Reconectează-te cu corpul tău: Scanare, relaxare și recunoștință

Scanarea corpului este o tehnică puternică, care ne ajută să restabilim contactul cu corpul,și este eficientă pentru dezvoltarea atât a concentrării cât și a flexibilității atenției.

Intenția scanării corpului cu iubire și bunăvoință este aceea de a ne ajuta să fim mai iubitori și mai buni cu corpul nostru.

Acest lucru include boala, durerile fizice și durerile, cancerul, artrită, dureri de spate,dureri de genunchi, bătrânețe, toate fenomenele fizice pe care le experimentăm.

Folosind scanarea corporală cu bunătate și iubire, întămpinăm fiecare parte din corpul nostru cu mult respect și blândețe, cât de bine putem.

Practica de bunăvoință și iubire pentru corpul tău este ca și cum ai face un duș interior; ajută la eliminarea unora dintre blocajele interioare ale corpului, și ajută atât mintea, cât și corpul să se simtă mai în largul lor.

Întâlnirea cu fiecare parte a corpului cu iubire și bunăvoință este o modalitate de a te reconecta și de a te împrieteni cu corpul tău.

Pentru a începe această practică de scanare a corpului cu iubire și bunăvoință, te rog să te pregătești pentru meditație închizând telefonul mobil și orice alt dispozitiv care ar putea deranja
meditația.
Găsește un spațiu în care să te simți în siguranță și în care te poți relaxa.

Porneste meditatia

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

Meditatia si beneficiile sale

Meditatia se refera la o varietate intreaga de practici mentale menite sa promoveze relaxarea, construirea unei forte interioare vitale superioare si dezvoltarea compasiunii, iubirii, rabdarii, generozitatii si iertarii. Meditatia poate

Read More »