Campul Energetic Uman si ADN-ul – Sursa Sanatatii Noastre

“Daca doresti sa aflii secretele Universului, gandeste in termeni de energie, frecventa si vibratie.” Nikola Tesla.

Fiecare fiinta umana are un camp energetic in jurul corpului. Unii oameni il numesc “aura”, iar altii ii spun “corp de lumina”. In acest articol vom explora existenta acestui camp energetic uman, functiile ADN-ului si felul in care acestea interactioneaza. Nu in ultimul rand, daca se demonstreaza ca stiinta are dreptate, acesta este un prim pas spre sanatate, vindecare si evolutie umana.

 

Dupa cum bine stim deja, multe din cauzele bolilor au origini spirituale, mentale, emotionale sau energetice. Atunci cand nu iti cureti campul energetic uman, acesta devine distorsionat, stagnant si impur. Devine extrem de dezechilibrat si incarcat de energie care vibreaza la frecvente joase, care duc spre boli ale mintii, spiritului, iar apoi ale corpului. De ce se intampla acest lucru?

Motivul pentru care aceasta se intampla este deoarece una dintre functiile majore ale ADN-ului nostru este acela de a primi si transmite energie. S-a aratat ca acel 95% din ADN-ului nostru, care pana acum a fost considerat “inutil” tocmai pentru ca nu se cunostea rolul lui, este una dintre cele mai importante componente ale biologiei noastre.

Una dintre descoperirile lui Bruce Lipton, referitoare la ADN-ul nostru, vorbeste despre controlul epigenetic, care este de fapt ceva mai mult decat simplul control al genelor. In acest sens, ceea ce el propune, este o noua viziune asupra genelor din codurile ADN-ului nostru, care se pare ca au potentialul de a raspunde stimulilor exteriori. In esenta, noi ne aflam constant intr-un proces de readaptare, ceea ce inseamna ca ne aflam continuu intr-un proces de evolutie.

Dar intrebarea este “In ce fel raspunde ADN-ul nostru la mediul inconjurator?”
ADN-ul nostru nu are ochi sau urechi, asa ca nu are cum sa vada ceea ce se intampla. In schimb, codurile noastre genetice “citesc” energia mediului inconjurator. Acestea primesc semnale energetice din jur si interactioneaza cu informatia intalnita, iar ADN-ul nostru activeaza acele gene care se potrivesc cu ceea ce se afla in realitatea exterioara.

Ce se intampla atunci cand ADN-ul nostru interactioneaza cu campuri umane poluate de energii de frecventa scazuta? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, este necesar sa observam raspunsul pe care il ofera apa la diferiti stimuli.

Constiinta si Apa

Dr. Masaru Emoto din Japonia a ajuns la rezultate fascinante prin studiul sau legat de apa. Ceea ce el a observat este efectul pe care il au gandurile, emotiile si intentiile umane asupra structurii apei. (sursa informatiilor din aceasta sectiune este cartea intitulata “The Hidden Messages in Water” sau “Mesajele ascunse al apei”, scrisa de Masaru Emoto, care este o carte extrem de revelatoare).

Testele efectuate implica transmiterea unor ganduri specifice spre apa, timp in care, apa este inghetata instantaneu pentru a putea fi observate formele cristalelor rezultate si examinarea acestora din perspectiva relatiei dintre ganduri/emotii/intentii transmise apei si cristalele formate.

Ceea ce a observat el prin acest experiment, este faptul ca in momentul in care gandurile, energiile si cuvintele pozitive sunt directionate spre apa, structura inghetata a acesteia formeaza cristale armonioase, echilibrate, cu forme clar definite si cu elemente reprezentative geometriei sacre. In acelasi timp, atunci cand gandurile, emotiile si cuvintele directionate spre apa sunt negative, structura cristalelor rezultate isi pierd din claritate, iar elementele geometrice dispar complet din forma acestora.

Studiul sau demostreaza doua lucruri: 1. Gandurile, emotiile si intentiile noastre influenteaza realitatea noastra in mod direct; si 2. Tipul de energie pe care o cream cu ajutorul acestora, are o importanta deosebita in caracterul rezultatului obtinut.

Ceea ce inseamna toate acestea, este faptul ca in functie de gandurile sau cuvintele generate, energia din campul energetic uman oscileaza, restructurand formele geometrice din spatiul dat, potrivit caracterului energiei create.

Asa cum se poate observa si din imagini, emotiile care vibreaza la frecvente inalte, cum ar fi iubirea, bunatatea, bucuria sau recunostinta, creaza modele geometrice foarte clar definite, cristalizandu-se in niste forme perfecte care rezoneaza cu ceea ce constiinta noastra a creat.

Pe de alta parte, energiile negative par sa distorsioneze structura naturala a campului, vibrand intr-o maniera dezechilibrata si care rezulta in niste forme urate, imperfecte, bolnavicioase.

Perceptia

In consecinta, daca corpul nostru este format din apa in proportie de 75%, si daca genele noastre citesc si interpreteaza energia, oare ce efect are propria noastra energie asupra ADN-ului nostru, dar mai ales asupra sanatatii noastre?

Asa cum am mentionat mai devreme, cele mai recente studii asupra geneticii sunt indreptate spre controlului epigenetic, mai specific spre felul in care genele de ADN sunt influentate de mediul inconjurator. Dar ce anume influenteaza caracterul mediului inconjurator?

Cel mai mare impact nu este legat atat de mult de mediu, pe cat este de legat de perceptia pe care noi o avem asupra sa. In alte cuvinte, ceea ce credem, gandim, sau simtim ca este adevarat pentru noi, determina felul in care percepem realitatea inconjuratoare. Asadar, daca vedem lumea ca fiind un loc negativ, acesta devine negativ pentru noi. Daca traim intr-o stare de fericire, de iubire si pace interioara, atunci vom percepe realitatea exact in acelasi mod, iar ceea ce ne vom atrage in viata va fi cu mult diferit decat atunci cand gandim negativ. Cu alte cuvinte, noi avem puterea de a controla ceea ce experimentam prin constientizarea propriei noastre perceptii.

Campul energetic uman creaza legaturi directe cu ADN-ul nostru si este responsabil de codurile genetice ale sanatatii noastre, de orice boala care poate sa se dezvolte in corpul nostru, cu inteligenta, cu memoria si cu abilitatea de a ne vindeca. Toate aspectele vietii noastre sunt determinate de felul in care constiinta noastra percepe realitatea.

Efectul “Fantoma” al ADN-ului

O alta parte importanta, care ne ajuta sa intelegem mai bine ceea ce se petrece atunci cand ADN-ul nostru interactioneaza cu campul energetic si cu constiinta, este ceea ce numim “efectul de fantoma al ADN-ului”. Acesta a fost descoperit de Dr. Peter Gariaev care a pus o proba de ADN intr-un recipient de cuart mic si l-a testat cu un laser pentru a observa orice modificare pe care acesta o creaza. Ceea ce el a observat cu ajutorul echipamentelor sale extrem de sensibile, a fost faptul ca ADN-ul se manifesta asemenea unui burete absorbind fotonii laserului, inmagazinandu-i intr-o forma de spirala precum cea a unui tirbuson.

Dupa ce a terminat experimentul sau, a luat proba de ADN din cuart si a plecat. Spre uimirea sa, cand s-a intors in laborator, a vazut ca echipamentele sale inca detectau fotonii de lumina in aceasi forma de spirala ca si cum proba de ADN ar fi fost inca prezenta, cu toate ca aceasta fusese deja inlaturata. Spirala a ramas vizibila pentru inca 30 de zile.
(Sursa: p.160-163, Investigatiile Campului Sursa, de David Wilcock)

Structura campului de energie stocheaza informatie, energie si lumina

Aceste experimente sugereaza faptul ca molecula si structura ADN-ului rezoneaza cu structura spatio-temporala. Cu alte cuvinte, structura ADN-ului interactioneaza cu campul energetic atata timp cat cel din urma este incarcat cu energie, precum in cazul experimentului cu laser.

Din acest proces se poate deduce faptul ca la un anumit nivel, molecula de ADN este asemanatoare cu un cip biologic, ca o interfata intre biologia corpului uman si campul energetic, ceea ce inseamna ca cea mai interesanta functie a ADN-
ului nostru este aceea de a stoca informatia, precum si faptul ca acesta este capabil sa lase o amprenta energetica personalizata pe pelicula spatio-temporala.

Informatiile de mai sus sugereaza si faptul ca genele ADN-ului sunt capabile sa comunice cu ceea ce este in jurul nostru, atat prin a oferi informatii/energie/lumina, dar si prin a le receptiona.

Descoperirile referitoare la evolutia noastra ca fiinte energetice, sugereaza faptul ca toate codurile, informatiile si amprentele noastre ar putea fi stocate direct in campul nostru energetic din care radiaza creatia; in esenta, ele sunt stocate intr-un camp de lumina informationala.

Ca si copii, campul nostru energetic este curat, energia noastra rezoneaza limpede cu intregul Univers, facilitand o comunicare deschisa intre propria noastra constiinta si constiinta universala, intre ADN-ul nostru si campul energetic. Atunci cand aceasta cale de comunicare este pura, corpul nostru devine un recipient al sanatatii mentale, spirituale si fizice.

Daca emotiile noastre sunt negative sau incoerente,iar perceptia este distorsionata, atunci comunicarea dintre campul energetic si ADN-ul nostru este afectat, iar acest lucru ne conduce spre sursa tuturor bolilor.
Campul constiintei universale, a energiei infinite, sursa sau mintea universala, indiferent cum dorim sa ii spunem, este acea forta care ne inconjoara in continuu si care reprezinta cel mai inalt tip de energie. Cu alte cuvinte, este vorba despre iubire, deoarece iubirea este energia si frecventa cea mai inalta pe care o cunoastem pana acum.

Asa cum ne-a demonstrat Masaru Emoto prin studiul sau cu apa, cu cat energia unei persoane este mai pozitiva, mai iubitoare si este indreptata spre compasiune, cu atat gradul de claritate al cristalelor de apa formate, este mai ridicat. In consecinta, ne putem imagina ce efect pot avea aceste energii pozitive asupra corpului nostru, care este compus din 75% apa, si efectul pe care il au acestea asupra ADN-ului nostru. Atunci cand suntem aliniati cu acest tip de energii, cu sursa constiintei universale, si prin urmare cu sinele nostru superior, aceasta frecventa se materializeaza si transforma intreaga negativitate din mintea, corpul si spiritul nostru.

“Totul este energie si asta e tot ceea ce exista. Gaseste frecventa realitatii pe care ti-o doresti, si nu exista sa nu poti obtine acea realitate. Nu exista alta cale. Nu este doar o filozofie, ci este fizica pura.” – Albert Einstein

Sursa articol si foto : Constiintacolectiva.ro

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

compasiune

Cele patru calitati ale iubirii

Invataturi despre iubirea adevarata de Thich Nhat Hanh Invataturile despre iubire pe care Buddha le-a oferit sunt foarte clare, stiintifice si aplicabile. Iubirea, compasiunea, bucuria si echilibrul sunt natura intrinseca

Read More »