Activarea, imbunatatirea si ascensiune ADN-ului

Ce este activarea ADN-ului, cum iti poti activa ADN-ul si in ce fel este legat procesul de ascensiune de activarea ADN-ului?

ADN-ul contine instructiunile necesare pentru ca un organism viu sa creasca si sa functioneze.El (ADN-ul) le spune celulelor ce rol trebuie sa joace in corp. 

Contine instructiunile care fac celulele inimii sa bata, membrele sa se formeze la locul potrivit, sistemul imunitar sa lupte cu infectiile si sistemul nostru digestiv sa ne digere cina.

ADN-ul poarta instructiunile intr-un cod format din 4 litere: G, A, T si C. Secventa acestor litere este cunoscuta drept codul genetic.

O molecula de ADN seamana cu o scara in spirala. Fiecare treapta a scarii este alcatuita din 2 litere ADN. A se leaga intotdeauna de T si G se leaga intotdeauna de C. Alaturarea literelor determina intreaga molecula sa se infasoare intr-o spirala in forma de scara numita dublu helix.

Procesul de ascensiune

Procesul revenirii la 12 spire de ADN in forma noastra umana curenta este cunoscut ca si Inaltare / Ascensiune. 

Inaltarea este procesul prin care fiinta este ridicata in vibratie putin cate putin, pana la punctul cand vibreaza la rezonanta iubirii neconditionate. In timpul acestui proces, la nivelul eteric (energetic), 10 spire suplimentare de ADN se conecteaza la circuitul corpului si al creierului. In timp ce trupul se ridica in vibratie si noul ADN este conectat, credintele si tiparele bazate pe frica sunt eliminate in mod simultan si fac loc bucuriei, creativitatii si exprimarii sinelui. 

10 spire sunt interdimensionale

In 4D [dimensiunea umana], avem 2 spire de ADN (bucle sau toroidale). Cei care afirma ca avem 12 dau de fapt o descriere 4D a unui puzzle multidimensional. Cu adevarat exista doar 2 spire – cea biologica si cea fizica. Celelalte, cele 10 care nu sunt mentionate sau descrise, nu sunt vizibile in 4D, sunt straturi in interiorul celor 2 care se vad. Ele nu sunt spire suplimentare sau bucle ori toroidale. Ele se asaza pe cele biologice, cele mai multe dintre ele sunt integrate biologic cu spirele pe care le vedem. Deci exista cu adevarat doar 2 spire cu alte 10 aspecte inter-dimensionale conectate la ele. Astfel se ajunge la cifra 12. Doua se vad, 10 nu se vad.

Prin acceptarea primului set de 12 spire de ADN, o persoana este considerata “Christificata”. Multi metafizicieni au vorbit despre intoarcerea lui Christos. “Intoarcerea lui Christos” este si va fi in forma celor care vor intrupa noua genetica. Persoana care a intrupat 12 spire de AND sau a devenit “Christificata”, se misca dincolo de limite in forma umana. In deplasarea dincolo de limite, persoana transcende frica. Odata ce intreaga omenire va imbratisa noua genetica, civilizatia se va restructura treptat spre o baza a iubirii neconditionate.

Unirea emisferelor creierului

Suntem in procesul reunirii emisferelor creierului (ceea ce corespunde cu modul in care ele au fost initial concepute). Odata acest proces realizat, lucruri minunate se vor intampla: creativitatea va inflori impreuna cu agilitatea mentala si toate mijloacele necesare pentru manifestarea viziunii creative. Vom dobandi acces la nivelurile creierului ce rezoneaza pe frecventele unei dimensiuni superioare si vom putea gusta din intelepciunea si informatia cosmica  de Lumina care se afla stocate acolo. Glandele principale ale creierului sunt activate si ne reconectam cu aspecte ale sinelui ce se aflau in stare latenta de mii de ani.

Camerele de ascensiune

In piramidele Egiptului antic, initiatii erau trepatat ridicati in vibratie putin cate putin de-a lungul mai multor ani. Acest proces a rezultat in restructurarea celulara a corpurilor la ceea ce este numit forma “cristalina”. Scopul final al acestei initieri in Egipt era ca initiatii sa transceada experienta mortii si sa isi duca intruparea in urmatoarea dimensiune. Pentru ca aceasta sa se intample, restructurarea celulalara la forma “cristalina” era necesara.

Piramidele le erau necesare doar celor cu o vibratie mai joasa (humanoizii partial constienti) fiind astfel indispensabile pentru a sustine ascensiunea in acest mod. Fiecare incapere din piramida folosea o multitudine de dispozitive pentru a mentine o anumita vibratie ce forma intre 5024 si 45 000 de spire de AND, necesara ascensiunii. Initiatii intrau in piramida pentru diferite perioade de timp si invatau sa mentina prin propia forta vibratiile din incapere.

ADN-ul ca mijloc de comunicare

Alcatuirea celular-genetica contine codificari. Sistemul de chakre ar reprezenta transformatoarele de retea, rezistoarele si condensatoarele. Fiecare celula are o constiinta astfel incat in momentul in care personalitatea unei fiinte se “impotmoleste” si nu reuseste sa mearga mai departe, constiinta “sinelui superior” poate trimite un mesaj de comutare catre structurile celulare: “Trebuie sa cream o situatie prin care sa-i dam un imbold personalitatii si sa o readucem la echilibru”.

Anumite amprente ADN creatoare de posibilitati sunt trimise catre Sinele Superior. Ar putea fi un anumit tip de accident sau boala sau poate o informatie revelatoare de la un prieten si Sinele Superior va oferi aceste scheme sufletului care va spune: “Asta trebuie sa facem” si astfel va declansa anumite situatii spre manifestare. Si acesta este motivul pentru care am afirmat ca ADN-ul si ARN-ul sunt sisteme de comunicare. Este ca si cum ADN-ul este legatura dintre Sinele Superior si suflet, iar ARN-ul este raspunsul sufletului, intr-un anumit fel.

Lumina (informatia) este exprimata prin intermediul a ceea ce numim constiinta si aceasta constiinta este codificata in ADN. Polaritatile +/- sunt comparabile cu perechea ADN-ARN, care ar putea fi descrise ca polaritatile constiintei umane. Acesta este si motivul pentru care constiinta umana merge de la lumina la intuneric.

Echipament nou – programe noi

Pentru a ne consolida conexiunea cu Sinele Superior, vor fi folosite atribute noi. Suntem in procesul schimbarii unei parti esentiale a biologiei cunoscuta de noi sub numele de ADN. Acest model nou ne permite sa intram in comuniune deplina cu Sinele Superior in fiecare moment. Chiar si dupa ce noua parte a fost instalata, are nevoie de programare. Aceasta programare presupune stabilirea unor traiectorii sinaptice in creier, necesare pentru o maxima utilizare a noului echipament. Reconectarea ADN-ului de la sine ofera doar oportunitatea unei comunicari mai inalte. Insa este necesara conectarea firelor la noul echipament. Exista mai multe modalitati de stabilire a noii traiectorii sinaptice in vibratia mai inalta a Noului Pamant. Si mai multe modalitati se vor arata pentru o conectare totala a noului echipament. (Toate inregistrarile Akashice se afla in ADN-ul nostru.)

Legea universala prevede ca forma fizica a unei specii in vederea expresiei unei vieti divine sa fie modificata sau reformulata doar de cei ce se afla in acea forma. Asta inseamna ca ADN-ul unei specii de pe pamant poate fi modificat doar prin alegerea creatoare a constiintei care locuieste in acel trup. Ce inseamna asta pentru noi este ca ADN-ul uman, responsabil pentru fiecare aspect al prezentei noastre fizice, nu poate fi modificat de alte fiinte si nici nu poate fi modificat de catre noi din afara planului fizic. Cum ne schimbam ADN-ul? Pentru a ne schimba ADN-ul si structura, trebuie sa ne schimbam emotiile. Trebuie de asemenea sa ne schimbam si gandurile pentru ca a face aceste doua lucruri inseamna a ne schimba biochimia si chimia creierului.

Vibratia intregului nostru corp se modifica la o frecventa mai inalta in timpul transformarii celulare. Multi resimt simptome fizice diferite care pot fi uneori puternice sau pot fi foarte subtile. In aceasta viata, in corpurile noastre are loc mai multa evolutie decat in totalitatea tuturor vietilor anterioare ale planetei. Structura ce
lulara de baza a corpului se modifica pentru a ne permite sa acceptam si sa integram aceste frecvente energetice mai inalte.

Autor necunoscut

Anexa in 5D

Gregg Prescott, M.S.
Editor, In5D.com

Cred ca o imbunatatire a ADN-ului are deja loc, marturie fiind copiii ce se nasc cu 3 spire de ADN. ADN-ul nostru activati doar 20 dintre cei 64 de codoni…noi incercam sa gasim modalitati de a ne activa codonii de AND latenti. “Gluma cosmica” este ca asta s-ar putea intampla prin aparitia rezonantelor Schumann, a razelor cosmice, a eruptiilor solare etc.

Sursa articol : http://in5d.com/dna-activation-upgrade-and-ascension/

Sursa foto : Pinterest

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

Copilul interior

Copilul din tine (inner child), o expresie pe care ai auzit-o in diferite ocazii, pastreaza amintirile din copilaria ta si reprezinta in acelasi timp manifestarea divina a emotiilor existente in

Read More »