Reflectii si afirmatii – lectia a sasea

“Aminteste-ti unde ai fost si intelege unde te duci. Viata nu este o cursa, ci o calatorie in care trebuie sa te bucuri de fiecare pas pe care-l faci.” -Nikita Koloff

Noi am existat intr-o alta lume inainte sa fi venit in aceasta. Este minunat. Este sigur. Le cuprinde pe toate. Esenta acelei lumi este ca noi suntem iubiti, pretuiti si considerati valorosi.

Imi imaginez ca citesti aceasta carte(Taiele Luminii) pentru ca esti interesat de subiectul vietii dupa moarte. In acest capitol voi incerca sa-ti impartasesc ceea ce stiu despre calitatea si atmosfera vietii de dinainte de aceasta de-acum. Nu detin limbajul in care as putea descrie adecvat acea lume. Totusi, atat cat ma pricep eu, voi incerca sa transmit ceea ce am putut sa deslusesc in experienta mea pe lumea cealalta. Cred ca pentru a intelege pe deplin uluitoarea aventura numita viata, este important pentru noi sa scrutam cu atentie si in profunzime lumea din care am venit. Misiunea mareata pe care am ales sa o implinim aici si acum este rezultatul direct al claritatii spirituale extraordinare pe care am dobandit-o in lumea de dinainte. Lungimea timpului in care noi locuim pe acest taram este decisa dupa un criteriu individual. Si totusi, realitatea acestui camp spiritual demonstreaza ca opinia conform careia noi am fi fost creati abia in momentul nasterii este un mit.

Inainte ca noi sa fi intrat in aceasta lume in forma fizica, noi am existat in splendoarea si protectia pantecului divin. Aceasta experienta atotcuprinzatoare a sigurantei este o marturie a faptului ca noi suntem mult mai familiari cu aceasta locatie sacra decat cu oricare alt spatiu in care am fost vreodata. Inlauntrul sanctuarului spiritual al vietii de dinainte, noi am fost tratati intotdeauna ca fiinte valoroase. Noi suntem indragiti si pretuiti. Pantecul universal se afla dincolo de orice realitate dimensionala pe care ne-am putea-o inchipui in acest moment. El exista in noianul tuturor inceputurilor, aflandu-se la portalul catre infinitate.

In viata noastra de dinaintea celei de acum suntem patrunsi de energia puritatii spirituale. De aceea, sufletele noastre sunt saturate de integritatea divinei inocente. In acest cer de sfintenie, noi experimentam originile indepartate ale vietii in vreme ce suntem scaldati in ardoarea adevarului etern. Ulterior, suntem obligati sa ne extindem starea de constiinta in conformitate cu un cadru special conceput pentru progresia universala a iubirii si a compasiunii.

Timpul nostru petrecut in pantecul cosmic e structurat in asa fel incat sa fie in continua desfasurare. In acest pretios mediu al iluminarii, noi savarsim munca anevoioasa de excavare sufleteasca. Sondam straturile cele mai adanci ale fiintei noastre ca sa aducem la lumina sinele nostru cel mai autentic. In acest fel ajungem sa realizam conexiunea noastra esentiala si puternica cu tot ceea ce exista in univers. Lumea de dinaintea acestei vieti este aceea in care e configurat cu bunavointa planul evolutiei noastre spirituale. Fiecare lectie necesara pentru dezvoltarea sufletului nostru este planificata scrupulos in acest tinut divin.

In lumea de dinaintea acesteia, progresul nostru spiritual este atent evaluat, iar inaintarea lui este meticulos calculata. In multe aspecte, noi ramanem conectati pentru totdeauna cu acest taram, caci eu cred ca, atunci cand alegem sa adoptam corpul si viata fizice, un aspect al fiintei noastre eterne ramane in continuarea in aceasta realitate. Si acesta este unul dintre motivele pentru care noi putem comunica cu cei dragi care au murit, precum si cu alte dimensiuni si realitati. Noi nu intram in viata pamanteasca fara o directie deliberata de actiune. Atunci cand decidem sa parasim pantecul cosmic, intram in realitatea fizica pentru a participa activ la executarea planului divin al evolutiei spirituale. Oricum, odata ce am traversat valul inspre realitatea energetica solidificata a celei de-a treia dimensiuni, ni se acorda libera vointa. Alegerile pe care le facem, drept urmare, determina in cele din urma felul in care ajungem la destinul nostru, un destin care a fost hotarat in lumea de dinainte. Fiecare treapta a destinului nostru spiritual este pregatita cu delicatete pentru a ne ajuta la indeplinirea providentei -intemeierea paradisului pe pamant.

Reflectie si Afirmatie pentru lectia a sasea

CONSTIENTIZAREA

Nu ma pot baza pe aspectul aparent al prezentului ca mijloc in vederea prezicerii viitorului. Atunci cand stiu, in strafundul sufletului meu, fara ezitare, unde vreau sa ajung si ce vreau sa realizez, nu exista piedici care sa-mi stea-n cale.

AFIRMATIE

Starea mea de constientizare imi spune ca visurile mi-au fost mai intai visate de catre Spirit.

Din “Tainele Luminii” de Dannion si Kathryn Brinkley

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

Incursiune in constiinta

Suntem fiinte complexe, atat de complexe incat atunci cand devii constient, iti dai seama ca esti la carma unui super sistem de structuri, fiecare avand specificul si utilitatea sa, parca

Read More »