Andreea B.

Din momentul în care am auzit de acest atelier, sufletul meu a vibrat de dorință și nerăbdare. După acest week-end am înțeles și de ce.

Totul a decurs lin, frumos, ușor iar informațiile canalizate și cele structurate, au mers mână în mână. Atât de complex și totuși într-o prezentare atât de simplă, omogenă și structurată pe înțelesul și sufletul tuturor.

Dansul energetic a curs lin curățând profund și integrând cu grație și armonie noile coduri de lumină, informații și energii.

Vocea unică a Oanei ne-a purtat în locuri și profunzimi unde nici nu îmi imaginam că o să ajung. Un atelier profund, intens, transformațional. Dacă nu l-ai făcut încă, îți recomand să îl faci – va marca în viața ta un „înainte și după”.

– Activarea ADN-ului Spiritual-

Mulțumesc Oana pentru că ai făcut posibilă o experiență unică.

Andreea B.

Abonează-te la newsletter


Stai la curent cu noutățile Trezirii Interioare! La înscriere primești cadou cartea digitală ”Cum activez Maestrul din mine”!

Te-ar mai putea interesa si:

compasiune

Cele patru calitati ale iubirii

Invataturi despre iubirea adevarata de Thich Nhat Hanh Invataturile despre iubire pe care Buddha le-a oferit sunt foarte clare, stiintifice si aplicabile. Iubirea, compasiunea, bucuria si echilibrul sunt natura intrinseca

Read More »