Iertarea ca instrument al evoluției

Iertarea este mijlocul prin care te eliberezi pe tine de toate poverie mentale și emoționale rezultate dintr-o relaționare defectuoasă ( cu tine, cu situații, cu oameni, cu procese, etc.). A ierta nu înseamnă a continua acea relaționare defectuoasă, ci doar, a te elibera de încărcătura emoțională și mentală care te blocheză în cercul vicios, care-ți macină ființa și potențialul de a a fi fericit/ă.

Dar cum poți ierta ceva exterior ție dacă tu nu te ierți pe tine? Cum poți ierta mental dacă nu ierți din inimă?

Iertarea ar trebui să fie un proces zilnic, ca o rugăciune făcută pentru a sprijini evoluția proprie. Îți asiguri astfel o evoluție sănătoasă, armonioasă.

Acceptă și iartă fiecare ungher întunecat / aspect nedorit al ființei tale, apoi iartă tot ceea ce este de iertat în exteriorul ființei tale.

Iertarea reprezintă un instrument minunat pentru accesarea fericirii, a armoniei, a liniștii interioare, a succesului, a strălucirii luminii interioare. Și îndrăznesc să spun că iertarea reprezintă temelia de bază a manifestării păcii pe pământ.

Poți să ierți pentru că ai un suflet bun și minunat. Poți ierta pentru că ești o ființă divină, luminoasă, compasivă, înțeleaptă. Poți, chiar poți să te ierți și să ierți lumea în care trăim cu toții. Toți avem atât părți bune, minunate, divine, de lumină cât și părți mai puțin luminoase.

Documentarul Efectul Umbrei, susține și completează cele de mai sus.

Oana Stefan

Sursa foto : cherry-blossom-world.blogspot.com

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si: