Alina Rotaru

Este greu de descris in cuvinte ceea ce am experimentat pe tot parcursul workshop-ului Activarea AND-ului. A fost cel mai captivant, fabulos si bine structurat workshop la care am participat vreo data si singurul la care am reusit sa stau aproape in permanenta stare de prezenta, in Aici Acum, pentru a nu rata nimic.

A fost extraordinar de intens, cu energii foarte puternice, plin de vitamine spirituale si raspunsuri la multe intrebari pe care mi le-am pus de-a lungul anilor si la care inca nu primisem raspunsul.

Blandetea, caldura, calmul, naturaletea, simplitatea si iubirea cu care Oana vorbeste si explica, fac din acest workshop o calatorie magica ce trezeste in tine, si mai mult dorinta de cunoastere si evolutie spirituala.

Multumesc cu multa recunostinta Oanei si tuturor participantilor pentru aceasta aventura vindecatoare, eliberatoare, elevatoare si inaltatoare care m-a ajutat sa ma deschid, sa comunic si sa-mi exprim emotiile, sentimentele trairile fara atacuri de panica si anxietate. 


Alina Ioana Rotaru

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

ADN – MerKaBa

Activarea ADN-ului este un subiect vast ce-si are locul si este discutat/cercetat atat in domeniul stiintei cat si in domeniul spiritual. Prin prisma celor doua abordari au luat nastere metode prin

Read More »

Incursiune in constiinta

Suntem fiinte complexe, atat de complexe incat atunci cand devii constient, iti dai seama ca esti la carma unui super sistem de structuri, fiecare avand specificul si utilitatea sa, parca

Read More »