

Atunci cand apare hiper-comunicarea, se pot observa fenomene speciale atat in ADN, cat si in fiinta umana. Oamenii de stiinta rusi au iradiat mostre de ADN cu laser luminos. Pe ecran s-a format un model tipic de unda. Cand mostra de ADN a fost indepartata, modelul de unda nu a di
sparut, ci a ramas acolo. Multe experimente de control au aratat ca modelul venea de la mostra eliminata, al carei camp energetic a continuat sa existe de sine statator. Acest efect se numeste efectul de ADN fantoma.
Se presupune ca energia din afara timpului si spatiului circula inca prin gauri de vierme activate dupa ce ADN-ul a fost indepartat. Efectul secundar cel mai des intalnit in cazul hiper-comunicarii la oameni, este reprezentat de campuri electromagnetice inexplicabile in vecinatatea persoanelor in cauza. Dispozitive electronica, precum CD playere sau altele asemanatoare pot fi deranjate si se pot opri din functionare timp de cateva ore. Atunci cand campurile electormagnetice incep sa se disipeze, dispozitivele incep sa functioneze din nou normal. Multi vindecatori si mediumi cunosc acest efect din munca lor. Cu cat atmosfera si energia este mai buna, cu atat mai frustrant poate sa fie faptul ca dispozitivul de inregistrare nu mai functioneaza. Iar opriri si reporniri repetate dupa sesiune nu rezolva imediat situatia, abia a doua zi totul revine la normal. Poate ca aceste lucruri sunt reconfortante pentru multi, deoarece nu au nimic de-a face cu abilitatile lor tehnice, ci inseamna ca sunt buni in hiper-comunicare.

In cartea lor “Vernetzte Intelligenz” (Inteligenta in retea) Grazyna Gosa si Franz Bludorf explica foarte clar si precis aceste conexiuni. Autorii citeaza, de asemenea, surse care spun ca in vremurile vechi umanitatea ar fi fost, asemenea animalelor, foarte puternic conectata la constiinta de grup si ar fi actionat ca grup. Pentru a dezvolta si experimenta individualitatea, noi oamenii a trebuit sa uitam de hiper-comunicare aproape complet. Acum ca suntem destul de stabili in constiinta noastra individuala, putem crea o noua forma de constiinta de grup, si anume una in care sa avem acces la toate informatiile prin intermediul ADN-ului nostru, fara a fi fortati sau controlati de la distanta cu privire la ce anume sa facem cu acele informatii. Stim acum ca, la fel ca pe internet, ADN-ul nostru poate alimenta date corespunzatoare in retea, poate apela la anumite date din retea si poate stabili contacte cu alti participanti din retea. Vindecarea la distanta, telepatia sau „teledetectia” cu privire la starea unor rude etc… pot fi astfel explicate. Acestea pot fi interpretate si explicate intr-un mod proaspat prin conceptele de constiinta de grup si hiper-comunicare. O constiinta colectiva nu poate fi utilizata in mod rational pe o perioada de timp fara o individualitate distinctiva. Altfel ne-am intorce la instinctul primar de turma care este usor de manipulat.

Hiper-comunicarea in noul mileniu inseamna ceva cu totul diferit: cercetatorii cred ca daca oamenii cu individualitate completa ar recapata constiinta de grup, ar avea o putere dumnezeiasca de a crea, modifica si modela lucruri pe Pamant! Si umanitatea se indreapta spre o astfel de constiinta de grup de tip nou. Cincizeci la suta din copiii zilelor noastre vor fi copii-problema de indata ce vor ajunge in scoli. Sistemul ii ingramadespe pe toti la un loc, solicitand ajustari. Dar individualitatea copiilor de astazi este atat de puternica incat ei refuza aceste ajustari si renunta la particularitatile lor in cele mai diverse moduri.

In acelasi timp, se nasc din ce in ce mai multi copii clarvazatori [vezi cartea „Copiii Indigo ai Chinei” de Paul Dong sau capitolul despre Indigo din cartea mea “Nutze die taeglichen Wunder” (Profita de minunile zilnice)]. Ceva din acesti copii tinde din ce in ce mai mult catre noua constiinta de grup si nu va mai fi reprimata pentru mult timp. Ca regula vremea, de exemplu, e dificil de influentat de catre un singur individ. Dar poate fi influentata de o constiinta colectiva (nimic nou pentru unele triburi care fac acest lucru in dansurile lor pentru ploaie). Vremea este puternic influentata de frecventele de rezonanta ale Pamantului, asa-numitele frecvente Schumann. Dar exact aceleasi frecvente sunt produse de asemenea in creierul nostru, iar atunci cand mai multe persoane isi sincronizeaza gandurile sau cand un individ (maestru spiritual, de exemplu) isi concentreaza gandurile intr-o forma de tip laser, atunci nu mai este deloc surprinzator din punct de vedere stiintific daca pot influenta vremea.

Cercetatorii constiintei de grup au formulat o teorie a civilizatiilor de Tip I. Un tip de umanitate care a dezvoltat o constiinta de grup de tipul nou nu va avea nici probleme de mediu, nici deficit de energie. Caci daca si-ar folosi puterea mentala ca o civilizatie unificata, ar avea – ca o consecinta naturala – control asupra energilor planetei sale. Iar asta include toate catastrofele naturale. O civilizatie teoretica de Tip II ar fi capabila chiar sa controleze energiile galaxiei din care face parte. In cartea mea “Nutze die taeglichen Wunder” am descris un astfel de exemplu: Ori de cate ori un numar mare de oameni isi concentreaza atentia sau constiinta pe ceva precum Craciunul, sau campionatul mondial de fotbal, sau funerariile lui Lady Diana in Anglia, se intampla ca anumite generatoare de numere aleatorii in calculatoare sa inceapa sa livreze numere ordonate in locul celor aleatorii. O constiinta de grup ordonata creaza ordine in imprejurimile sale!

Cand un mare numar de oameni se aduna si sunt foarte apropiati, se dizolva, de asemenea, si potentialul de violenta. Se pare ca si in acest caz se creaza un tip de constiinta umanitara a intregii omeniri. (Proiectul Global de Constiinta)

Si ca sa revenim la ADN: se pare ca este, de asemenea, un superconductor organic care poate functiona la temperatura normala a corpului. Superconductorii artificiali au nevoie de temperaturi foarte scazute intre 200 ° și 140 ° C pentru a functiona. Asa cum s-a aflat de curand, toti superconductorii sunt capabili sa stocheze lumina si, in consecinta, informatii. Aceasta este o explicatie suplimentara a modului in care ADN-ul poate stoca informatii. Mai exista un fenomen legat de ADN si gaurile de vierme. In mod normal, aceste gauri negre foarte mici sunt extrem de instabile si se mentin pentru doar cateva fractiuni de secunda. In anumite conditii, gauri de vierme stabile se pot organiza, formand apoi domenii de vid distincte in care gravitatia, de exemplu, se poate transforma in energie electrica.

Domeniile de vid sunt sfere auto-radiante de gaz ionizat care contin cantitati considerabile de energie. Sunt regiuni in Rusia unde astfel de sfere radiante apar foarte des. Mergand pe urma confuziei declansate, rusii au inceput programe de cercetare care au dus in cele din urma la unele desoperiri mentionate pana acum. Multi oameni recunosc aceste domenii de vid ca fiind sfere luminoase pe cer. Se uita cu atentie la ele si se intreaba ce pot fi? Odata am gandit: „Buna, tu de acolo de sus. Daca esti cumva un OZN, zboara in triunghi.” Si, dintr-o data, sferele s-au miscat in triunghi. Sau au traversat cerul ca niste pucuri de hochei pe gheata. Au accelerat de la zero la o viteza nebuneasca in timpul alunecarii lor pe cer. Imaginea te lasa fara grai si m-am gandit si eu, ca multi altii, ca sunt OZN-uri. Prietenoase, se pare, avand in vedere ca au zburat in triunghi doar ca sa ma multumeasca pe mine. Rusii au descoperit, in regiunile unde domenii de vid apar suficient de des ca uneori zboara ca sfere de lumina dinspre pamant inspre cer, ca aceste sfere pot fi ghidate de ganduri. S-a descoperit de atunci ca aceste domenii de vid emit unde de joasa frecventa precum cele produse in creierul nostru.

Si datorita similaritatii acesotr unde, ele sunt capabile sa reactioneze la gandurile noastre. A alerga cu emotie intr-un astfel de domeniu aflat la nivelul pamantului s-ar putea sa nu fie o idee grozava, pentru ca aceste sfere de lumina contin energii imense si pot crea mutatii in genele noastre. Trebuie mentionat ca pot, dar asta nu inseamna ca o si fac neaparat. Deoarece multi maestri spirituali creaza astfel de sfere sau coloane de lumina in meditatii profunde sau in timpul lucrurlui cu energii care declanseaza sentimente placute si nu provoaca niciun rau.
Se pare ca acest lucru este, de asemenea, conditionat de o anumita ordine interioara si de calitatea si provenienta domeniului de vid. Exista anumiti maestri spirituali (tinerii englezi Ananda, de exemplu) la care nu se vede la inceput, insa daca cineva incearca sa faca o fotografie in timp ce stau si discuta sau mediteaza in hiper-comunicare, va obtine doar o fotografie a unui nor alb pe un scaun. In unele proiecte de vindecare globala astfel de efecte luminoase apar si in fotografii. Spus simplu, aceste fenomene au legatura cu fortele de gravitatie si anti-gravitatie care sunt, de asemenea, descrise exact in carte si cu gaurile de vierme stabile si cu hiper-comunicarea si, astfel, cu energii din afara structurii temporale si spatiale.

Generatiile anterioare care au intrat in contact cu astfel de experiente de hipre-comunicare si domenii de vid vizibile erau convinse ca un inger a aparut in fata lor. Si nu putem stii sigur la ce forme de constiinta putem ajunge atunci cand folosim hiper-comunicarea. Faptul ca nu avem dovezi stiintifice pentru existenta lor (NU toti cei care au avut astfel de experiente sufera de halucinatii) nu inseamna ca nu exista un fundal metafizic pentru ele. Am facut, pur si simplu, un pas urias spre intelegerea realitatii noastre.

Stiinta oficiala are, de asemenea, cunostite despre anomalliile de gravitatie de pe Pamant (care contribuie la crearea domeniilor de vid), dar numai de cele sub 1%. Recent, insa, anomaliile de gravitatie au fost gasite intre 3% si 4%. Unul din aceste locuri este Rocca di Papa, in sudul Romei (locatia exact o gasiti in cartea “Vernetzte Intelligenz” impreuna cu alte detalii), unde se vad obiecte de toate felurile, de la sfere pana la autobuze pline urcand dealul. Dar intinderea de la Rocca di Papa este relativ mica si chiar sfidand logica, scepticii tot apeleaza la teoria iluziilor optice (ceea ce nu poate fi adevarat datorita mai multor caracteristici ale locului).

Toate informatiile sunt preluate din cartea “Vernetzte Intelligenz” de Grazyna Fosar si Franz Bludorf, ISBN 3930243237, sumarizata de Baerbel. Din pacate cartea este disponibila doar in limba germana deocamdata. Ii puteti gasi pe autori aici: www.fosar-bludorf.com.

Transmis de Vitae Bergman [www.ryze.com/view.php?who=vitaeb ]

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si: